Bij Online.nl krijg je altijd het compleetste pakket voor de beste prijs. Je geniet standaard van een bomvol zenderpakket, inclusief ESPN Eredivisie (3 kanalen). Daarnaast kun je een groot aantal zenders gebruik maken van TV Gemist, Begin Gemist, Opnemen en pauzeren. Benieuwd naar de zenders en interactieve opties?

Naar het zenderoverzicht

Het complete zenderoverzicht bij Online.nl

Interactieve TV
  1. Het beste van de Nederlandse TV
    Hou je van compleet? Het basis tv-pakket van Online.nl bevat maar liefst 85 tv-zenders. Natuurlijk ontvang je alle grote Nederlandse tv-kanalen, waaronder de publieke omroep en de commerciële tv-zenders van RTL en SBS. Deze zenders kijk je in de topkwaliteit die je gewend bent van je digitale tv. Je basispakket bevat ook diverse buitenlandse zenders en themakanalen. Denk daarbij aan CNN, Discovery en 24Kitchen. Ook vind je er kanalen die alleen gericht zijn op muziek, entertainment of wetenschap. Je geniet dus eindeloos van televisie met al evenveel variatie. Nog niet genoeg? Voeg dan nog meer tv-kanalen toe aan je Online.nl abonnement en stem je pakket tv-zenders helemaal af op waar jij graag naar kijkt.
  2. De nummer één in sport
    Bijna iedereen geniet van sport. Maar niet iedereen wil hetzelfde of evenveel. Daarom biedt Online.nl je een compleet tv-pakket met heel veel sport op de diverse tv-zenders en standaard ESPN Eredivisie (3 kanalen) in het basispakket. Wil je ook live de grote buitenlandse competities volgen? Met ESPN International en zie je de groten der aarde live aan het werk in de Bundesliga en UEFA Europa League. Liever genieten van Formule 1, golf, tennis of een van de andere sporten die Ziggo Sport Totaal te bieden heeft? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal voor maar € 13,95 per maand.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.