Zender van de maand: E! Entertainment
Terug naar de blog

Zender van de maand: heel veel entertainment met E! Entertainment

05/06/2018 Kijktips

Keek jij vroeger ook altijd naar programma’s als Big Brother en De Gouden Kooi? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou! In juni is E! Entertainment zender van de maand bij Online.nl. Dat betekent dat jij een maand lang onbeperkt realityprogramma’s kijkt, waarin de bizarste personen worden gevolgd. Van professionele worstelaars die een gezin stichten tot de vrouwen achter de #metoo-beweging. Deze hele maand gratis te zien op kanaal 16!

Onze vier favoriete programma’s van E! Entertainment

Deze maand hebben we vier reality-toppers voor je op een rij gezet, die je echt níet mag missen. Welkom bij jouw nieuwe vrijdag- en zondagavond!

Botched

Voor iedereen die geen genoeg krijgt van voor en na foto’s van plastische chirurgie is er Botched. Deze serie laat zien hoe Terry Dubrow en Paul Nassif hun werk doen. Ze zijn namelijk beiden plastisch chirurg en deinzen niet terug voor een beetje verbouwing aan iemands gezicht of lichaam. Het zijn voornamelijk patiënten die bij een eerdere ingreep door een andere arts niet helemaal mooi uit de verf zijn gekomen. Terry en Paul mogen het vuile werk opknappen. Zo reconstrueren ze bijvoorbeeld iemands neus die er vanwege drie operaties in een jaar niet meer helemaal comfortabel uitziet. Genoeg te ontdekken in de wereld van plastische chirurgie! Botched kijk je vanaf 8 juni iedere vrijdag om 21:00 uur bij E! Entertainment.

Citizen Rose

Keek je vroeger naar Charmed? Dan herinner je je vast nog wel het jongste zusje Paige. Rose McGowan, die haar speelde, is tegenwoordig nog steeds actrice, maar ook bekend om haar Twitter uitspraken tegen Harvey Weinstein. Rose is een van de vele vrouwen die hem van misbruik beschuldigde. In Citizen Rose zien we hoe Rose haar steentje bijdroeg om de #metoo-beweging op te zetten. Vijf afleveringen over Rose: van klein meisje tot geëmancipeerde vrouw. Laat jij je ook inspireren? Citizen Rose kijk je vanaf 8 juni iedere vrijdag om 22:00 uur bij E! Entertainment.

Total Bellas

Total Bellas is een realityprogramma over het leven van Brie Bella en Nikki Bella. Deze twee vrouwen zijn stoere WWE-worstelaars en keren hun hand niet om voor een potje vechten. In Total Bellas volgen we Brie en Nikki in hun dagelijks leven waarin ze allebei een belangrijke stap in hun leven zetten: de één gaat trouwen en de ander wordt moeder! Kijk mee hoe zij een balans vinden tussen carrière en privéleven. Total Bellas kijk je vanaf 10 juni iedere zondag om 21:00 uur bij E! Entertainment.

Very Cavallari

Gaat er bij de naam Kristin Cavallari een belletje bij jou rinkelen? Dat zit je met Very Cavallari helemaal goed. Deze reality star, die als tiener bekend werd dankzij haar pittige karakter in het realityprogramma The Hills, heeft nu haar eigen show! Het is alweer zeven jaar geleden dat Kristin stopte met opnames van The Hills. Nu is zij een stuk rustiger geworden en moeder van drie kinderen. Maar haar karakter blijft pittig! Volg Kristin in haar rol als moeder, zakenvrouw en echtgenote in Very Cavallari. Very Cavallari kijk je vanaf 10 juni iedere zondag om 22:00 uur bij E! Entertainment.

E! Entertainment kijken bij Online.nl

Zijn realityprogramma’s ook helemaal jouw ding? Dan zit je bij Online.nl goed. Want E! Entertainment kijk je ook na deze maand op tv. Deze zender zit in het Entertainment HD-pakket, samen met andere reality-toppers zoals CBS-reality. [ninja_form id=7]

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot