Op stap met… Marketing Communicatie Manager Sandra
Terug naar de blog

Op stap met… Marketing Communicatie Manager Sandra

20/04/2018 Wist je dat...
Bij Online.nl werken wij dag in dag uit hard om onze klanten steeds weer van de beste producten en diensten te voorzien. We testen onze services, verbeteren klantervaringen en proberen nieuwe tv- en internetmogelijkheden uit. We doen er eigenlijk alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een prettige ervaring hebben bij Online.nl. Op ons kantoor in Hilversum gebeurt er achter de schermen van alles en nog wat. Om je een indruk te geven van de thuisbasis van Online.nl, neemt iedere maand een van ons je een dagje mee op stap. Vandaag lopen we een dagje mee met Sandra.

Maak kennis met Sandra

Als Marketing Communicatie Manager is Sandra verantwoordelijk voor alle communicatie van Online.nl die naar buiten gaat. Deze week zijn we gestart met een nieuwe landelijke campagne, waar Sandra en het projectteam hard aan hebben gewerkt. Benieuwd hoe dat werk er uit ziet? Lees dan snel verder!

Een dag uit het leven van Sandra

Vandaag, donderdag 12 april 2018, wil ik jullie een kijkje geven in mijn rol als Marketing Communicatie Manager bij Online.nl. Het belooft een drukke dag te worden, dus genoeg te vertellen.

06:50 uur: de wekker gaat!

Grote kans dat vandaag een lange dag wordt, dus ik neem nog even de tijd om rustig wakker te worden. Een uurtje later trek ik de deur achter mij dicht en pak ik de tram richting Amsterdam Centraal Station. Ontbijten doe ik meestal pas op kantoor achter mijn bureau, met een kommetje muesli en een kop thee. Een heel mooi moment om mij goed voor te bereiden op de dag en een rustig door te nemen wat mij vandaag allemaal te wachten staat. Om negen uur ben ik klaar om mijn werkdag te beginnen! Op stap met Centraal Station Online.nl

09:30 uur: banner-time

Een belangrijk onderdeel van onze nieuwe campagne zijn de online banners. Zodra de campagne live gaat, plaatsen we deze banners op verschillende websites, zoals op Nu.nl. Veel mensen zullen deze banners te zien krijgen, dus het is erg belangrijk dat ze er op en top uitzien. Met mijn collega’s Tez en Donald bespreek ik de voorstellen van het bureau.

11:00 uur: de radiocommercial is af!

Binnenkort gaat er, in het kader van onze nieuwe campagne, een radiocommercial live van Online.nl! Heel spannend. Vorige week zijn we samen met Tim Haars de radiostudio ingedoken om de commercial voor de nieuwe campagne op te nemen. We hebben al een paar versies van de studio ontvangen en hier onze feedback op gegeven. De laatste versie is nét binnen dus we zijn allemaal erg benieuwd naar het resultaat. Uitslag: goedgekeurd! Op stap met radiocommercial Online.nl

12:00 uur: lunchtijd

We lunchen altijd gezellig met z’n allen in het bedrijfsrestaurant. Even bijkletsen met elkaar. Iedere dag staat er een uitgebreid lunchbuffet voor ons klaar. Vandaag ga ik voor een goulash soepje en een salade.

12:30 uur: op zoek naar perfecte beelden op de website

De nieuwe aanbieding die bij de campagne hoort moeten we ook op de website laten zien. Hier hebben we ook nieuwe beelden voor nodigWe pakken meteen de afbeeldingen van de website mee. Ik vraag bij verschillende zenders nieuwe afbeeldingen op. ESPN mag natuurlijk niet ontbreken! Op stap met website aanpassen Online.nl

13:30 uur: wat gaan we gebruiken voor de campagne? Check, check, dubbelcheck!

Onze website-topper Martijn plaatst alle afbeeldingen en teksten van de nieuwe campagne op de website. Samen nemen we alle aanpassingen door en kijken we of Martijn genoeg input heeft om verder te gaan. Zodra hij de conceptversie van de nieuwe website pagina’s klaarzet, loop ik met een aantal collega’s alles gedetailleerd na. Staan alle afbeeldingen recht? Klopt de tekst? Hoe zien de buttons eruit? Het is heel belangrijk dat alle pagina’s perfect staan als we live gaan met de campagne. Vandaar dat we alles dubbelchecken. Hier zijn we wel een paar uur zoet mee!

16:00 uur: ‘een tussendoortje’

Een van mijn collega’s loopt even langs met een handleiding waar ze advies over nodig heeft. We willen onze klanten zo duidelijk mogelijk uitleg geven over onze producten, vandaar dat we veel aandacht aan onze handleidingen besteden. Samen lopen we de handleiding door en daarna ga ik weer verder met de website klus.

19:30 uur: Sushi!

We werken vanavond lang door op kantoor. Dit gebeurt niet iedere dag, hoor. Maar als we dan tóch langer doorwerken, moeten we natuurlijk wel even pauze houden met een goede, lekkere maaltijd. En wat doen we dan? Dan bestellen we sushi! Op stap met sushi Online.nl

22:00 uur: en nu naar huis.

De bewaking stuurt om 22:00 uur iedereen naar huis. Genoeg geweest voor vandaag! We zijn nog niet helemaal klaar, maar morgenochtend om zeven uur gaan we weer door. Vandaag was een pittige dag, maar we hebben hard gewerkt met het hele team. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Ik ben trots op mijn collega’s en onze samenwerking is een van de redenen waarom ik met plezier naar mijn werk ga.

Wij van Online.nl

Iedere maand neemt een collega van Online.nl je een dagje mee om te laten zien wat er gebeurt bij ons op kantoor. Ben jij benieuwd wie we volgende week volgen? Stay tuned en volg ons op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot