Maakte je bij je vorige internetprovider gebruik van een switch binnen je thuisnetwerk? Diezelfde switch kun je in bijna alle gevallen ook bij ons gebruiken. Heb je ook Interactieve TV bij Online.nl? Check dan goed of de switch ook geschikt is voor interactieve tv. Niet elke switch kan het interactieve tv-signaal goed overbrengen. Een belangrijke eigenschap die een switch moet hebben is ‘IGMP-snooping’, daarbij moet de switch niet aan zogeheten eigen ‘vlan tagging’ doen.

In de meeste gevallen staat er aangegeven op de doos of de switch geschikt is voor interactieve tv. Heb je de doos van de switch niet meer of heb je vragen over de switch? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de fabrikant.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.