category label Wist je dat... Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Iedere dag Vaderdag bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author NaomiDoor leestijd 2 minuten

Op 16 juni is het weer zo ver: Vaderdag! Tijd om je vader, stiefvader of opa lekker in het zonnetje te zetten. Bij Online.nl zitten vaders gegarandeerd goed. Van sport op tv tot de beste muziekzenders of de leukste films: met onze pakketten is er voor iedere vader wat wils. Geef de afstandsbediening maar uit handen, want bij Online.nl is het elke dag Vaderdag.

Overal sport op tv

Is jouw vader een echte sportfanaat? En kijkt hij naar bijna iedere sportwedstrijd? In het Basis HD-pakket vind je standaard FOX Sports 1, 2 en 3 en Eurosport 1 en 2. Zo mist papa nooit een voetbal-, tennis- of wielrenwedstrijd, maar kijkt hij het gewoon live vanaf iedere bestemming. Met de extra zenderpakketten FOX Sports International of Ziggo Sport Totaal blijft hij continu op de hoogte van alle internationale sportwedstrijden. Helemaal klaar voor de sportzomer 2019.

Gegarandeerd altijd sport op tv? Met de Canal Digitaal TV App kijk je tv waar je maar wilt in de hele EU. Of je nu met het hele gezin op de camping zit, onderweg bent met de trein of op een verjaardag zit. Kijk via de app, voorkom spoilers en mis niets van jouw favoriete sport. Je kijkt gewoon via je smartphone, tablet of laptop.

Altijd Vaderdag met de beste muziekzenders

Ook de allergrootste muziekliefhebber zit bij Online.nl goed. Of jouw vader nu altijd op zoek is naar de nieuwste Nederlandse hits of extreem geniet van de beste jazz-klanken. In het Basis HD-pakket vind je tientallen muziekzenders van iedere genre. Kijk en luister onder andere naar XITE, SlamTV, TV Oranje en Stingray Djazz! Ook blijf je via deze zenders op de hoogte van alle hitlijsten en kijk je mee naar exclusieve interviews met je favoriete artiesten. Kortom, voor vaders die van muziek houden, is het bij Online.nl elke dag Vaderdag.

24/7 de beste films bekijken

Is je vader een filmfanaat? Met Canal Digitaal Films bekijk je de beste Europese filmhuisfilms gewoon gratis. Van de nieuwste films uit Italië en Frankrijk tot aan Zweden: iedere film heeft één of meerdere prijzen gewonnen en is hierdoor gegarandeerd een echte topfilm. Elke week worden er nieuwe exemplaren aan het aanbod toegevoegd. Je vindt Canal Digitaal Films standaard in het Basis HD-pakket. Kijk gezellig samen op de bank via kanaal 504, on demand via het tv-menu of overal onderweg met de Canal Digitaal TV App.

En is je vader meer een fan van blockbusters? Met Films & Series huur je voor een klein prijsje de grootste blockbusters en recente topfilms.

Wat kijkt jouw vader het liefst op Vaderdag?