Er is momenteel een storing op ons e-mailplatform. Het kan zijn dat je hierdoor niet kan inloggen op webmail. Ook het e-mailbeheer vanuit je persoonlijke Mijn Online.nl omgeving is tijdelijk niet mogelijk. We zijn bezig met een oplossing, hou deze pagina in de gaten voor updates.

Update 18.00 uur
Ervaar je nog problemen? Probeer het dan na 5 minuten nog een keer. In de tussentijd werken we aan een permanente oplossing. Onze excuses voor het ongemak.


Update 15 september
Het is weer mogelijk om je e-mail te beheren vanuit Mijn Online.nl. Het kan zijn dat inloggen bij webmail af en toe nog niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Lukt het niet om in te loggen? Probeer het dan na 5 minuten nog een keer.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.