Love is in the air met deze Valentijns films
Terug naar de blog

Love is in the air met deze Valentijns films

12/02/2021 Kijktips

Geniet je ook zo van Valentijnsdag? Het ideale moment om samen met je grote liefde of alleen te genieten van hartverwarmende films. Benieuwd welke Valentijns films je op deze dag allemaal op tv kan zien? Wij zetten de leukste kijktips voor je op een rijtje.

Leukste Valentijns films uit onze Video on Demand videotheek

Van spannende thrillers tot romantische comedy’s: heb je al een Internet en TV-abonnement van Online.nl, dan kan je standaard een heleboel films on-demand kijken. Je selecteert gemakkelijk een film in het Films & Series menu op je tv of in de Canal Digitaal TV App en kijkt deze wanneer jij er zin in hebt. En goed nieuws: alle Canal Digitaal films zijn helemaal gratis! Ook op Valentijnsdag zijn er een aantal gratis films in onze videotheek te zien. Dit zijn de leukste én liefste:

10 Things to Do Before We Break Up (2020)

Op de avond dat de alleenstaande moeder Abigail (Christina Ricci) in een bar Ben (Hamish Linklater) ontmoet, komen ze allebei met een lijst met dingen die ze moeten doen mochten ze ooit uit elkaar gaan, wetende dat ze nooit een relatie zullen aangaan. Maar als de grap verandert in een onenightstand, met als gevolg dat Abigail zwanger raakt, wordt het een stuk ingewikkelder. Het onwaarschijnlijke paar probeert er vervolgens toch iets van te maken.

Singel 39 (2019)

Monique heeft het goed voor elkaar: een carrière als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar Canadese minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om gewoon iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Naarmate de vriendschap zich ontwikkelt, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Destination Wedding (2018)

De eerste ontmoeting van Frank en Lindsay loopt niet al te soepel. Op het vliegveld krijgen de twee bij de gate meteen een aanvaring. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en tot overmaat van ramp zitten ze naast elkaar in het vliegtuig. Als dan ook nog eens blijkt dat ze onderweg zijn naar dezelfde bruiloft is het drama compleet. Frank en Lindsay lijken elkaar niet te kunnen ontlopen - met aangrenzende hotelkamers en een plek aan dezelfde tafel - en blijven kibbelen. De twee zijn voor niemand gemaakt en al helemaal niet voor elkaar. Maar ondertussen groeit de aantrekkingskracht, hoe hard ze die ook proberen te negeren.

Sense and Sensibility (1995)

Elinor Dashwood (Emma Thompson), moet na de dood van haar vader met haar moeder en twee zusjes hun landgoed verlaten omdat het erfrecht bepaalt dat de zoon uit zijn eerste huwelijk hier recht op heeft. Ze krijgen van hun vriendelijke neef onderdak. De oudste dochters zijn nog steeds vrijgezel, maar hebben geen gebrek aan aandacht van mannen uit de betere kringen.

Valentijns films op tv

Ook op televisie zijn er een heleboel films te zien op Valentijnsdag. De hele avond lang kun je genieten van de meest romantische films, vaak ook vol met humor: deze films zie je op 14 februari op tv.

Sincerely, Yours, Truly (2020)

Het verhaal gaat over de eigenzinnige Hayley Hammond. Hayley stuit op een stapel brieven en een verlovingsring in haar nieuwe appartement. Ze besluit de afzender te beantwoorden en Josh is verrast als hij haar brief ontvangt. Anoniem beantwoorden ze elkaars brieven en groeien ze naar elkaar toe. Zit er liefde in de lucht? De hekkensluiter waar liefde gevierd moet worden in barre tijden! Proost op de liefde! Kijk op 14 februari om 18:40 uur naar Sincerely, Yours, Truly op NET 5.

De Matchmaker (2018)

Een gezellige romantische komedie van Nederlandse bodem met leuke hoofdrollen voor Ariane Schluter en Benja Bruining. Zoon probeert moeder op een datingsite te krijgen. Dit met alle gevolgen van dien, en zal cupido raak schieten? Kijk op 14 februari om 19:40 uur naar De Matchmaker op NPO3.

Valentine's Day (2010)

Met een sterrencast waar je U tegen zegt, worden er diverse verhalen vertelt rondom het feest van de liefde. Met onder andere Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Eric Dane en Jessica Biel in de hoofdrol. Kijk op 14 februari om 20:30 uur naar Valentine's Day op SBS 9.

Down to You (2000)

Wanneer Imogen en Al elkaar ontmoeten aan de universiteit van New York City is het liefde op het eerste gezicht. De eerste maanden leeft het koppel in een roes: ze lijken wel gemaakt voor elkaar. Na een jaar vertoont hun relatie echter de eerste barsten: is hun liefde slechts een illusie, en hebben ze zich te vroeg in een serieuze relatie gestort? Kijk op 14 februari om 23:05 uur naar Down to You op SBS 9.

Veel kijkplezier!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot