category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Gratis EDGEsport HD kijken bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Ja, het was de afgelopen tijd zo nu en dan nog behoorlijk koud. Toch begint het voorjaar langzaam maar zeker écht. Een mooi moment om te gaan sporten, toch? Voor je extra portie motivatie kun je daarvoor terecht bij EDGEsport HD. Elke maand is een andere zender uit het Entertainment HD-pakket van Online.nl gratis te bekijken op kanaal 16 en deze keer is dat dus EDGEsport HD.

Op EDGEsport HD zie je allerlei extreme sports. Van skaters en skateboarders tot BMX’ers en motorcrossers: deze extreme zender heeft het allemaal en dat 24/7. Je kunt hier dus echt elk moment van de dag terecht om vette stunts en skills te zien. Wil je ook na maart EDGEsport HD kijken? De zender zit met interactieve tv van Online.nl in het Entertainment HD-pakket.

Kijktips: vier topprogramma’s van EDGEsport HD

Het barst op EDGEsport HD van de te gekke programma’s waarmee je je ogen uitkijkt. Om een beetje overzicht te houden, zochten we uit wat nou de vier programma’s zijn die je écht niet mag missen.

Burton US Open 2018

In Vail, een skioord in het Amerikaanse Colorado, vindt tussen 5 en 10 maart de Burton US Open plaats. Op zowel de halfpipe als slopestyle (een parcours met allerlei objecten waarop gestunt kan worden) laten de beste snowboarders ter wereld zien wat ze in hun mars hebben. Kortom: een heerlijke follow-up als je tijdens de Olympische Spelen regelmatig inschakelde bij het snowboarden!

Crankworx 2018

Tussen 17 en 25 maart is de eerste ronde van de Crankworx World Tour, waar de beste mountainbikers ter wereld het tegen elkaar opnemen. First stop: Rotorua, Nieuw-Zeeland! De bikers gaan parcours af waarvan je het niet voor mogelijk hield dat je daar naar beneden kunt fietsen. Dit moet je zien om te geloven! Later dit jaar strijkt het mountainbikecircus ook neer in Inssbruck (Oostenrijk), Les Gets (Frankrijk) en Whistler (Canada).

PGL Dota 2 Major Bucharest 2018

Dota 2 is een van de populairste en meest bekeken games ter wereld. Het is zelfs zo populair dat het z’n eigen Major-toernooien heeft. Tussen 4 en 11 maart is het PGL Dota 2 Major-toernooi van Boekarest. Zestien van ‘s werelds beste teams doen hier aan mee. Zij gaan hun best doen om een zo groot mogelijk deel van de prijzenpot van 1 miljoen dollar binnen te hengelen. Spektakel en spanning gegarandeerd!

FIA World Rallycross 2017

Op verschillende momenten deze maand zijn er wedstrijden te zien van het FIA World Rallycross 2017. In dit kampioenschap nemen rallycoureurs het in een direct duel tegen elkaar op. Het is dus geen race tegen de klok, zoals dat bij het WRC gaat, maar écht direct tegen elkaar. Spektakel gegarandeerd, met veel spannende duels en clashes. En het mooie is: de races zijn vrijwel dagelijks op EDGEsports HD te zien!

24/7 sport kijken bij EDGEsport HD

Ben je na deze maand helemaal in de ban van toffe sporten die je eerder niet zo vaak keek? Ook na maart kun je EDGEsport HD blijven kijken. Deze zender zit in het Entertainment HD-pakket. Bij het afsluiten van je Online.nl pakket kun je dit uitgebreide zenderpakket kiezen. Heb je al een abonnement? Via Mijn Online.nl kun je makkelijk overstappen op het Entertainment HD-zenderpakket.