Tv-tips december: tijd voor spannende series
Terug naar de blog

Tv-tips december: tijd voor spannende series

22/11/2018 Kijktips
In december kun je je verheugen op een hele rits spannende series. In het Sinterklaasjournaal volg je samen met je kinderen hoe het Sint en Piet vergaat. Ook kun je juichen (of juist niet) tijdens de topper Feyenoord – PSV en staan er spannende films klaar. Iedere maand lees je hier wat er op tv komt en geven we een terugblik van de afgelopen weken. Ook ontdek je een handig wist-je-datje en meer tv-tips.

Wat zagen we en wat gaan we zien?

Ook dit jaar is het de Sint met zijn Pieten gelukkig weer gelukt om voet aan wal te zetten in Nederland. Het was even de vraag of alles goed zou gaan, maar uiteindelijk konden veel gespannen kinderen - na het zien van het Sinterklaasjournaal - opgelucht ademhalen. De stoomboot voer veilig de haven van Zaanstad in. Loopt nu alles op rolletjes in aanloop naar pakjesavond? Je ziet het dagelijks in het Sinterklaasjournaal om 18:00 uur bij NPO Zapp. Nog meer spanning en sensatie, maar dan op voetbalgebied. Zondag 2 december is het tijd voor dé topper Feyenoord - PSV. In de Johan Cruijff Schaal lukte het de Rotterdammers om van PSV te winnen, maar dat laten de sterke Eindhovenaren natuurlijk niet nog een keer gebeuren. Wie is er sterker? Je ziet het live op zondag 2 december om 14:30 uur bij ESPN.

Hebben: de Canal Digitaal TV App

Het komt bij jou thuis vast weleens voor dat de één dit wil kijken en de ander iets anders. Om het gezellig te houden biedt de Canal Digitaal TV App uitkomst. Kijk spannende series later terug via TV Gemist, of neem het programma op via de app. Een bijkomend voordeel van programma’s opnemen is dat je tijdens het terugkijken reclames lekker kunt doorspoelen. Toch liever live tv-kijken? Pak je tablet of telefoon erbij en volg die spannende voetbalwedstrijd terwijl de rest van het gezin de finale van Boer zoekt Vrouw kijkt.

Wist je dat…

Het vertrouwen in het Nederlands voetbalelftal weer toeneemt? In de vier gespeelde wedstrijden in de Nations League heeft ons team het gewoon hartstikke goed gedaan. Over spannende series gesproken! Dit zijn de uitslagen tot nu toe: 9 september Frankrijk – Nederland: 2-1 13 oktober Nederland – Duitsland: 3-0 16 november Nederland – Frankrijk: 2-0 19 november Duitsland – Nederland: 2-2 Leuk om te zien dat ook de Online.nl kijkers het Nederlands voetbal weer zien zitten. De tweede wedstrijd tegen Duitsland werd namelijk 15 procent beter bekeken dan de eerste wedstrijd. En de heerlijke 2-0 overwinning tegen Frankrijk? Die trok maar liefst 50 procent meer voetbalkijkers. Op naar de Final Four!

Maandelijkse tip van Victor Veelvraat

Victor Veelvraat is klein, blauw, aaibaar en onverzadigbaar. Hij smult van alles wat met internet, tv en bellen te maken heeft. Onze nieuwe vriend geeft jou elke maand een tip om alles uit Interactieve TV te halen. “December is de uitgelezen maand om eens lekker spannende films en series te kijken. De beste bezigheid tijdens de kerstvakantie als je het mij vraagt. Bij Online.nl ben je aan het juiste adres voor spannende programma’s, films en series. Ga in het TV-menu of de Canal Digitaal TV App naar ‘Films en Series’ en bekijk het uitgebreide en spectaculaire filmaanbod van MovieMax, Film1 en Film Europe. Lichten uit, kaarsen aan en kijken maar!”

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot