Live meekijken met Serious Request en Top 2000
Terug naar de blog

Live meekijken met Serious Request en Top 2000

17/12/2017 Kijktips

Ben jij elk jaar weer bij het Glazen Huis te vinden en sta jij met Oud & Nieuw altijd om middernacht de nummer 1 van de Top 2000 mee te zingen? Dan weet jij dat maandag de twee meest muzikale weken van de radio weer van start gaan: 3FM’s Serious Request en de Top 2000 van NPO Radio 2. Speciaal voor de feestdagen heeft Online.nl iets leuks voor je! Lees snel verder hoe je dit jaar Serious Request en de Top 2000 live kunt kijken bij Online.nl.

Meekijken in het Glazen Huis

Dit jaar staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Apeldoorn. Drie DJ’s van 3FM gaan de uitdaging weer aan om een week niet te eten en non-stop live radio te maken voor het goede doel. Voor het Rode Kruis wordt dit jaar geld ingezameld om families die door natuurrampen of oorlogen ontwricht zijn weer bij elkaar te brengen. Dit keer is het de beurt aan Domien, Angelique en Sander om het Glazen Huis te gaan bezetten. Voor het eerst krijgen ze dit jaar ook een vijftal logees. Zij gaan de DJ’s helpen nóg meer geld in te zamelen voor het Rode Kruis en de sfeer in het Glazen Huis op en top te houden! De vijf slaapgasten zijn Robert ten Brink, Jan Kooijman, Marieke Elsinga, Kraantje Pappie en Dré Hazes. Wil je niets missen van dit spektakel? Natuurlijk kun je het Glazen Huis bezoeken (en doneren!) in Apeldoorn. Wie liever thuis op de bank meekijkt naar Serious Request zit bij Online.nl helemaal goed. Vanaf maandag 18 december kun je Serious Request namelijk live volgen op NPO 101 op kanaal 54. [online_nl_block id="Ns8IyoXDLP"]

Geniet van de Top 2000 tot het einde van 2017

Het stemmen voor de Top 2000 is inmiddels voorbij en de top 10 is inmiddels bekend. Begin maar vast met het instuderen van Bohemian Rhapsody want ook dit jaar is dé hit van Queen weer de nummer 1 van de Top 2000. Op 19 december wordt de hele lijst gepubliceerd. Net als voorgaande jaren kun je de Top 2000 bijwonen in het Top 2000 café in Beeld & Geluid in Hilversum. Wil je thuis ook meekijken met de DJ’s? Speciaal voor de feestdagen kan iedereen met een Internet & TV-pakket of Alles-in-1-pakket dit jaar de hele lijst live volgen bij Online.nl. De Top 2000 is namelijk live te volgen op NPO Cultura op kanaal 90. Je ziet de Top 2000 vanaf 25 december om 09.00 uur tot 31 december om 00:00 uur. Ben jij er klaar voor? “Mamaaaaaa!” Al met al genoeg muziek en entertainment om de laatste weken van 2017 dansend mee door te komen. Het team van Online.nl wenst je alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018 toe!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot