category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Gratis Cartoon Network kijken bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 2 minuten

Omdat februari al grijs en grauw genoeg is, hebben we een vrolijke en kleurrijke zender uitgekozen als zender van de maand. Cartoon Network is de hele maand februari zender van de maand bij Online.nl! Elke maand is er een andere zender uit het Entertainment HD-pakket van Online.nl gratis te bekijken op kanaal 16.

Bij Cartoon Network zie je de grappigste en spannendste cartoons. Van de knotsgekke wereld van Gumball tot de spannende avonturen van de Powerpuff Girls. En Cartoon Network is heus niet alleen voor kinderen! Of je nu jong of oud bent, er is 24/7 iets te beleven op Cartoon Network. Als zender van de maand bij Online.nl is Cartoon Network de hele maand voor iedereen gratis te bekijken. Na februari blijven kijken? Cartoon Network zie je met interactieve tv van Online.nl in het Entertainment HD-pakket.

Kijktips: de vier toppers van Cartoon Network

Als we 24/7 zeggen, bedoelen we ook écht 24/7. Op elk moment van de dag is er een grappige, spannende of schattige cartoon te zien op Cartoon Network. We zetten vier toppers van deze zender voor je op een rijtje

De wonderlijke wereld van Gumball

Gumball is een lieve jongen van twaalf, maar hij komt altijd in de problemen. Deze blauwe kater is bijna altijd in een goed humeur. Samen met zijn vriendjes en familie beleeft hij de gekste avonturen. Toch raakt hij op de een of andere manier altijd in de nesten als hij erop uitgaat. Je ziet De wonderlijke wereld van Gumball elke dag op Cartoon Network!

De Powerpuff Girls

Sugar, spice and all things nice. Hét recept voor lieve meisjes. Dankzij de toevoeging van het geheime ingrediënt element X zijn de Powerpuff Girls niet alleen heel lief, maar ook heel sterk! De zusjes bestrijden het kwaad dat hun stad Townsville teistert. Kunnen ze de stad ook dit keer redden van de kwade Mojo Jojo en zijn nare vrienden? De Powerpuff Girls zie je elke dag terug op Cartoon Network.

Justice League Action

In Justice League Action zie je al je favorieten DC Comics-helden terug. Batman, Wonder Woman en Superman gaan samen met hun bondgenoten de strijd aan tegen het gespuis dat hun stad teistert. Bekende slechteriken uit de DC Comics-stripverhalen passeren de revue. Daarmee is het ongetwijfeld de meest spannende cartoon bij Cartoon Network! Justice League Action is in de avond op zaterdag en zondag te zien.

Het Regent Gehaktballen

Flint Lockwood is een leerling op de middelbare school en streeft ernaar om een groot uitvinder te worden. Hij woont in Swallow Falls: een klein eiland dat bekend staat om sardines. Wie weet veranderen zijn uitvindingen ooit de wereld, in plaats van te exploderen in zijn gezicht. Samen met Sam Sparks, een nieuw meisje in de stad die meteoroloog wilt worden, beleeft hij de grootste avonturen. Zou Swallow Falls ooit meer kennen dan alleen sardines?

24/7 cartoons kijken bij Cartoon Network

Heeft Cartoon Network februari voor je opgefleurd en wil je deze zender niet meer missen? Je kunt Cartoon Network met interactieve tv van Online.nl elke dag terugzien in het Entertainment HD-pakket. Bij het afsluiten van je Online.nl pakket kun je kiezen voor dit uitgebreide zenderpakket. Heb je al een abonnement bij Online.nl? Dan kun je gemakkelijk jouw tv-pakket uitbreiden via Mijn Online.nl.