Vitesse-PSV live kijken
Terug naar de blog

Vitesse-PSV live kijken

13/10/2020 Sport

Wil je Vitesse-PSV live kijken? Neem een abonnement op Internet & TV bij Onine.nl en geniet van de scherpste beelden.

Vitesse-PSV kijk je 25 oktober bij Online.nl

Volg je de Eredivisie al jaren op de voet? Geniet je van topvoetbal in al zijn facetten en breng je het liefst elk weekend in het stadion door? Nu de corona-pandemie ons land nog in zijn greep houdt zit het live bijwonen van een Eredivisie wedstrijd er even niet in. 

Ga dan voor het best mogelijke alternatief en volg alle topwedstrijden en subtoppers uit de Eredivisie live op je tv. Om zo dicht mogelijk bij de wedstrijdervaring te komen is het wel van belang dat je kunt genieten van ongestoord beeld in de hoogst mogelijke kwaliteit. Neem een abonnement op Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) of Internet & TV bij Online.nl en je hebt de garantie op haarscherpe beelden, zonder haperingen. Bij Online.nl krijg je alle 3 de ESPN kanalen namelijk standaard in het Basis HD-pakket!

Noteer 25 oktober, 14.30 uur alvast in je agenda. Twee topclubs die beiden in de hoogste regionen van de Eredivisie staan, treffen elkaar dan in het Gelredome. Vitesse-PSV is in welk seizoen dan ook een wedstrijd om naar uit te kijken. We konden op 15 augustus al genieten van een voorproefje, toen beide teams elkaar met 1-1 in bedwang wisten te houden. Na de vierde speeldag heeft PSV beslag weten te leggen op de tweede plaats, terwijl Vitesse op de vierde plek slechts één punt achterstand heeft. Er staat dus wel wat op het spel en je mag hier live getuige van zijn.

Hoe staan de Eindhovenaren ervoor?

Als je naar de onderlinge duels tussen PSV en Vitesse kijkt, is het duidelijk dat de Eindhovenaren in het voordeel zijn. Echter, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de komende wedstrijd. Over het algemeen mag je zeggen dat Vitesse tegen PSV niet genoeg voordeel heeft bij het thuis spelen. Tot nu toe hebben ze slechts drie keer thuis weten te winnen en was PSV 23 keer de bovenliggende partij. Maar liefst 15 duels eindigden in een gelijkspel. In het vorige seizoen, dat door de intelligente lockdown veel te vroeg moest eindigen, heeft PSV het tot de vierde plek gebracht. Vitesse bezette plaats zeven, op acht punten afstand. Beide teams hebben zich goed voorbereid op het huidige Eredivisie-seizoen.

De Eindhovenaren hebben een zwaarder programma dan de jongens uit Arnhem, omdat ze gelijktijdig ook deelnemen aan de Europa League. Voordat PSV op 25 oktober naar de Gelredome afreist, moeten ze eerst nog op bezoek bij PEC Zwolle.

Op 22 oktober wacht de waarschijnlijk loodzware Europa League-match tegen Grenada op ze. Zijn de mannen van Roger Schmidt op 25 oktober voldoende hersteld of zit de thuiswedstrijd tegen de Spanjaarden ze nog in de benen? Je kunt er met eigen ogen getuige van zijn als je via Online.nl de wedstrijd in het Gelredome volgt. Als voetballiefhebber ben je ongetwijfeld benieuwd hoeveel steun aanvaller Donyell Malen krijgt van de nieuwste aankoop, de Duitse vedette Mario Götze, die in 2014 Duitsland naar de wereldtitel schoot.

Wat mogen we van Vitesse verwachten?

Onder leiding van de Duitse coach Thomas Letsche gaat Vitesse dit jaar voor Europees voetbal. De vooruitzichten zijn goed en de Arnhemmers hebben met drie gewonnen wedstrijden tot nu toe een solide basis gelegd voor hun clubambities. Alleen de uitwedstrijd tegen Ajax kon Vitesse niet winnend afsluiten, maar een verlies van slechts 1-2 mag je toch zeker zien als een opsteker.

Voordat Vitesse de Eindhovenaren in het Gelredome ontvangt, moeten ze eerst nog de strijd aangaan met ADO Den Haag, in een uitwedstrijd op 18 oktober. Daarna hebben de Arnhemmers een week om zich op het topduel tegen PSV voor te bereiden, terwijl de Eindhovenaren eerst nog een Europa League-wedstrijd te spelen hebben.

We verwachten veel van Oussama Tannane en Jacob Rasmussen, die beiden in een bloedvorm verkeren. Ook zal elke voetbalkenner benieuwd zijn naar de inbreng van Idrissa Touré, die onlangs voor één seizoen gehuurd is van het grote Juventus. Zijn ervaring in een van de zwaarste competities ter wereld zal het team van Thomas Letsche beslist ten goede komen.

De kans is groot dat met zijn komst het middenveld en de frontlinie van Vitesse menig tegenstander zal imponeren. Voor beide teams geldt dat ze zich in de beginfase van de Eredivisie geen nederlaag kunnen permitteren en waarschijnlijk geen genoegen willen nemen met een remise. Ook al speelt op 25 oktober de twaalfde man geen rol van betekenis, hou er maar gerust rekening mee dat Vitesse-PSV als een zwaar bevochten wedstrijd de boeken in zal gaan. Zit je op 25 oktober voor de tv of willen je huisgenoten iets anders zien? Geen enkel punt. Met de Canal Digitaal TV App geniet je van deze topwedstrijd, ook op je tablet of je smartphone.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot