Sportpakketten: de meeste sport voor de beste prijs
Terug naar de blog

Sportpakketten: de meeste sport voor de beste prijs

30/07/2020 Sport

Altijd de meeste sport op tv ontvangen voor de beste prijs? Het kan bij Online.nl. Geniet altijd en overal van al je favoriete sporthelden, via de televisie of op je smartphone via de de Canal Digitaal TV App. Wat onze pakketten inhouden? En hoeveel goedkoper deze zijn in vergelijking met andere providers? Lees het hier.

Sportpakket vergelijken: mis nooit iets van sport bij Online.nl

In het weekend kijk je naar je favoriete cluppie op tv tijdens de Eredivisie. Of geniet je van spannende races van Max Verstappen. En kom je thuis na een lange dag werken? Dan zap je langs alle zenders op zoek naar het beste uit de grootste voetbalcompetities van Europa. Als sportliefhebber kijk je natuurlijk het liefst elke dag naar sport. Bij Online.nl begrijpen we dat helemaal. Daarom ontvang je bij ons Basis HD-pakket al standaard ESPN 1,2 en 3. Als enige provider en zonder extra kosten! Ook als je nog meer sport wilt kijken, is dat mogelijk. Met ons Ziggo Sport Totaal-pakket kijk je bijvoorbeeld naar alle live wedstrijden en interviews van Formule 1, de UEFA Champions League, golfcompetities op het hoogste niveau en meer. Zo ontvang je hier dus ook de meeste sport voor de beste prijs, zoals je dat van ons gewend bent.

Sportpakketten in vergelijking met andere providers

Benieuwd hoeveel meer en goedkoper onze sportpakketten zijn in vergelijking met andere providers? Vergelijk het zelf! Sportpakket kiezen Online.nl

De sportpakketten van Online.nl

Van de Bundesliga tot de Copa Libertadores en van de WK-kwalificaties tot de Porsche Super Cup: bij Online.nl hebben we voor iedere sportliefhebber wel een passend pakket. Ontdek hier welk sportpakket bij jou past!

ESPN

Alle 3 de ESPN kanalen ontvang je standaard in het basispakket. Stuk voor stuk zenders die echt passen bij de grootste voetbalfanaat. Zo geniet je onder andere van alle Eredivisiewedstrijden, maar ook van de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB-wedstrijden. Dit doe je live op tv of onderweg via de Canal Digitaal TV App. Hierdoor zal je nooit iets missen van je favoriete cluppie.

ESPN International

Wil je nog meer sport zien? Dan is er ESPN International. Samen met ESPN 1,2 en 3 geniet je hierdoor van het meest complete ESPN pakket. Volg live alle Europese topcompetities zoals de Bundesliga, kijk naar een potje toptennis, de NFL of de ultimate fighters van de UFC. Kortom: met dit complete pakket hoef jij nooit bang te zijn dat er geen sport op tv is!

Ziggo Sport Totaal

Houd jij echt van heel veel verschillende soorten sport? Dan is het Ziggo Sport Totaal-pakket misschien iets voor jou. Hiermee kijk je live naar alle Formule 1-wedstrijden, golf en rugby, maar ook atletiek en de UEFA Champions League. Ook de Engelse Premier League, NBA basketbal en de IndyCar-series kun jij op je gemak bekijken. Ziggo Sport Totaal is ideaal voor de grootste sportliefhebber.

Tip van de redactie: Entertainment HD

Ook met het Entertainment HD-pakket geniet je altijd van sport op tv. In dit pakket zit namelijk ook de zender RTL Duitsland. Hierop kijk je naar alle Formule 1 kwalificaties én races, inclusief mooie voor- en nabeschouwing, goede analyses en interviews. Het Entertainment HD-pakket kost slechts €5,- per maand. Zo heb je dus toch Formule 1, maar stukken voordeliger dan Ziggo Sport Totaal. En je geniet ook nog eens van 27 extra zenders, dat is mooi meegenomen!

Zelf een sportpakket afsluiten? Zo doe je dat

Wil je zelf een van onze sportpakketten uitproberen? Dat gaat heel gemakkelijk! Via Mijn Online.nl voeg je het pakket zelf toe aan je huidige abonnement. Hierna kun je direct genieten van al je favoriete sportzenders. Laat dat sportavondje met vrienden dus maar beginnen! En past het pakket uiteindelijk toch niet helemaal bij jou? Je kunt het in je eigen account ook zelf weer uitzetten. Zo ben jij vrij om te kijken welk sportpakket bij jou hoort.