Zender van de maand: criminelen, moordenaars en geesten
Terug naar de blog

Zender van de maand: criminelen, moordenaars en geesten

03/04/2018 Kijktips
Op CBS Reality barst het van de realityprogramma’s die jou aan de buis gekluisterd houden. En we hebben goed nieuws! Deze zender is in april namelijk zender van de maand bij Online.nl. Je kijkt CBS Reality dus een maand helemaal gratis op kanaal 16. CBS Reality brengt de meest schokkende, boeiende, waargebeurde verhalen rechtstreeks jouw huiskamer in. Wil je deze zender ook na april ontvangen? Dan is het Entertainment HD-pakket van Online.nl iets voor jou! Kun jij ook urenlang kijken naar het vonnis dat Judge Judy uitspreekt? En heb je altijd al willen ontdekken hoe rechercheurs écht te werk gaan tijdens een moordzaak? Van waargebeurde verhalen verteld door overlevenden van een grote ramp, tot schokkende audio-opnames van echte seriemoordenaars. Of ga je liever mee op zoek naar geesten in verlaten panden waar het spookt?

Kijktips: vier programma’s van CBS Reality die je móet zien

Met alle realityprogramma’s van CBS Reality ben je wel een tijdje zoet. Er is zo veel te ontdekken! We lichten vier programma’s voor je uit die je móet zien.

Uncovering intimate partner abuse

In deze schokkende serie komen uiteenlopende gevallen van huiselijk geweld aan het licht. Het programma onthult de verschillende patronen die deze geweldplegers volgen. Slachtoffers van huiselijk geweld vertellen dapper hun verhaal en delen hoe zij uiteindelijk de controle terugwonnen. Ook criminologen komen aan het woord. Ontdek hoe je manipulatie herkent en hoe de politie te werk gaat in huiselijk geweldzaken. Uncovering intimate partner abuse kijk je zondags of op vrijdag op CBS Reality.

Voice of a serial killer

Ontdek wat er in het hoofd van een seriemoordenaar omgaat. Voice of a serial killer neemt je mee de verhoorkamer van de politie in, samen met echte rechercheurs. Je luistert naar stemopnames van beruchte seriemoordenaars zoals Dennis Nilsen en Aileen Wuornos. Die laatste ken je misschien al van de film Monster, waarin Charlize Theron haar speelt. Professoren in criminologie analyseren stemmen van deze personen en geven jou een uniek kijkje in het brein van seriemoordenaars. Voice of a serial killer kijk je iedere doordeweekse dag bij CBS Reality.

48 Hours

48 Hours onderzoekt de meest fascinerende (moord)zaken van de afgelopen jaren. Onopgeloste moordzaken en cold cases worden heropend. 48 Hours voegt hier een sterk staaltje verslaggeving aan toe. De journalistische aanpak in dit programma heeft er al vaak toe geleid dat rechercheurs de noodzaak van het heropenen van een zaak inzagen. Dit meeslepende programma neemt je mee in de zoektocht naar daders van de meest ingewikkelde misdrijven uit de geschiedenis. 48 Hours kijk je iedere doordeweekse dag bij CBS Reality.

Paranormal Survivor

Iedereen heeft wel eens een verhaal over een geest gehoord. Meestal worden dit soort verhalen als ‘broodje aap’ weggewuifd. Maar wat als je echt een bovennatuurlijk wezen tegenkomt? In dit programma vertellen mensen over hun ontmoeting met een geest. Ze keren terug naar de plek waar zij hun spook hebben gezien en de ontmoeting wordt daar nagespeeld. Paranormal Survivor opent de wereld naar geesten, poltergeisten en demonen. Bereid je voor op slapen met het bedlampje aan! Paranormal Survivor kijk je vanaf 22 april iedere zaterdag en zondag op CBS Reality.

CBS Reality kijken bij Online.nl

Heb jij na het kijken van al deze spannende programma’s je innerlijke rechercheur gevonden? Zorg dat dat je ook na april je detectivehoed op houdt. CBS Reality zit in het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan het interactieve tv-basispakket van Online.nl. Veel kijkplezier!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot