Hoe overleef je Zwarte Zaterdag?
Terug naar de blog

Hoe overleef je Zwarte Zaterdag?

26/07/2018 Interactieve TV Wist je dat...
De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat we massaal onze koffers pakken om heerlijk op vakantie te gaan. Vakantiegangers die die koffer in de auto schuiven, om daarmee de Route De Soleil af te touren, weten misschien al dat het eraan zit te komen: Zwarte Zaterdag. De dag dat héél Nederland in de auto stapt om eens even flink vakantie te vieren in Zuid-Europa. Dit jaar valt Zwarte Zaterdag op 4 én op 11 augustus. Dubbele autopret dus. Wij geven je zes tips om urenlang met het hele gezin in de file staan zo draagbaar mogelijk te maken.

1.    Download de Canal Digitaal TV App

Om te beginnen zet je de Canal Digitaal TV App op je smartphone en tablet. Heb je onbeperkt data op je telefoon? Dan kijk je (en de kinderen!) onderweg films, series en tv-programma’s via de Canal Digitaal TV App. En papa en mama kunnen zo ’s avonds op de camping het nieuws, actualiteitenprogramma’s en andere series die je niet wilt missen op vakantie kijken. Zo neem je ‘thuis’ toch een beetje mee op vakantie!

2.    Autobingo!

Sta je op Zwarte Zaterdag in de file met kinderen op de achterbank? Trap dan de Parijse periferique af met een ouderwets potje autobingo. Wie het eerst tien rode auto’s heeft gezien krijgt een ijsje bij de volgende stop!

3.    De Zwarte Zaterdag Playlist

Zonder muziek is het geen feestje in de auto! Neem de tijd om een ge-wel-dige playlist te maken. Of maak meerdere afspeellijsten: voor ieder landschap een nieuw genre. Zo kom je met een verzameling aan toffe nummers en guilty pleasures de tijd wel door!

4.    Versnaperingen

Ja, je kunt onderweg van alles kopen om de maag mee te vullen, maar er is niets zo lekker als de boterhammen zoals je die zelf klaar maakt. Pak lekkere broodjes, frisse worteltjes en tomaatjes en wat snoep in. En vergeet natuurlijk water, koffie (dat is wel nodig als je om 5.00 uur achter het stuur kruipt) en lekkere sapjes niet!

5.    Tablet-games voor Zwarte Zaterdag

Blijven jouw kids zoet met een tablet? Zorg dan dat ze daar voldoende spelletjes op hebben staan. Ook filmpjes doen het goed op de achterbank.

6.    Zwarte Zaterdag-spelletjes zonder tablet

Zijn jullie van de tabletvrije generatie? Dan kunnen jullie kiezen voor eindeloos plezier met ‘ouderwetse’ spelletjes. Denk aan ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…’, ‘Ik ga op vakantie en ik neem mee…’, ‘Wie kan de meeste plaatsnamen met een N noemen?’, enzovoorts!

Heb jij de Canal Digitaal TV App al vakantie-klaar gemaakt?

Hier hoef je niets voor te doen, behalve de app te downloaden op je smartphone en tablet! Onderweg films kijken, bij het wegrestaurant het nieuws op en op de camping series kijken. Het kan allemaal met de Canal Digitaal TV App. Genoeg manieren om filerijden zo feestelijk mogelijk door te komen. Wat is jouw ultieme Zwarte Zaterdag tip?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot