• Apparatuur terugsturen naar het Online.nl retouradres

  Bij je abonnement krijg je apparatuur (een modem en eventueel een tv ontvanger) van Online.nl te leen. Als je je abonnement opzegt of annuleert, moet je deze apparaten daarom terugsturen. Terugsturen van apparatuur kan ook worden gevraagd als je je abonnement aanpast en je daarvoor nieuwe apparatuur nodig hebt.

  Kabels en eventuele afstandsbedieningen hoef je niet per se terug te sturen naar het retouradres van Online.nl. Het mag wel. Stop ze in dat geval in de doos bij de rest van de apparatuur.

  Je ontvangt altijd een brief met retourdoos voor de apparatuur van Online.nl. In de brief staat hoe je de geleende apparatuur gratis terugstuurt naar ons retouradres.
  Heb je om onduidelijke reden geen doos ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice op 088 0038500 (lokaal tarief). Een medewerker van Online.nl staat je te woord en zorgt dat je alsnog een retourdoos ontvangt.

  Apparatuur terugsturen na opzeggen van je abonnement
  Heb je je abonnement opgezegd? Dan krijg je enkele dagen voordat je abonnement afloopt een brief met retourdoos. Daarin staat hoe je de geleende apparatuur terugstuurt naar het retouradres van Online.nl. Op welke dag je abonnement precies afloopt, staat in de bevestigingsbrief van je opzegging.

  Apparatuur terugsturen na annuleren van je bestelling
  Heb je je bestelling geannuleerd en al apparatuur van ons ontvangen? Dan krijg je binnen 1 week een brief met retourdoos. Daarin staat hoe je de geleende apparatuur terugstuurt naar het retouradres van Online.nl.

  Apparatuur terugsturen na een aanpassing van je abonnement
  Heb je je abonnement aangepast, bijvoorbeeld omdat je een hogere internetsnelheid kunt krijgen? Dan krijg je enkele dagen nadat de aanpassing is doorgevoerd een briefmet retourdoos. Daarin staat hoe je de oude leenapparatuur terugstuurt naar het retouradres van naar Online.nl.

  Laat je je nieuwe apparatuur installeren door onze monteur? Dan neemt de monteur de oude apparatuur voor je mee en hoef je verder niets te doen.

  Hoe stuur je apparatuur terug naar Online.nl
  Ben je de brief en de retourdoos kwijtgeraakt? Geen probleem. Je kunt je apparatuur nog steeds gratis terugsturen naar het retouradres van Online.nl:

  Online.nl
  P/a Fermwerk
  Antwoordnummer 10040
  3440 TB WOERDEN

  Je hoeft dus geen verzendkosten te betalen. Zorg wel dat je de apparatuur in een stevige doos aan ons retourneert, zodat deze niet beschadigt. Heb je geen geschikte doos om te retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zorgen dat er een doos jouw kant op komt.

  Geef vervolgens je retourdoos af bij een Pakketpunt van PostNL. Je ontvangt dan een verzendbewijs. Bewaar dit bewijs goed totdat je een bevestigingsbrief hebt ontvangen van de ontvangst van je pakket.

  Wat gebeurt er als je je apparatuur niet terugstuurt naar Online.nl?
  Is je apparatuur 5 dagen na ontvangst van de laatste herinneringsbrief nog niet aangekomen op ons Online.nl retouradres? Dan brengen we jou per niet geretourneerd apparaat de kosten van een vervangend apparaat à € 69,95 in rekening.

  Wat gebeurt er als je je apparatuur beschadigd terugstuurt naar Online.nl?
  Is de apparatuur die je hebt teruggestuurd naar ons Online.nl retouradres onherstelbaar beschadigd? Dan brengen we jou per beschadigd apparaat de kosten van een vervangend apparaat in rekening à € 69,95.

  Is de apparatuur die je hebt teruggestuurd naar ons Online.nl retouradres beschadigd maar nog wel te repareren? Dan brengen we daarvoor € 15 per beschadigd apparaat in rekening.