Iedere dag Vaderdag bij Online.nl
Terug naar de blog

Iedere dag Vaderdag bij Online.nl

16/06/2020 Wist je dat...

Op 21 juni is het weer zo ver: Vaderdag! Tijd om je vader, stiefvader of opa in het zonnetje te zetten. Bij Online.nl zitten vaders gegarandeerd goed. Van sport op tv tot de beste muziekzenders of de leukste films: met onze pakketten is er voor iedere vader wat wils. Geef de afstandsbediening maar uit handen, want bij Online.nl is het elke dag Vaderdag.

Overal sport op tv

Is jouw vader een echte sportfanaat? En kijkt hij naar bijna iedere sportwedstrijd? In het Basis HD-pakket vind je standaard alle 3 de ESPN kanalen. Zo mist papa (na corona-tijd) nooit een voetbal-, tennis- of wielrenwedstrijd, maar kijkt hij het gewoon live vanaf iedere bestemming. Met de extra zenderpakketten ESPN International of Ziggo Sport Totaal blijft hij continu op de hoogte van alle internationale sportwedstrijden. Zo zit hij er helemaal klaar voor als het sportseizoen eindelijk weer wordt hervat.

Altijd Vaderdag met de beste muziekzenders

Ook de allergrootste muziekliefhebber zit bij Online.nl goed. Of jouw vader nu altijd op zoek is naar de nieuwste Nederlandse hits of extreem geniet van de beste jazz-klanken. In het Basis HD-pakket vind je heel veel muziekzenders van iedere genre. Kijk en luister onder andere naar XITE, SlamTV, TV Oranje en VH-1 Classic. Ook blijf je via deze zenders op de hoogte van alle hitlijsten en kijk je mee naar exclusieve interviews met je favoriete artiesten. Kortom, voor vaders die van muziek houden, is het bij Online.nl elke dag Vaderdag.

Elke dag een spannende film met Film1

Houdt je vader, man of opa van films? Met Film1 Action HD kijkt hij de hele dag, waar hij ook is, naar de beste actiefilms. Een beter cadeau kan hij zich haast niet wensen. En niet alleen de man des huizes kan genieten van zijn favoriete filmgenre, ook de rest van de familie. Naast Film1 Action HD, krijg je met het Film1 HD-pakket ook Film1 Première HD, Film1 Family HD en Film1 Drama HD. Zo kan jong en oud 24 uur per dag genieten van de leukste films. Als je een abonnement hebt op Film1 kijk je met de Film1 Go app ook nog eens op al je apparaten naar de beste films. Zo heb je altijd en overal in Nederland toegang tot bijna alle films van Film1. Een lange autorit naar opa en oma wordt zo ineens veel leuker.

De leukste kijktips op Vaderdag

Op Vaderdag mag de man in huis natuurlijk kiezen wat er ’s avonds op tv gekeken wordt. Veel tv-zenders houden hier met liefde rekening mee en dus zetten wij de leukste kijktips op Vaderdag op een rij.

Homeland: Prisoners of war

Ook op Vaderdag wordt er een nieuwe aflevering van Homeland uitgezonden op NPO3. Om de vluchtrecorder te bemachtigen en de oorlog af te wenden, moet Carrie een torenhoge prijs betalen. Terwijl Yevgeni het ondenkbare van haar vraagt, doet Saul alles wat in zijn macht ligt om het Witte Huis tot rede te brengen. Spannend! Zondag 21 juni om 20:20 uur op NPO 3.

The Score

Een leuke film om te kijken, is The Score op Spike. Nick Wells is een professionele crimineel. Tot hij op een dag bijna wordt ontdekt en dus besluit hij te stoppen met zijn leven als gangster. Hij wil samen met zijn vriendin Diane een jazzclub openen. Dan zoekt Max hem op, een goede vriend en zakenpartner van Nick. Hij heeft een aanbod dat Nick niet kan weigeren. Een historisch belangrijke en zeer dure, Franse scepter wordt het land in gesmokkeld. Dit kan alleen maar spannend worden… Zondag 21 juni om 20:30 uur op Spike.

Interactieve tv op meerdere toestellen

Wil vader een wedstrijd van de Bundesliga kijken, maar kijkt dochterlief al naar een film op Film1 Family? Met de Canal Digitaal TV App kijkt het hele gezin op hetzelfde moment naar zijn of haar favoriete film of zender. Door het snelle internet kun je namelijk op meerdere apparaten tegelijkertijd TV kijken. Wat kijkt jouw vader het liefst op Vaderdag?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot