category label Kijktips Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl

Nieuw seizoen Wie is de Mol live kijken

Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl author NaomiDoor leestijd 1 minuten

Zaterdag 5 september is het zover. Dan start een nieuw seizoen van Wie is de Mol. En niet zomaar een … Vanwege het twintigjarig bestaan van het programma gaan dit jaar oud-kandidaten van het tv-programma nogmaals op zoek naar de saboteur. Meer weten over dit bijzondere seizoen? Lees snel verder.

Wie is de Mol live kijken bij Online.nl

Een nieuw, spannend seizoen van Wie is de Mol, daarvan wil jij natuurlijk alle afleveringen live op de voet volgen. Bij Online.nl is dat geen probleem. Heb je namelijk een Basis HD-pakket, dan ontvang je direct zenders als NPO 1, 2 en 3, RTL 4, SBS6 en meer. Hierdoor kan je elke zaterdagavond heerlijk op de bank om 20.30 uur Wie is de Mol live kijken via NPO 1.

En ben je een keer niet thuis, maar wil je spoilers voorkomen? Dan is het goed als je van tevoren de Canal Digitaal TV App hebt gedownload. Via deze interactieve tv-app volg jij al je favoriete programma’s overal onderweg via je telefoon, tablet of laptop. Zo mis jij dus nooit aanwijzingen voor wie die Mol nu is.

Nieuw seizoen Wie is de Mol

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol heeft dit jaar voor het eerst een thema: renaissance. Wat wedergeboorte betekent. Oftewel, het is een tweede kans voor oud-kandidaten of oud-Mollen om de mol te kunnen vinden. De kandidaten en één Mol reizen samen met presentator Rik van de Westelaken naar Italië waar het thema natuurlijk perfect tot zijn recht komt.

Wie er meedoen aan het jubileumseizoen is nog niet bekend. De tien deelnemers worden tijdens de eerste aflevering van Wie is de Mol bekendgemaakt. Wel zijn er een aantal speculaties. Zo denken Molloten (fanatieke Wie is de Mol-fans) dat Nikkie de Jager weer deelneemt. En hopen wij dat Ron Boszhard eindelijk zijn welverdiende tweede kans krijgt.

Anders dan anders heeft dit seizoen geen tien, maar acht afleveringen. Alsnog goed nieuws, want of er een nieuw seizoen komt is door COVID-19 niet zeker.

Kijk vanaf zaterdag 5 september om 20.30 uur naar Wie is de Mol via NPO 1.