category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Tv-tips november: de hele maand voetbal kijken

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author LianneDoor leestijd 2 minuten

Voetbalfanaten, november wordt jullie maand! Want de komende weken vul je met een flink portie voetbal kijken. Er staan een aantal landelijke én internationale voetbalwedstrijden op de planning. Ben jij benieuwd wat november jou nog meer te bieden heeft? Iedere maand lees je hier wat je kunt verwachten op tv én wat er de afgelopen weken te zien was. Ook staan er weer interessante wist-je-datjes en tv-tips voor je klaar.

Wat zagen we en wat gaan we zien?

Het begin van de maand oktober stond in het teken van… UFC 229: Khabib vs. McGregor. Dé MMA-wedstrijd waar zo veel om te doen was. Dat uiteindelijk het gevecht ná het gevecht de show stal, had niemand verwacht. Menig koffieautomaatgesprek ging die maandag erna over het gevecht zonder grenzen. Heb jij gekeken?

Wat we komende maand (vooral) gaan zien? Je kunt er niet omheen: november is voetbalmaand. Voetballiefhebbers, maar ook de willekeurige tv-kijker kan genieten van misschien wel dé wedstrijd van de Eredivisie: Ajax – Feyenoord. Verslaat Ajax ‘010’ in eigen huis of maken de Rotterdammers de Johan Cruiff Arena gek op 28 oktober? Ook het Nederlands elftal komt in actie deze maand, wel twee keer! Op 16 november spelen we thuis tegen Frankrijk en de 19e reizen we af naar onze oosterburen, Duitsland. Op wie zet jij je geld in?

Met Interactieve TV pauzeer je net zo makkelijk

Van die spannende serie of voetbalwedstrijd wil je natuurlijk geen seconde missen. Lastig, als je een kop thee of warme choco wilt pakken. Of als de telefoon gaat. Met Interactieve TV bij Online.nl is dit geen probleem, want je pauzeert gewoon je programma wanneer jij dat wilt. Dus neem die telefoon op en pak er wat te drinken bij. Straks kijk je gewoon weer verder waar je gebleven was. Wel zo makkelijk.

Wist je dat…

Tijd voor cijfertjes! Kijkcijfertjes, welteverstaan. Zowel Boer zoekt Vrouw als Expeditie Robinson zijn mateloos populair bij het Nederlandse publiek. Maar naar welk programma kijken we het meest?

De kijkcijfers van afgelopen week liegen er niet om. Expeditie Robinson trekt 1,3 miljoen kijkers. Boer zoekt vrouw spant met 3,7 miljoen kijkers de prachtige kroon. Je leest het goed: maar liefst drie keer zoveel kijkers kiezen voor Boer zoekt vrouw! Bij onze Online.nl-kijkers zien we dezelfde trend; beide programma’s zijn zeer populair. Onder het Online.nl-publiek wint Boer zoekt vrouw met ‘slechts’ twee keer zo veel kijkers als Expeditie Robinson.

Maandelijkse tip van Victor Veelvraat

Victor Veelvraat is klein, blauw, aaibaar en onverzadigbaar. Hij smult van alles wat met internet, tv en bellen te maken heeft. Onze nieuwe vriend geeft jou elke maand een tip om alles uit Interactieve TV te halen.

Met Interactieve TV bij Online.nl heb je al het meest complete pakket voor de beste prijs. Maar Victor zou Victor niet zijn als hij niet op zoek zou gaan naar nog wat extra’s. Zijn tip? Elke maand wordt een zender uit het Entertainment HD-pakket gekozen als Zender van de Maand. Deze zender is dan de hele maand gratis te zien op kanaal 16. In oktober is dat Investigation Discovery, en voor november hebben we iets muzikaals op de planning staan. Nóg meer entertainment dus, zonder meer te betalen.