Op stap met… Online.nl Propositie Marketeer Murial
Terug naar de blog

Op stap met… Online.nl Propositie Marketeer Murial

23/07/2018 Wist je dat...
Bij Online.nl werken we dagelijks hard om onze klanten steeds de beste producten en diensten te bieden. Zo testen we onze services, verbeteren we de klantervaring en proberen we nieuwe tv- en internetmogelijkheden uit. In ons kantoor in Hilversum gebeurt er hierdoor van alles en nog wat. We geven je daarom graag een kijkje achter de schermen. Vandaag krijg je dat van Murial, Propositie Marketeer bij Online.nl.

Maak kennis met Murial

Murial is Propositie Marketeer. Ze houdt zich bezig met het introduceren van nieuwe producten en diensten voor Online.nl. Ook is ze bezig met het verbeteren van huidige diensten, zoals de Canal Digitaal TV App of tarieven. Murial, the floor is yours!

Veel en goed contact met Online.nl-collega’s

Op een gemiddelde werkdag ben ik veel in overleg met collega’s. Dit gebeurt in projectmeetings of één op één. In dit soort meetings bespreken we wat we de komende periode willen doen en hoe we de producten van Online.nl nog verder kunnen verbeteren. Als Propositie Marketeer ben ik veel bezig met het introduceren van nieuwe diensten voor Online.nl. Hiervoor werk ik veel in projectgroepen. Daarin spreken we eerst af wat we willen bereiken en wie welke taak op zich neemt. Veel overleg dus, maar daarnaast ben ik ook veel bezig met het testen van producten en diensten. Ook denken mijn collega’s en ik veel na over welke elementen we komend jaar willen verbeteren. Het leuke aan mijn werk is dat ik continu bezig ben om onze producten en diensten verder te verbeteren. Daarmee wil ik een zo goed mogelijke beleving voor onze klanten creëren. Een ontzettend leuke uitdaging, want in de huidige markt verandert er veel en dus is het tof om telkens de juiste nieuwe producten te lanceren. Producten waar onze klanten blij van worden, want het gaat om hun én hun beleving.

Canal Digitaal TV App op maat maken

online.nl tv appBinnen Online.nl ben ik verantwoordelijk voor de introductie van de Canal Digitaal TV App. Deze app is voor meerdere landen binnen de M7 Groep ontwikkeld. Online.nl is hier onderdeel van en vanuit mijn functie zorg ik ervoor dat de Canal Digitaal TV App is afgestemd op de Nederlandse markt en op de zenders die jij bij ons kunt kijken. Ook het op maat maken van de interactieve opties, zoals programma’s opnemen en live pauzeren hoort daar bij. Een van mijn verantwoordelijkheden als Propositie Marketeer is dat ik steeds aangeef welke functionaliteiten we aan de app willen toevoegen. Ook kijken we wat er verbeterd kan worden en wanneer we deze kunnen introduceren aan onze klanten. Natuurlijk doen we dit zo snel mogelijk nadat het uitgebreid is getest. We willen natuurlijk altijd dat de app zo optimaal mogelijk voor je werkt!

Trots op de Canal Digitaal TV App

online.nl tv app gids Ik vind het mooi om te zien dat de Canal Digitaal TV App inmiddels een app is met ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt er natuurlijk live tv mee kijken en ‘m daardoor als tweede televisie gebruiken. Helemaal omdat je het beeld via een Chromecast nu ook naar een ander beeldscherm kunt streamen. Ook met de vakantie voor de deur is de app ideaal: onderweg kun je live tv kijken, je favoriete films on-demand kijken én opnames terugkijken. Daarmee kan de Canal Digitaal TV App eigenlijk alles wat de tv thuis ook kan. Daar ben ik best trots op! Wat ik ook mooi vind, is dat je de app en al zijn functies nu ook op vakantie kunt gebruiken. Je kunt overal live tv-kijken via wifi of 4G. Zonder extra kosten en in alle EU-landen. Zo hoef je de start van de Eredivisie niet te missen als je nog op vakantie bent en kun je ook de Tour de France gewoon volgen.

Als filmliefhebber op mijn wenken bediend

online.nl films in de online.nl tv app gratis on demand film kijkenNa een werkdag vind ik het fijn om af en toe een film te kijken. Ik ben een echte filmliefhebber en daarom is de favoriete functionaliteit van de Canal Digitaal TV App de Films en Series-sectie. En in het bijzonder de films van Film Europe. Ik ben gek op filmhuisfilms en Online.nl is een van de weinige aanbieders die je gratis een aanbod van meer dan honderd écht goede Europese films aanbiedt. Er staan hier vaak titels tussen die ik graag had willen zien, maar eerder net gemist had. Met de app heb ik deze films altijd bij de hand en dat vind ik als filmliefhebber echt een groot voordeel van de app.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot