category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Love is in the air! Deze Valentijns films laten je verliefd achter

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 3 minuten

Het is Valentijnsdag! Of je vindt het geweldig en gaat de hele dag met heart eyes door het leven, of je háát het en vindt het commerciële onzin. Hate it or love it, deze Valentijns films verwarmen ieders hart!

Lieve Valentijns films uit de video-on-demand videotheek

Met interactieve tv van Online.nl heb je niet alleen op Valentijnsdag mooie films om uit te kiezen. Het hele jaar door kun je in de video-on-demand videotheek van Online.nl de spannendste en leukste films vinden. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we de leukste en liefste films uit de videotheek voor je verzameld.

The Lovers (2017)

The Lovers vertelt het verhaal van Mary en Michael, een stel dat al lang met elkaar getrouwd is. Helaas is het geen sprookjeshuwelijk en zijn ze beiden vreemdgegaan en afstandelijk geworden. Wanneer ze besluiten er een punt achter te zetten, ontstaat er plots een situatie die alles verandert.

Bridget Jones’s Baby (2016)

In alweer de derde film van de succesvolle Bridget Jones-serie is Bridget niet langer alleen. Bridget is zwanger en wordt moeder van een zoon. Er is alleen een probleem: Bridget weet niet wie de vader is… Weet ze zich ook weer uit deze situatie te redden?

Hampstead (2017)

Hampstead is een romantische film waarin een weduwe emigreert van de Verenigde Staten naar Groot-Brittannië. Haar man heeft haar opgezadeld met schulden en een hoop ellende. In Groot-Brittannië hoopt ze een nieuw leven op te bouwen. Weet ze hier een nieuwe liefde te vinden?

L’amant Double (2017)

Een spannende dramafilm waarin een patiënte verliefd wordt op haar therapeut. In deze Franse film zien we Chloé die met een depressie bij haar therapeut Paul terechtkomt. Tijdens de behandeling ontstaan er gevoelens tussen de twee. De film heeft een verrassende wending: Chloé komt erachter dat Paul een tweelingbroer heeft…

The Light Between Oceans (2016)

Deze film speelt zich af in 1918, net na de Eerste Wereldoorlog. Soldaat Tom Sherbourne begint een nieuw leven aan de West-Australische kust op een vuurtoreneiland. Hier woont hij samen met zijn geliefde Isabel. Het stel blijft, ongewenst, kinderloos en leidt een rustig bestaan op het eiland. Tot er plots een boot aanspoelt met daarin wel een heel bijzondere passagier.

Howards End (1992)

Howards End is een tragisch verhaal over drie families: Wilcox, Schlegel en Bast. Het verhaal speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw. De drie families representeren drie verschillende klassen. Via via mengen ze zich in elkaars leven. Het onderlinge gekonkel heeft tragische gevolgen voor de families, vooral voor de familie Bast.

 

Zwijmel weg met het Film1 pakket

Naast meer dan 75 zenders die je via het Basis HD-pluspakket van Online.nl kunt kijken, heeft Online.nl ook voor filmliefhebbers mooie extra’s. Wat dacht je van het Film 1-pakket met maar liefst vier extra zenders voor non-stop movie magic. Ook hier zijn mooie romantische films te zien.

La La Land

De hit van 2017, La La Land, is te zien bij Film 1 Premiere. De film heeft maar liefst 11 Oscarnominaties gekregen en daarvan zes gewonnen. La La Land vertelt het verhaal van twee artiesten: een jazz-muzikant en een actrice. Verliefd op muziek, het leven en op elkaar dromen ze over een carrière in showbizz.

Een echte Vermeer

In Een echte Vermeer volgen we het rumoerige liefdesleven van Han. Hij ontmoet de mooie Jolanka en is op slag verliefd. Zijn liefde wordt hem niet in dank afgenomen door de man van Jolanka die in een vlaag van jaloezie de carrière van Han probeert te verpesten.

Het Film1 pakket bestaat uit vier zenders: Film1 Première, Film1 Family, Film1 Action en Film1 Drama. Met dit zenderpakket tover jij elke avond om tot filmavond!

Welke Valentijnsdag films ga jij dit jaar kijken?