Uitzending gemist? Geen probleem met TV Gemist van Online.nl!
Terug naar de blog

Uitzending gemist? Geen probleem met TV Gemist van Online.nl!

22/12/2017 Interactieve TV
Wie een druk leven leidt, heeft niet altijd tijd om op de bank te ploffen om een programma op het geplande uitzendtijdstip te kijken. Gelukkig hoeft dat ook niet meer dankzij Interactieve TV van Online.nl. Je favoriete programma’s kijk jij namelijk gewoon terug via TV Gemist wanneer het jou wél uitkomt! Hoe fijn is dat?

Tv-kijken wanneer jij wilt met TV Gemist, Begin Gemist en Opnemen

Met Interactieve TV van Online.nl kijk jij tv wanneer je wilt. Dankzij de handige functionaliteiten heb jij een volledig flexibele tv-gids in handen. Met de functies TV Gemist, Begin Gemist en Opnemen bepaal jij wanneer iets op tv komt! Met TV Gemist kun je zeven dagen lang een programma terugkijken dat is uitgezonden. Je zoekt het programma gewoon op in de tv-gids van je televisie of in de Canal Digitaal TV App en je kunt direct kijken. Alleen voor de popcorn moet je zelf even zorgen!

Programma’s van al je favoriete zenders terugkijken

TV Gemist werkt voor alle populaire zenders, zodat jij nooit meer iets hoeft te missen. Zo kun je met TV Gemist bijvoorbeeld alle RTL-zenders terugkijken, maar ook NPO 1 t/m 3, SBS6 en SBS 9, Net5 en Veronica. Zelfs ‘speciaalzenders’ als RTL Crime en RTL Lounge zijn terug te zien via TV Gemist. Ideaal, toch? Zo kun je met het hele gezien van al jullie lievelingsprogramma’s genieten. Terwijl manlief de zenders ESPN kijkt op jullie tablet, geniet jij nog even van Boer Zoekt Vrouw. En onderweg naar opa en oma kijken je kinderen op de achterbank met gemak nog even hun lievelingsprogramma op RTL Telekids of NPO Z@pp Extra terug.

Even terug in de tijd met Begin Gemist

Alleen het begin gemist? Dan kun je met Begin Gemist een stapje terug in de tijd zetten en de uitzending vanaf het begin volgen. Begin Gemist is actief zolang de uitzending bezig is. Is de uitzending al voorbij? Dan kijk je het terug via TV Gemist.

Hele serie opnemen

Met de Opnemen-functie kun je tot wel 100 uur opnemen en dit 365 dagen lang terugkijken. Zo hoef je écht nooit meer te kiezen tussen die leuke film of de laatste aflevering van een serie. Je neemt het gewoon op en kijkt het later terug! Extra handig hierbij is het opnemen van series. Wanneer je een opname maakt, en de aflevering hoort bij een serie, krijg je de mogelijkheid om met één druk op de knop de hele serie op te nemen. Zo mis jij geen enkele cliffhanger meer of kun je een hele serie opnemen om hem daarna in één zit te kijken. Bingewatchen was nog nooit zo makkelijk!

Terugkijken met de Canal Digitaal TV App

Alle programma’s die je wilt terugkijken via TV Gemist kun je ook gemakkelijk terugzien in de Canal Digitaal TV App.

Uitzending gemist? TV Gemist in de Interactievel TV App

 1. Open de app.
 2. Klik op de middelste weergaveknop ‘TV Gemist’.
 3. Bekijk per zender welke afleveringen en films je kunt terugkijken.
 4. Kies er een uit en kijk!

Opnames bekijken

 1. Open de app.
 2. Kies uit het menu ‘Alle opnames’.
 3. Kies er een uit en kijk!
Via de app kun je ook gemakkelijk een opname starten. Dit doe je door de aflevering of film op te zoeken in de tv-gids en op de ronde knop naast het programma te drukken. Je opname wordt dan meteen gestart! Welk programma wil jij absoluut niet missen?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot