Tv-tips oktober: All You Need Is Love!
Terug naar de blog

Tv-tips oktober: All You Need Is Love!

25/09/2018 Kijktips
Zet de tissues maar klaar! Want deze maand start All You Need Is Love en dat betekent tranen met tuiten om de mooiste liefdesverhalen. Maar er gebeurt nog meer in oktober op tv. Hoe zou Boer Zoekt Vrouw verdergaan na het ‘schandaal’ van Boer Remco? Iedere maand starten wij met een terugblik op de afgelopen weken en bespreken we wat je kunt verwachten op tv. Ook stellen we een handige features van Interactieve TV bij Online.nl aan je voor, noemen we een leuk wist-je-datje over Interactieve TV en geeft Victor Veelvraat ons iedere maand een handige tip. Ben je benieuwd naar wat oktober je nog meer te bieden heeft? Je leest het hier.

Wat zagen we en wat gaan we zien?

Spanning en sensatie bij de eerste afleveringen van Boer Zoekt Vrouw. Boer Remco bleek namelijk al innige relaties te hebben gehad met een aantal brievenschrijfsters vóórdat de afleveringen werden opgenomen! Voor het programma is dit valsspelen en dus werd de boer in kwestie gediskwalificeerd. De andere boeren gaan rustig verder met hun zoektocht naar De Ware en dat is voor de kijkers thuis weer ouderwets genieten. Ongemakkelijke situaties, maar ook eerlijke, pure tv. Voor Boer Zoekt Vrouw houdt Nederland haar zondagavond vrij. Op 6 oktober kunnen we bij ESPN International live kijken naar het UFC 229 gevecht tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov. Dit Ultimate Fighting Championship is er een om zeker de buis voor aan te zetten, want beide heren winden er geen doekjes om; ze gaan voor goud. En dan is het tijd voor liefde. Veel liefde. Want vanaf zaterdag 6 oktober keert All You Need Is Love terug op RTL 4 om 20.00 uur. Robert ten Brink zal als ware matchmaker op zoek gaan naar geheime en verloren liefdes. In Nederland, maar ook in Australië treedt hij op als familie- en liefdesgoeroe met maar één doel: geliefdes bij elkaar brengen. Ook dit jaar zal Robert zijn mooiste liefdesverhalen bewaren tot de laatste aflevering: de All You Need Is Love Kerstspecial. Ben jij klaar voor een hele hoop mooie herenigingen?

Interactieve TV denkt met je mee

De vakanties zijn voorbij, dus dat betekent dat het weer druk is in de trein. Gelukkig kun je je met de Canal Digitaal TV App goed vermaken, want je ziet al je favoriete programma’s gewoon via de app. Live, TV Gemist of opnames. Dus heb jij gisteravond Boer Zoekt Vrouw gemist? Dan kijk je dat ’s ochtends gewoon op weg naar werk! Zo heb je altijd wat te doen in de trein en merk je (bijna) niets van de drukte. Let wel op je data-gebruik; probeer altijd even of de wifi in de trein meewerkt.

Wist je dat…

Onze Interactieve, TV App het meest gebruikt wordt met een Android besturingssysteem? Dik 45% van alle app-gebruikers heeft Android. Apple is de gelukkige tweede met 35%. En kijken mensen meer via hun smartphone of tablet? Hoewel de tablet vaak een groter scherm heeft, wint de smartphone het hier toch! Maar liefst 70% van de app-gebruikers kijkt via hun smartphone, slechts 30% via een tablet.

Maandelijkse tip van Victor Veelvraat

Victor Veelvraat is klein, blauw, aaibaar en onverzadigbaar. Hij smult van alles wat met internet, tv en bellen te maken heeft. Onze nieuwe vriend geeft jou elke maand een tip om alles uit Interactieve TV te halen. Zit je net lekker in het zoveelste complotje van Expeditie Robinson of in de zinderende finale van een talentenjacht, krijg je reclame. Irritant, en wanneer je via TV Gemist, Begin Gemist of Live TV kijkt, kun je de reclames vaak niet doorspoelen. De tip van Victor? “Neem je favoriete programma’s op! Deze programma’s worden dan opgeslagen in onze cloud, en dan kun je wel fijn doorspoelen!”

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot