We Zijn Er Bijna en andere kijktips voor deze zomer
Terug naar de blog

We Zijn Er Bijna en andere kijktips voor deze zomer

28/06/2018 Kijktips

Na ál het lekkere weer van de laatste tijd is de zomer nu ook officieel begonnen. Blijf jij de komende maanden thuis, maar zoek je tóch naar het ultieme zomergevoel? Dan zit je met programma’s als We Zijn Er Bijna in de zomermaanden geramd bij Online.nl. In juli, augustus en september zijn er namelijk genoeg zomerse programma’s te zien. Om jou een compleet beeld te geven, zochten we de leukste voor je uit!

We Zijn Er Bijna en de andere leukste zomerse tv-programma’s

Tv-zenders laten je deze zomer niet in de steek. Integendeel! Waar er vroeger een zomerstop was, hebben de meeste zenders nu een lekker compleet en veelzijdig programma-aanbod voor je in petto. Stuk voor stuk programma’s die je met Interactieve TV van Online.nl, of met onze Canal Digitaal TV App kunt kijken. In juli, augustus en september is er dus meer dan genoeg te zien.

We Zijn Er Bijna: voor het ultieme zomergevoel!

Ja, inmiddels is het een échte zomertraditie: We Zijn Er Bijna van Omroep MAX. In dit programma gaat een groep van enkele tientallen 55+-ers met elkaar op vakantie naar het buitenland. Kamperen. Met de caravan of camper. Na eerdere tripjes naar onder andere Griekenland, Italië en Ierland, staat er nu opnieuw een rondreis door Italië op de planning. In We Zijn Er Bijna krijg je een mooi beeld van het land én van hoe de senioren de trip beleven. Waarom dit een van de beste tv-programma’s van de zomer is? We Zijn Er Bijna vertelt de bijzondere en soms ontroerende verhalen van de vakantiegangers. En het laat ook het – voor velen – herkenbare geklungel op de camping zien. Welke kampeerder herkent zich niet in het goed neerzetten van de caravan of het inparkeren van auto + aanhanger op een terrascamping? Kortom: een programma met sowieso een lach en soms óók een kleine traan. De eerste aflevering van alweer het achtste seizoen van We Zijn Er Bijna is op maandag 23 juli te zien op NPO 1. Het programma is vervolgens elke maandagavond te zien.

Zomergasten: het meest complete interviewprogramma

Uiteraard ontbreekt Zomergasten niet in dit lijstje van beste zomerprogramma’s. Janine Abbring, onder andere bekend als eindredacteur van Zondag met Lubach, is voor het tweede jaar de interviewster. Vanaf zondag 29 juli ontvangt ze elke week een andere Zomergast. Op 2 juli wordt bekend wie de Zomergasten van dit jaar zijn. Zomergasten is het langste interviewprogramma van Nederland: het duurt drie uur en is altijd live te zien. Eén uitzondering: het Zomergasten-interview van vorig jaar met Eberhard van der Laan, die enkele maanden daarna overleed en tijdens de opnames al ernstig ziek was. Het gesprek wordt aan de hand van fragmenten die door de Zomergast zijn uitgekozen vormgegeven. En zo ontstaat er elke keer weer een totaal ander gesprek. Heerlijk voor op een zwoele zomeravond!

Linda’s Zomerweek: de zomertraditie van RTL4

Nóg zo’n programma dat onlosmakelijk verbonden is met de zomer: Linda’s Zomerweek! Dit jaar alweer voor het zesde seizoen (hierna neemt Linda’s Zomerweek een jaar pauze). Linda’s Zomerweek is dit jaar in augustus, alleen is nog niet bekend wanneer precies. In deze week ontvangt Linda de Mol elke avond twee andere gasten. Wie dit jaar op bezoek komen?

 • Maandag: zangeres Ilse DeLange en misdaadjournalist John van den Heuvel
 • Dinsdag: presentator (en neefje van Linda) Johnny de Mol en minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren
 • Woensdag: ‘de Luizenmoeder’ Ilse Warringa en Olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis
 • Donderdag: komediant Jochem Myjer en presentatrice Wendy van Dijk
 • Vrijdag: presentatrice Sophie Hilbrand en VI-boegbeeld Johan Derksen

Het leuke aan Linda’s Zomerweek? De ongedwongen sfeer en de vaak opmerkelijke combinaties tussen gasten. Deze verschillen meestal veel van elkaar en dat leidt tot gesprekken die anders niet zouden ontstaan. Ben je ook zo benieuwd wat voor mooie, boeiende gesprekken dat dit jaar oplevert?

We Zijn Er Bijna en andere zomerprogramma’s kijken

Of je nou thuisblijft of op vakantie gaat: bij Online.nl kun je de programma’s gewoon kijken. Thuis via de televisie en buiten de deur via de Canal Digitaal TV App. Ook als je naar het buitenland gaat, want je kunt de app in de hele Europese Unie gebruiken. Zo kijk je We Zijn Er Bijna ook als je zélf op de camping staat! Welk zomerse programma ga jij zeker volgen: We Zijn Er Bijna, Zomergasten of toch Linda’s Zomerweek?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot