category label Kijktips Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl

Love is in the air: deze Valentijns films laten je verliefd achter

Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl author WietekeDoor leestijd 3 minuten

Het is Valentijnsdag! Het ideale moment om samen met je grote liefde of alleen te genieten van hartverwarmende films. Benieuwd welke Valentijns films je op deze dag allemaal op tv kan zien? Wij zetten de leukste kijktips voor je op een rijtje.

Leukste Valentijns films uit onze Video on Demand videotheek

Van spannende thrillers tot romantische comedy’s: heb je al een Basis HD-pakket van Online.nl, dan kan je standaard een heleboel films on-demand kijken. Je selecteert gemakkelijk een film in het Films & Series menu op je tv of in de Canal Digitaal TV App en kijkt deze wanneer jij er zin in hebt. En goed nieuws: alle Canal Digitaal films zijn helemaal gratis! Ook op Valentijnsdag zijn er een aantal gratis films in onze videotheek te zien. Dit zijn de leukste én liefste:

Happy Few (2010)

Rachel is getrouwd, heeft twee kinderen en woont gelukkig samen met haar partner. Tot ze Vincent ontmoet. Ze valt als een blok voor hem en besluit om een dinertje te organiseren samen met hun huidige partners. Al snel worden Rachel en Vincent verliefd op elkaar, hun sterke gevoelens worden een verslaving. Zal het een affaire worden? Of lukt het de twee om toch bij hun huidige relatie te blijven?

Not My Type (2014)

In deze Frans-Belgische film zien we hoe Clement, een jonge Parijse filosofiedocent, voor een jaar naar Arras wordt gestuurd. Het leven is er heel anders dan het bruisende nachtleven in Parijs en hij weet al gauw niet wat hij met zijn tijd moet doen. Tot hij Jennifer ontmoet, een knappe kapster. De twee worden verliefd, maar hun sociale en culturele verschillen worden al snel lastig.

A Royal Affair (2012)

In deze film gaan we een stukje terug in de tijd. We zien hoe koningin Caroline Mathilde op 15-jarige leeftijd trouwt met de gestoorde koning Christian VII. Een aantal jaar later, in 1769, krijgt het koppel een nieuwe dokter: Johann Friedrich Struensee. De dokter en koningin worden al gauw verliefd op elkaar en de twee krijgen een geheime affaire.

Through the Wall (2016)

Wanneer haar verloofde plots afhaakt van de bruiloft, besluit Michal om haar bruiloftsplannen niet te cancellen. Ze wil niet meer terug naar het datende leven en gaat op zoek naar een nieuwe, geschikte huwelijkskandidaat. De locatie, de trouwjurk en het appartement heeft ze al: alleen de bruidegom mist nog. Zal het haar lukken om binnen een maand een nieuwe partner te vinden?

Valentijns films op tv

Ook op televisie zijn er een heleboel films te zien op Valentijnsdag. Van romantiek en comedy in The Heartbreak Kid tot wonderlijke avonturen in Seventh Son: deze films zie je op 14 februari op tv.

The Heartbreak Kid (2007)

De relaties van Eddie Cantrow lijken steeds maar te mislukken en hij begint zijn hoop om ooit te trouwen langzaam op te geven. Tot hij de bloedmooie Lila ontmoet. Na een aantal weken vraagt hij haar al ten huwelijk. Alles lijkt als een sprookje tot ze samen op huwelijksreis gaan en hij erachter komt dat ze niet zo perfect is als hij dacht. Zullen de twee toch gaan trouwen?

Kijk op 14 februari om 20:30 uur naar The Heartbreak Kid op RTL8.

Seventh Son (2014)

Zijn jij en je geliefde meer fan van fantasy en avontuur? Dan is de Seventh Son misschien iets voor jullie. In deze film zie je spook John Gregory die vecht tegen het kwaad. Eeuwen geleden heeft hij de slechte heks, Moeder Malkin, gevangengezet, maar nu is ze ontsnapt. John doet er alles aan om de boze heks te bestrijden. Zal het hem lukken?

Kijk op 14 februari om 20:30 uur naar Seventh Son op SBS9.

Pulp Fiction (1994)

Zin in een klassieker? Op 14 februari zie je ook Pulp Fiction op tv. Hierin volgen we Jules en Vincent die allebei werken voor de machtigste misdader: Marsellus Wallace. Al snel komt Vincent in de problemen als hij de vrouw van Wallace een avondje gezelschap houdt. Ontdek in deze film hoe beide misdadigers zichzelf in de nesten werken.

Kijk op 14 februari om 22:00 uur naar Pulp Fiction op Veronica.

Veel kijkplezier!