• Internet & Bellen: betrouwbaar en snel met Online.nl!
  <strong>Internet & Bellen:</strong> betrouwbaar en snel met Online.nl!

  Internet zonder tv van Online.nl staat voor razendsnel, super-betrouwbaar en makkelijk te installeren internet. In combinatie met onze voordelige belbundels onderhoud je 24/7 contact met vrienden en familie. Via social media, e-mail en webcam, maar ook ‘gewoon’ telefonisch. Kies je internetsnelheid plus belbundel en je belt én internet voordelig.

  Bij Internet en Bellen van Online.nl is je internetverbinding altijd snel genoeg. Ga voor 30 Mb/s down (3 Mb/s up) als je lekker vlot wilt surfen, chatten en mailen. Of kies een hogere snelheid als je vaak films in HD bekijkt of een fanatieke gamer bent. Is glasvezel op jouw adres leverbaar? Dan is 100 Mb/s down én up mogelijk!

  Bij Online.nl ben je letterlijk altijd online. Ons netwerk is bewezen stabiel en betrouwbaar; we zijn niet voor niets sinds 1994 als provider actief! Uiteraard geldt die betrouwbaarheid ook voor bellen. Of je nu vooral in Nederland belt of juist naar andere landen; met onze voordelige belbundels bereik je wie je wilt bereiken.

  Online.nl neemt je graag werk uit handen. Daarom zeggen we je oude telefoon- en internetabonnement gratis voor je op. Installeren van Online.nl Internet en Bellen is erg makkelijk. Kom je er toch even niet uit? Dan helpen onze medewerkers je graag verder. Nog meer gemak? Kies dan voor installatie door een deskundige monteur.

  Stel je pakket samen Meer info over internet
 • Altijd en overal online met het meegeleverde WiFi modem
  Altijd en overal online met het <strong>meegeleverde WiFi modem</strong>

  Bij Online.nl Internet en Bellen ontvang je een geavanceerd WiFi modem in bruikleen. Dit modem is zowel geschikt voor internet als voor bellen. Maak verbinding via ethernetkabels of ga voor een ‘draadloos huis’ en profiteer van de uitgebreide WiFi opties. Je hoeft het modem niet los te bestellen en mag er de hele abonnementsperiode gebruik van maken.

  Draadloze netwerken worden steeds sneller en stabieler. Gelukkig maar, want even snel je Facebook of de laatste tweets en mails checken, wil je natuurlijk altijd en overal kunnen doen. Met Internet en Bellen van Online.nl zijn al je apparaten snel verbonden met het WiFi modem. WiFi in je hele huis dus...

  Het Zyxel VMG8324-b10A modem heeft een lange naam en een even lange lijst handige features. Vier Ethernet 1Gbps aansluitingen voor bedraad internet? WiFi toegang op basis van 802.11b, 802.11g en het razendsnelle 802.11n? Het modem is heel geavanceerd én heel makkelijk te installeren.

  Het Zyxel WiFi modem installeer je makkelijk zelf, ook als je twee linkerhanden hebt. En loop je toch even vast, dan praten we je telefonisch door de installatie heen. Wil je écht geen omkijken naar de installatie hebben? Kies dan voor een monteur!

  Stel je pakket samen Meer info over internet
 • Voordelig bellen
  Voordelig <strong>bellen</strong>

  Goedkoop bellen? Nummerbehoud? Onbeperkt bellen in binnen- én buitenland? Met de Hallo bundels van Online.nl bespaar je flink op je belkosten. Binnen je bundel betaal je namelijk geen kosten per minuut. Het Hallo Basis pakket is inbegrepen. De andere Hallo bundels kosten slechts € 5 per bundel per maand. Op het starttarief van 10 eurocent na, bel je dan vanaf nul cent per minuut. Lagere belkosten dus, ook bij bellen naar het buitenland!

  Bij Internet en Bellen van Online.nl is Hallo Basis automatisch inbegrepen. Omdat de belkosten van Hallo Basis laag zijn, bel je meteen goedkoop. Uiteraard kun je je eigen nummer meenemen (‘nummerbehoud’) en zorgen wij ervoor dat je geen dag zonder telefoon zit. Voordelig bellen zonder gedoe dus!

  Wil je nog goedkoper bellen? Met de Hallo Bellen Bundels kun je onbeperkt bellen naar vaste en/of mobiele nummers in de door jou gekozen landen. Elke bundel kost slechts € 5 per maand. Je betaalt een starttarief van 10 cent en belt binnen je bundel verder voor 0 cent per minuut. Ja, ook internationaal.

  Uiteraard kun je bij Internet en Bellen van Online.nl gewoon je vaste nummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij zorgen ervoor dat het wordt geregeld. Eventueel zeggen we ook je oude telefoonabonnement voor je op!

  Stel je pakket samen Meer info over bellen
  Hallo Bellen Bundels
  <strong>Hallo Bellen</strong> Bundels

  Voordelig bellen wordt met de Hallo Bellen bundels wel héél voordelig bellen. Je betaalt namelijk alleen een vaste bundelprijs (€ 5) en een starttarief (€ 0,10) per gesprek. Vervolgens bel je zo lang je wilt, want er worden geen kosten per minuut in rekening gebracht. Dus kies de belbundel die bij je past en ontdek het gemak van onbeperkt bellen!

  Met Hallo Nederland bel je goedkoop naar alle vaste nummers in Nederland. Je betaalt alleen een starttarief van 10 cent per gesprek. Verder bel je zolang je wilt, want er worden geen kosten per minuut in rekening gebracht. Nummerbehoud is uiteraard inbegrepen!

  Zijn je vrienden en familie vaak ‘onderweg’? Kies dan voor Hallo Nederland Mobiel, de belbundel waarbij je voor 0 cent per minuut naar alle Nederlandse mobiele nummers belt. Jouw kosten: 5 euro per maand voor de bundel en een starttarief van 10 cent per gesprek. Dat is alles!

  Bel voor 0 cent per minuut naar alle vaste nummers in 27 Europese landen. Je betaalt alleen het starttarief van 10 cent per gesprek. De ideale belbundel als je Europese vrienden en familie lekker lang wilt spreken. En wil je jouw eigen nummer meenemen? Geen probleem!

  Hallo Wereld staat voor voordelig bellen naar 19 landen. Je betaalt de bundelkosten van € 5 per maand en het starttarief van 10 cent per gesprek. En geen cent meer. Hoe lang je ook belt, de teller loopt nooit op. Internationaal bellen dus voor mensen die ‘klaar’ zijn met onverwacht hoge telefoonkosten! Nummerbehoud is inbegrepen!

  Stel je pakket samen Meer info over bellen
 • Gefeliciteerd

  De door jou opgegeven postcode en huisnummer combinatie wordt niet herkend. Hierdoor is het voor ons nu niet mogelijk om een maximale snelheid aan te geven op dit adres. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, mocht het pakket van je keuze niet beschikbaar dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Gefeliciteerd

  De door jou opgegeven postcode en huisnummer combinatie wordt niet herkend. Hierdoor is het voor ons nu niet mogelijk om een maximale snelheid aan te geven op dit adres. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, je wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Gefeliciteerd

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een snelheidsmeting te doen. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, mocht het pakket van je keuze niet beschikbaar zijn dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Let op!

  Niet alle pakketten zijn beschikbaar op . Toch genieten van de voordelen van Online.nl kan met 10 MB Internet & Bellen. Klik op de button hieronder om je pakket samen te stellen.

  Wijzig adres