category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Nieuw seizoen Wie is de Mol live kijken

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author NaomiDoor leestijd 2 minuten

Aankomende zaterdag is het zo ver. Dan start een nieuw seizoen van Wie is de Mol. Heb jij al je zaterdagavonden al vrij gepland? En kan je niet wachten om te ontraadselen wie dit jaar de Mol is? Begrijpen wij! Daarom blikken wij vooruit op de nieuwe afleveringen én vertellen we hoe je Wie is de Mol live kan kijken.

Wie is de Mol live kijken bij Online.nl

Een nieuw spannend seizoen van Wie is de Mol, daarvan wil jij natuurlijk alle afleveringen live op de voet volgen. Bij Online.nl is dat geen probleem. Heb je namelijk een Basis HD-pakket, dan ontvang je direct zenders als NPO 1, 2 en 3, RTL 4, SBS6 en meer. Hierdoor kan je elke zaterdagavond heerlijk op de bank om 20:30 uur Wie is de Mol live kijken via NPO 1.

En ben je een keer niet thuis, maar wil je spoilers voorkomen? Dan is het goed als je van tevoren de Canal Digitaal TV App hebt gedownload. Via deze interactieve tv-app volg jij al je favoriete programma’s overal onderweg via je telefoon, tablet of laptop. Zo mis jij dus nooit aanwijzingen voor wie die Mol nu is.

Nieuw seizoen Wie is de Mol

Het is dit jaar het jubileumseizoen van Wie is de Mol, want dit jaar is de twintigste editie. Dit jaar reizen de negen kandidaten en één Mol samen met presentator Rik van de Westelaken naar Henan in China. Op locatie start het avontuur direct. Door middel van verschillende opdrachten kunnen de kandidaten geld verdienen voor de pot, maar er is één deelnemer die het voor de anderen probeert te saboteren. Ben jij benieuwd wie de deelnemers van dit jaar zijn? Wij stellen er een aantal aan je voor.

Anita Witzier

Je kan haar kennen van Tien voor Taal of van het programma Anita wordt opgenomen: tv-presentatrice Anita Witzier is dit jaar één van de deelnemers van Wie is de Mol. Ze zit al sinds 1989 in het presentatorvak. Wat een goede Mol volgens haar moet kunnen? Van gedaante verwisselen! Wij zijn benieuwd…

Nathan Rutjes

De voetballiefhebbers moeten hem zeker kennen: Nathan Rutjes. Deze coach van Sparta Rotterdam en ambassadeur van de KNVB doet dit jaar ook mee aan Wie is de Mol. Volgens Nathan moet een goede mol durven, hij moet schijt kunnen hebben aan anderen.

Leonie ter Braak

Ook tv-presentatrice Leonie ter Braak is dit jaar van de partij. Leonie is bekend van onder andere programma’s als Goedemorgen Nederland en Niets Liever Dan Een Kind. Dit jaar brengt ze zelfs haar filmdebuut uit met de bioscoopfilm De Beentjes van St. Hildegard. Wat Leonie’s strategie dit jaar is? Zoveel mogelijk kennis vergaren bij de mensen die het meest open zijn.

En nog meer deelnemers!

Naast de bovenstaande kandidaten, doen er nog zeven deelnemers aan het jubileumseizoen mee. Dit zijn: Buddy Vedder, Claes Iversen, Jaike Belfor, Johan Goossens, Miljuschka Witzenhausen, Rob Dekay en Tina de Bruin.

Kijk vanaf zaterdag 11 januari om 20:30 uur naar Wie is de Mol via NPO 1.