Wat zijn de populairste tv programma's?
Terug naar de blog

Wat zijn de populairste tv programma's?

08/10/2020 Kijktips

Online.nl is jouw provider voor televisie op je tv-scherm, tablet of smartphone. Kijk nu de populairste tv programma's.

De beste en populairste tv programma's op Online.nl, elke dag weer

Iedereen houdt van een avondje tv maar soms weet je gewoon even niet waar je naar moet kijken! Van een luxeprobleem gesproken. Het aanbod op de zenders is immers heel groot. Maar wij hebben de populairste programma’s voor jou in een lijstje gezet. Handig, toch? We maken het onderscheid tussen internationale series, Nederlandse programma's en de populairste series aller tijden, wereldwijd.

Wat zijn internationaal en nationaal de populairste tv programma's​?

Je mag de internationale topserie The Boys niet missen. The Boys speelt zich af in een universum waar het grote publiek krachtpatsers als echte helden aanbidt. Maar deze helden werken voor het machtige bedrijf Vought International, dat ze op de markt brengt en geld met hen verdient. Deze superhelden zijn niet alleen krachtig, sommige zijn ook corrupt en arrogant. Stof voor spannende televisie dus!

The Boys is te zien bij Amazon Prime Video

Hou je van series die het effect hebben van een goed gemikte karatetrap, dan is Cobra Kai iets voor jou. Cobra Kai is een Amerikaanse actieserie, gebaseerd op de originele film The Karate Kid. Cobra Kai speelt zich af 34 jaar na de oorspronkelijke Karate Kid-film, waarbij de makers het verhaal opnieuw bekijken vanuit het standpunt van Johnny Lawrence. Deze besluit om de Cobra Kai-karate dojo te heropenen. Benieuwd hoe dat afloopt!

Cobra Kai is te zien bij Netflix

Ook een spraakmakende serie is Ratched. De serie vertelt het verhaal van de gelijknamige verpleegkundige Mildred Ratched uit de legendarische film One Flew Over The Cuckoo's Nest. De ‘Venijnige Verpleegkundige’ is terug en de serie gaat op zoek naar de verklaring voor haar kille persoonlijkheid.

Ratched is te zien bij Netflix

The Mandalorian is Star Wars, maar dan verpakt in een televisieserie. Vijf jaar na de gebeurtenissen van de Star Wars-film The Return of the Jedi volgt de serie het titelpersonage, een Mandaloriaanse premiejager genaamd Din Djarin. 

The Mandalorian is the zien bij Disney+

Let op, niet al deze spraakmakende series kun je standaard op Online.nl bekijken. Je moet er dan een de extra service van bijvoorbeeld Netflix, Disney+ of Amazon Prime  bij nemen en betalen. Deze series stream je dan van je smartphone of tablet via je Chromecast of via Apple TV naar je (smart)tv.

Nederlandse tv-programma’s: reality, duiding en vleugje soap

Bij de Nederlandse programma’s blijft Chateau Meiland ongezien populair. Chateau Meiland is een Nederlandse realitysoap. In het programma wordt de familie Meiland gevolgd terwijl zij een heus chateau in Frankrijk tot een bed & breakfast omtoveren. De reeks is al aan zijn vijfde seizoen toe en heeft ook enkele specials. 

Chateau Meiland is wekelijks op maandag én donderdag om 20.30 te zien op SBS6

Wil je de actualiteit door een andere bril zien, dan stem je af op Jinek, de dagelijkse talkshow waarin Eva Jinek een diepgaand gesprek voert met mensen die de actualiteit in eigen persoon maken. Het programma is scherp en onderhoudend tegelijk, ideaal om je na een drukke dag te informeren over wat er in Nederland leeft. 

Jinek is iedere werkdag om 22.10 te zien op RTL 4

The Bold and the Beautiful is een klassieker en al jarenlang een populair tv-programma. De serie draait om de families Forrester en Spectra. De soap speelt zich af in Los Angeles, Californië en wordt in ongeveer 130 landen uitgezonden. 

The Bold and the Beautiful is iedere werkdag om 18:35 te zien op RTL 8

De Slimste Mens is een luchtige en tegelijk diepgaande quiz, waarin drie Nederlanders het dagelijks tegen elkaar opnemen onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem. De vragen zijn steeds origineel en verrassend, ideaal om zelf thuis mee te spelen. Quiz je mee?

De Slimste Mens is normaal gesproken te zien op NPO 2

Wat zijn de beste tv-series aller tijden?

Aan internationale topseries is er geen gebrek. Wij hebben de beste tv-series aller tijden op een rij gezet. Mocht je ze nog niet gezien hebben, het zijn stuk voor stuk absolute aanraders!

The Wire lijkt een traditioneel politiedrama, maar als je met de personages vertrouwd raakt, zie je een meedogenloze blik op het Amerikaanse strafrechtelijke systeem. De reeks speelt zich af in de verarmde wijken van Baltimore. Televisiekenners noemen het de beste serie ooit gemaakt. Gewoon verslavende televisie!

The Wire is te zien bij Videoland

Niet alle legendarische series zijn even recent. Twilight Zone brak in 1959 de grenzen door tegen alles in te gaan wat de televisie destijds was: eenvoudig, gemakkelijk en veilig. In plaats daarvan nam het de maatschappij met een scherpe sciencefiction blik, en gekruid met een vleugje mysterie, onder de loep. De serie blijft zes decennia na zijn ontstaan brandend actueel. De reeks heeft meerdere heroplevingen gehad, de vierde, en voorlopig laatste, pas recent, vanaf 2019.

Twilight Zone is te zien bij Netflix (helaas alleen bij de Amerikaanse versie)

Breaking Bad is het verhaal van Walter White, die terminale longkanker heeft. Hij besluit crystal meth te produceren, om zijn familie financiële zekerheid te geven wanneer hij er niet meer is. Als je naar een van de afleveringen begint te kijken is er slechts één zekerheid: je zit op het puntje van je stoel tot de aflevering is afgelopen, en je wilt meteen de volgende zien. 

Breaking Bad is te zien bij Netflix

Star Trek is de belangrijkste en meest invloedrijke sciencefictionserie ooit geproduceerd en is nu nog steeds beklijvend en razend spannend. Er is keuze genoeg, want er bestaan maar liefst 13 langspeelfilms en zeven televisieseries van. Beam me up, Scotty!

Star Trek is onder andere te zien bij Netflix

Sommige van deze series kun je niet standaard bij Online.nl bekijken. Je moet dan een extra abonnement nemen op bijvoorbeeld Disney+ of Netflix. Heb je dit abonnement, dan stream je de series naar je tv of kijk je ze op je tablet of mobiel. Zo geniet je waar en wanneer je maar wil van deze klassiekers.

Bekijk de populairste tv programma's waar je maar wil met Online.nl

Natuurlijk gaat het bij tv-programma's niet alleen om populariteit, maar als je op zoek bent naar inspiratie over wat je wil zien is er meer dan genoeg te vinden naar aanleiding van ons overzicht. Je bekijkt de meeste tv-programma’s via een streaming dienst of direct bij Online.nl. Dit maakt het makkelijk om programma's te volgen, waar je ook bent. Thuis of onderweg, bekijk de populairste tv-programma’s waar en wanneer je maar wil!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot