category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Zender van de Maand: kookkunsten bij Food Network

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 1 minuten

December: dé maand van gezelligheid en lekker eten. Daar hoort natuurlijk een passende zender van de maand bij. Deze maand is dat daarom Food Network. Met deze zender als hulp komt het helemaal goed met dat lekkere gerecht voor Kerst!

Food Network is in december zender van de maand bij Online.nl. Deze zender is, als je interactieve tv van Online.nl hebt, gratis bekijken. De zender van de maand vind je altijd op kanaal 16.

Voor kookfanaten en hobbykoks

Deze Amerikaanse zender is finger licking good, zoals ze in de VS zouden zeggen. Wij houden het gewoon bij ‘om van te smullen’. Bij dit kanaal loopt het water je meteen in de mond, met de meest heerlijke gerechten en smaaksensaties. Maar het is ook een lifestylezender waar je jezelf maar moeilijk van kunt losrukken.

Volgend jaar bestaat Food Network alweer 25 jaar en in die periode is de zender uitgegroeid tot dé ideale keukenhulp. Heerlijke wegkijk-tv waar je iets van opsteekt! Gezond koken of juist heerlijk zondigen? Eenvoudig en snel of liever uitgebreid en luxe? Jij kiest!

In de reguliere programmering komen regelmatig programma’s als Barefoot Contessa, Anna Olson: Bake en Cooking for Real voorbij. Aanrader is Barefoot Contessa: dankzij dit programma word je een specialist in de Franse, Amerikaanse, Azische, Britse en Italiaanse keuken! Het mooie is dat de show verschillende moeilijkheidsgraden in de kookkunst behandeld. Ook voor de beginner zit er dus een mooi gerecht tussen om te maken!

Rondom Kerst is Food Network handig en vermakelijk voor iedereen. Verlekker je bijvoorbeeld aan de over-de-top-creaties van Vegas Cakes of bingewatch de Christmas Cookie Challenge. Meer Kerst wordt het niet. En ken je de populaire kookshow ‘Iron Chef Showdown’ al? Verslavend op zijn minst!

Wat de zender van deze maand nog meer de moeite waard maakt, zijn de energieke presentatoren en de gerechten van hoge kwaliteit. Daar krijg je spontaan zin van om een schort aan te trekken en de keuken in te duiken.

Blijven genieten van de lekkere hapjes

Wil je ook na de feestdagen blijven genieten van Food Network? Deze zender vind je in het Entertainment HD-pakket bij Online.nl. Jouw abonnement pas je gemakkelijk aan via Mijn Online.nl of bij het afsluiten van je nieuwe tv abonnement. Food Network wordt gegarandeerd jouw beste foodie-vriend. Het leven smaakt nu eenmaal beter met deze zender!

Welk gerecht maak jij deze Kerst klaar?