category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Zo! Da’s relaxed: alle voordelen van tv-kijken bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author Rosa VeldhuisDoor leestijd 2 minuten

Na een drukke dag plof je neer op de bank en zet je de televisie aan. Even een avondje tv kijken, heerlijk! Met het Alles-in-1 pakket van Online.nl heb je alles in huis om je tv-avondje zo relaxed mogelijk te laten verlopen. In dit pakket krijg je namelijk standaard méér tv dan je misschien gewend bent. Zo! Da’s relaxed wanneer je…

…tv wilt kijken wanneer het jou uitkomt

De tijd dat je thuis moest blijven om je favoriete programma te kijken is voorbij. Bij het Alles-in-1 pakket neem je uitzendingen gewoon op, zodat je – zonder het gevoel iets te missen – gezellig naar dat etentje met vrienden kunt gaan. Het is zelfs mogelijk om wekelijks een serie op te nemen, om vervolgens in één keer alle afleveringen achter elkaar terug te kijken. Op een druilerige zondag, bijvoorbeeld. Bij Online.nl kun je tot 100 uur aan programma’s opnemen en tot 365 dagen terugkijken. En die reclames tijdens die film of serie? Die spoel je gewoon door!

…tussendoor even wat anders moet doen

Zit je nét helemaal in die spannende Wie is de Mol-aflevering, gaat de telefoon. Neem je op of laat je ‘m rinkelen? Opnemen natuurlijk! Want kies je voor tv kijken bij Online.nl, dan gebruik je de optie Pauzeren om het programma te pauzeren. Een fijne functie, ook in te zetten bij een plaspauze of om even thee te halen.

…net te laat bent voor je lievelingsshow

Zal je altijd zien: ga je op tijd weg bij je schoonouders om op tijd te zijn voor de finale van The voice of Holland, staat er een mega lange file! Hierdoor mis je de spetterende openingsshow. Jammer, maar niet getreurd. Gebruik de functie Begin Gemist en je start de show gewoon vanaf het begin. En ben je helemaal te laat voor een programma? Dan biedt TV Gemist uitkomst. Met TV Gemist kun je zorgeloos tv kijken tot zeven dagen terug.

…een sportfanaat bent en niets wilt missen

Volg je élke voetbalwedstrijd op de voet of is sport in het algemeen helemaal jouw ding? Goed nieuws! Bij Online.nl kun je met veel sportplezier tv kijken. In het Alles-in-1 pakket krijg je namelijk ruim 72 zenders voorgeschoteld, waaronder FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3. Hoe relaxed is dat! Van deze 72 zenders zijn er 24 in HD kwaliteit. Dat betekent tv kijken in opperbeste kwaliteit!

…naast ‘normaal’ tv kijken ook graag naar films kijkt

Wat tv kijken betreft zit je bij Online.nl helemaal goed. Maar er is nog iets waar we je blij mee kunnen maken: films kijken vanuit je luie stoel! Want heb je Interactieve TV bij Online.nl, dan heb je standaard toegang tot Video on Demand. Het aanbod? Dat is reuze! Namelijk meer dan 3000 films en series. Ontdek je iets wat je wilt zien, dan kun je de film of serie op ieder moment huren. Dus ook als je zin hebt om de hele nacht te bingewatchen.

…tv, internet en bellen in één pakket wilt hebben

Zoals genoemd krijg je standaard meer TV in het compleetste Alles-in-1 pakket. Over compleet gesproken: naast tv kijken ontvang je in dit pakket ook supersnel internet tot 100 Mb/s en bel je voordelig (met nummerbehoud) vanaf 11 cent per minuut.

Relaxed, toch? Het enige wat je nu hoeft te doen is je eigen complete pakket bij Online.nl samen te stellen. Of dit nu het Alles-in-1 pakket is of alleen Internet en TV… jij bepaalt!