category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Zender van de maand bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Bij Online.nl geniet je van een compleet aanbod aan tv-zenders. Zelfs FOX Sports 1, 2 en 3 zitten standaard in het basispakket! Wil je nóg meer zenders? Dan vind je in het Entertainment HD-pakket alles wat je nodig hebt. Dit extra pakket sluit je eenvoudig af via Mijn Online.nl. Elke maand kun je een zender uit dit pakket gratis zien op kanaal 16. Als een soort van voorproefje van wat je kunt verwachten. Wij bespreken de zender van de maand van december: Stingray CMusic.

Zender van de maand december: Stingray CMusic

December staat natuurlijk in het teken van de feestdagen. In deze magische maand geniet je van schitterende en meeslepende muziek op de zender Stingray CMusic. Van sprookjesachtige concerten tot romantische kerstklassiekers. Een absolute kijk- en luistertip: het duet met Andrea Bocelli en zijn zoon Matteo. Het talentvolle duo zingt Fall On Me uit de Disney-kraker The Nutcracker and The Four Realms.

Hieronder delen we de mooiste muziekstukken die helemaal passen bij deze gezellige wintermaand. Maak er deze december iets bijzonders van!

Uniek duet van Andrea Bocelli en Matteo Bocelli

Droom je weg bij Disney-muziek én luister je graag naar de Italiaanse tenor Andrea Bocelli? Ga er voor dit kerstconcert dan maar goed voor zitten. Bocelli zingt samen met zijn zoon Matteo de soundtrack van The Nutcracker and the Four Realms: Fall On Me. Dit nummer (gecomponeerd door James Newton Howard) is een hedendaagse variant op het origineel van Tchaikovsky uit 1892. De Bocelli’s geven er in hun duet een eigen, unieke schwung aan. Geniet van de bijzondere band tussen vader en zoon en laat je meevoeren door de magie van het Disney-sprookje.

De jongens van het Libera Boy’s Choir zingen de sterren van de hemel

Het Britse jongenskoor Libera brengt je à la minute in de kerstsfeer. De manier waarop zij de klassieker Carol of the Bells ten gehore brengen is het kijken en luisteren waard. Komt dat nummer je bekend voor? Dat kan kloppen. Carol of the Bells wordt gebruikt in de beroemde kerstfilm Home Alone. Het Libera Boy’s Choir bestaat uit jongens tussen de zeven en zestien jaar oud. Met hun gouden keeltjes en complexe harmonieën weten zij diepe indruk te maken op muziekliefhebbers wereldwijd.

Het wintersprookje van pianiste Marija Popovic

Wanneer het écht winter is (denk aan besneeuwde bomen en fonkelende lichtjes) dan is de maand december net een romantisch sprookje. De Servische pianiste weet dit magische wintergevoel perfect te vatten Winter Fairytale. Daarin speelt ze het stuk Winter van Vivaldi’s beroemde The Four Seasons. Geniet van dit kerstconcert en van de prachtige sprookjesachtige beelden.

The Piano Guys zorgen met hun kerstconcert voor een vrolijk kerstfeest

Als kers op de kersttaart spelen The Piano Guys een hele rits aan kersthits. Op slechts één piano stelen deze vier muzikale talenten de show met het nummer Angels We Have Heard on High. Voorproefje? Zoek dan hun cover What Makes You Beautiful maar eens op. Kijk naar hun indrukwekkende show en verbaas je over een hele nieuwe manier van pianospelen.

Prijsvraag