Je nota online inzien

Is er een bedrag van je rekening afgeschreven, maar begrijp je niet precies hoe dit bedrag tot stand is gekomen? Of is het bedrag anders dan je had verwacht? Je kunt je nota’s bekijken door in te loggen op https://www.online.nl/mijnonlinenl. Je kunt inloggen met de bij jou bekende combinatie van gebruikersnaam (online.nl e-mailadres) en wachtwoord. Deze gegevens heb je van ons ontvangen na registratie.

Wachtwoord vergeten

Mocht je die gegevens niet meer weten, kun je die gemakkelijk opvragen. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul je Online.nl e-mailadres in. Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Nieuw wachtwoord aanvragen

In Mijn Online.nl vind je een overzicht van de nota’s die nog betaald moeten worden of al zijn voldaan:

Door op ‘bekijk nota’ te klikken, krijg je de gehele nota te zien. Je kunt je nota ook downloaden voor je eigen administratie. Hier kun je de volgende onderdelen terugvinden:

Eenmalige kosten
Dit zijn de kosten die we eenmalig in rekening brengen, vaak op je eerste nota. Bijvoorbeeld:

  • Registratievergoeding
  • Installatiekosten

Abonnementskosten
Dit zijn de standaard kosten van het gekozen abonnement. Deze kosten worden bij vooruitbetaling in rekening gebracht.Wanneer je een extra product besteld, verschijnt dit op de eerst volgende nota.

Aanvullende pakketten
Heb je gekozen voor extra opties zoals een extra zenderpakket of belbundel? Dan staat dit apart op je nota vermeld.

Kortingen
Dit is de korting die je eventueel ontvangt op je abonnement. De actiekorting wordt automatisch verrekend.

Gesprekskosten
Dit zijn de kosten die gemaakt zijn voor het gebruik van telefonie. Klik op 'toon specificatie' voor een overzicht van alle gesprekken die gevoerd zijn in de afgelopen periode. Online.nl brengt de gesprekskosten een maand later in rekening. Ga naar www.online.nl/tarieven om alle beltarieven te bekijken.

Eerste nota
Online.nl berekent de abonnementskosten vanaf de eerste van de maand tot en met de laatste dag van de maand. Omdat er een verschil kan zijn tussen je nieuwe-en oude afrekenperiode is het mogelijk dat je nota éénmalig afwijkt. Vanaf de volgende nota brengen we de abonnementskosten gewoon per maand in rekening.

Klik hier voor een toelichting van de eerste nota.