Tv-tips september: het is Expeditie Robinson-maand!
Terug naar de blog

Tv-tips september: het is Expeditie Robinson-maand!

31/08/2018 Kijktips

September is Expeditie Robinson-maand. En we gaan het natuurlijk hebben over de Eredivisie, die net is gestart! Een goed begin is het halve werk. Daarom starten wij het begin van iedere maand graag met een terugblik op de afgelopen weken en een vooruitblik op al het moois dat je te wachten staat. Ook stellen we een handige feature van Interactive TV bij Online.nl aan je voor, noemen we een leuk wist-je-datje over Interactieve TV en geeft Laura ons iedere maand een handige tip. Ontdek wat september voor jou in petto heeft.

Wat zagen we en wat gaan we zien?

De Eredivisie is weer begonnen! De eerste speelrondes zijn een feit. PSV is tot nu toe ongeslagen en Ajax heeft zich na een valse start tegen Heracles goed herpakt. Deze maand gaan we weer de survival-modus in! Op 6 september start Expeditie Robinson weer bij RTL 5. Dit seizoen gaat het programma van start met veertien bekende Nederlanders en zeven ‘gewone burgers’. Het kamp van de onbekenden is inmiddels bekend. Bekijk hier het introductiefilmpje van de onbekende deelnemers. Onder de BN’ers kunnen we ook al een aantal namen bekendmaken, waaronder zanger Jody Bernal, vlogger/comedian Nienke Plas en de enige echte Famke Louise. Dat wordt lachen gieren brullen! Bekend of niet, iedere deelnemer zal zijn uiterste best doen om zo dicht mogelijk bij de seizoensfinale van Expeditie Robinson te komen. Koste wat het kost. De emotionele strijd, constante honger, het ongekende doorzettingsvermogen en de ‘hij liever dan ik’-achtige situaties zullen ons weer aan de buis gekluisterd houden. Kom maar op, Eilandraad!

Interactieve TV denkt met je mee

Bij Online.nl hoef je je geen zorgen te maken over of je wel op tijd thuis bent voor je favoriete programma. Interactive TV denkt namelijk met je mee. Sta jij te springen om iedere aflevering van Expeditie Robinson compleet in survival-stijl te kijken, maar is de donderdagavond jouw vaste sportavond? Geen zorgen. Bij Online.nl neem je uitzendingen gewoon op, zodat je ze later terugkijkt. Tip: plan al je opnames voor het hele seizoen in één keer in via de Canal Digitaal TV App of gewoon via de tv-ontvanger zelf. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Wist je dat…

Het gebruik van de Canal Digitaal TV App met meer dan 30% steeg tijdens het WK voetbal in Rusland? Alle functies in de TV App werden een stuk meer dan normaal gebruik. Drie keer raden welke hiervan het meest werd gebruikt… juist, ‘Begin Gemist’! Tijdens de finale van het WK verdubbelde het aantal keren dat Online.nl-kijkers ‘Begin Gemist’ gebruikten zelfs.

Maandelijkse tip van Laura

“Via de app en het tv-menu kun je bij ‘Films & Series’ kiezen uit ontzettend veel mooie films en series voor een avondje op de bank. Vooral de Online.nl Films zijn een aanrader. Je vindt hier meer dan 100 Europese filmhuisfilms die je gratis kunt kijken. Een van de films die veel indruk op mij heeft gemaakt, is ‘We need to talk about Kevin’. Misschien geen gezellige film, maar wel eentje die je aan het denken zet: bestaat er zoiets als het pure kwaad, of is dit aangeleerd? De film vertelt het verhaal van Eva (Tilda Swinton) en haar zoon Kevin (Ezra Miller). Al snel wordt duidelijk dat Kevin iets gruwelijks heeft gedaan, maar lang blijft onduidelijk wat er precies is gebeurd. Een sterk staaltje acteerwerk en een plot dat gegarandeerd kippenvel bezorgd.”

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot