Tv-tips december: een maand lang uitpakken!
Terug naar de blog

Tv-tips december: een maand lang uitpakken!

11/12/2018 Kijktips
Of je nu de cadeautjes krijgt waar je de Sint of Kerstman vriendelijk om hebt gevraagd of het moet doen met een paar sokken; op tv pak je de hele maand leuke cadeaus uit. Van het op de voet volgen van de 3FM-dj’s tijdens Serious Request tot het kijken van de beste films. Dit zijn de programma’s die hoog op ons verlanglijstje staan!

3FM Serious Request: Lifeline

De 3FM-dj’s zitten dit jaar niet in het Glazen Huis, maar zijn in het wild te bewonderen. Van 18 tot en met 24 december trekken ze in drie groepen 24 uur per dag door Nederland. Weer of geen weer, ze komen op Kerstavond aan bij Tivoli Vredenburg in Utrecht. De goede doelen: reanimatie, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlogen en conflicten. Je volgt 3FM Serious Request 24/7 op NPO 3 Extra op kanaal 56.

Top2000: voor headbangers en soulbroeders

Misschien zwijmel je graag weg bij Imagine of trek je je luchtgitaar uit de kast zodra de solo in Stairway to Heaven start. Wat je muzikale smaak ook is, van 25 tot en met 31 december komen je favoriete songs en artiesten langs. Live vanuit het Top2000 café op NPO 1 extra op kanaal 57.

24 uur per dag filmcultuur opsnuiven

Natuurlijk zijn de grote blockbusters uit Hollywood fantastisch om naar te kijken. Maar vergeet ook de meeslepende en mooie filmhuisfilms niet mee te pakken! Dat wordt de laatste week van dit jaar geen probleem, want NPO 2 Extra trakteert je 24 uur per dag op filmhuispareltjes als Slumdog Millionaire, La Grande Bellezza, A Single Man, Ida, Das Leben der Anderen, A Separation, Philomena, La Meglio Gioventù, Control, Drive, 21 Grams, Nebraska en Good Bye, Lenin! Compleet met verhelderende introducties, enthousiaste beschouwingen en interviews. Je ziet NPO 2 Extra op kanaal 90.

Sport op tv in december

Aan goede muziek en mooie films dus geen gebrek in december. Hoe zit het met sport? Ook daarvan is er genoeg op tv. Zo start op 13 december het WK Darts in Alexandra Palace in Londen. Op RTL 7 wordt het WK live uitgezonden, met als slotstuk de WK-finale op Nieuwjaarsdag. Staat het vizier van Michael van Gerwen op scherp? We gaan het zien! Ook zijn er tussen Kerst en Oud & Nieuw voor schaatsen de NK Afstanden. Dit is van vrijdag 28 tot en met zondag 30 december en het wordt live uitgezonden door de NOS op NPO 1. Het programma is als volgt:
 • Vrijdag 28 december vanaf 18.20 uur: 500 meter heren, 1500 meter dames en 5000 meter heren
 • Zaterdag 29 december vanaf 15.00 uur: 500 meter dames, 1500 meter heren en 3000 meter dames
 • Zondag 30 december vanaf 13.15 uur: 5000 meter dames, 10000 meter heren, 1000 meter dames, 1000 meter heren en massa start (zowel dames als heren)

Bekijk het met de Canal Digitaal TV App

Als je Interactieve TV bij Online.nl hebt, kun je ook gratis de Canal Digitaal TV App gebruiken. Met deze app kun je ook kijken en luisteren naar Serious Request en de Top2000. Daarnaast kun je de films van NPO 2 Extra ook bekijken met onze tv app. Ideaal als de échte televisie al bezet is. Kwestie van telefoon of tablet erbij pakken en kijken maar!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot