Zender van de maand: kom in de vakantiestemming met Travelxp!
Terug naar de blog

Zender van de maand: kom in de vakantiestemming met Travelxp!

06/07/2018 Kijktips
Geniet je ook zo van het heerlijke zomerweer van de laatste tijd? Wij hebben een nóg mooiere reden om helemaal in de vakantiestemming te komen: reiszender Travelxp is namelijk de zender van de maand in juni bij Interactieve TV bij Online.nl. Wij bespreken een paar van de mooiste programma’s die je hier deze maand gratis kijkt. Travelxp vind je op kanaal 16.

Onze vijf favoriete programma’s van Travelxp

Travelxp bestookt je deze maand met prachtige programma’s. Deze toppers mag je sowieso niet missen.

10 Days Korea

Het is een land van uitersten: Zuid-Korea. Dit hypermoderne land staat bol van de technologische innovaties, maar toch wordt het verleden zeker niet vergeten. Daarom valt er ook genoeg te zien. Dat blijkt maar weer uit het programma 10 Days Korea, waarin Andrew in tien dagen tijd heel Zuid-Korea doorreist om de cultuur, het land en de mensen in beeld te brengen. De eerste aflevering van 10 Days Korea is te zien op maandag 16 juli om 22.00 uur.

Backpack

In Backpack ga je mee op reis met backpackster Sabrina. Zij neemt je mee naar Israël: een schitterend, maar complex land. Met een frisse blik laat ze je kennis maken met een land waar je veel over hoort, maar niet altijd veel van ziet. Van steden als Tel Aviv tot het nationale park van Caesarea: je ontdekt het allemaal samen met Sabrina. Backpack is vanavond, morgen, maandag en dinsdag om 20.00 uur te zien.

Bliss

Altijd al eens de meest luxueuze hotels van binnen willen bekijken? Bliss neemt een kijkje in de tophotels die op de meest idyllische plekken ter wereld staan. Van de stranden van het Indiase Kerala tot het ruige Cappadocia in Turkije en het luxe ski-oord Lech in Oostenrijk. Ideaal om inspiratie op te doen voor je volgende reis! Bliss is deze maand elke zaterdag en zondag te zien om 20.00 uur. In het laatste weekend van juli is Bliss te zien om 19.00 uur.

Food Fact Fun

Vakantie en lekker eten: twee termen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vind je niet? Travelxp in ieder geval wel! Food Fact Fun licht in elke aflevering een andere stad uit én bespreekt daarbij de heerlijkste lokale delicatessen. En het leuke is: deze maand is Nederland aan de beurt! Bekijk welke Food Fact Fun­ Den Haag, Rotterdam, Gouda en Utrecht herbergen. Zo heb je meteen weer wat food-inspiratie voor een bourgondische zomervakantie in eigen land! Food Fact Fun is van 19 tot en met 22 juli om 21.00 uur te zien.

Kissed By The Sea

Geen strand of kustlijn is hetzelfde. Dat blijkt maar weer als je inschakelt op Kissed By The Sea. Dit programma brengt kustgebieden fantastisch in beeld en neemt ook een kijkje in pittoreske kustplaatsjes. Onder andere het eiland Malta herbergt veel mooie kustlijnen en plaatsen. Deze maand maak je kennis met hoofdstad Valetta en twee andere plaatsjes, Comino en Gozo Island. Kissed By The Sea is van 16 tot en met 18 juli om 20.00 uur te zien. travelxp zender van de maand bij interactieve tv online

Zo kijk je Travelxp ook na deze maand

Krijg je ook geen genoeg van al die heerlijke reisprogramma’s die je horizon verbreden? Neem dan ons Entertainment HD-pakket, want zo ontvang je Travelxp ook na deze maand. Overstappen doe je makkelijk via Mijn Online.nl.   [ninja_form id=8]

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot