category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Ontdek het complete tv-aanbod bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author LianneDoor leestijd 2 minuten

Hou je van compleet? Dan krijg je compleet! Zo simpel is het bij Online.nl. Met Interactieve TV bij Online.nl ontvang je standaard een super compleet pakket. Het zenderaanbod van Interactive TV bestaat van A tot Z uit de beste tv-zenders. Voor iedere smaak bieden wij de perfecte zender. Ontdek eindeloos kijkplezier met het complete tv-aanbod bij Online.nl.

Compleet sportaanbod

Het alles-in-1-aanbod van Online.nl biedt eindeloos sportplezier. Wil jij live Eredivisie kijken? De samenvattingen uit de Bundesliga zien? En niets missen van De Tafel van Kees en van Voetbal op Vrijdag? In het tv-aanbod bij Online.nl zit standaard FOX Sports 1, 2 en 3. Naast deze luxe extra’s heb je natuurlijk ook standaard sportzenders als eSports TV en Eurosport tot je beschikking. Kies je voor het Entertainment HD-pakket, dan kijk je ook naar EDGESport HD, Motorsport.tv en Eurosport 2.

Compleet natuuraanbod

Eindeloos genieten van de natuur, gewoon op tv. Dat doe je bij Online.nl wanneer jij maar wilt. National Geographic en Nat Geo Wild zenden de mooiste natuurprogramma’s uit. Van eindeloze, groene landschappen tot wilde dieren rennend over de steppe. Nog niet genoeg? Het Entertainment HD-pakket verwent je met een echte dierentopper: Animal Planet. En nog meer goed nieuws: Animal Planet is in mei Zender van de Maand en gratis te zien op kanaal 16! De complete natuur- en dierenwereld ontdek jij dus thuis vanaf de bank.

Compleet kinderaanbod

Ook de kleintjes mogen meegenieten van het complete tv-aanbod bij Online.nl. Disney XD, Nickelodeon en Nick Jr. staan uiteraard standaard klaar. En we hebben heel goed nieuws: sinds kort zit Disney Channel HD in het Basis HD-pakket en Disney Jr. in het Entertainment HD-pakket! Een compleet kinderfeestje dus!

Compleet filmpakket

Ook filmliefhebbers zitten helemaal goed met het complete tv-aanbod bij Online.nl. Film Europe zit namelijk standaard in het Basis HD Plus-pakket. Film Europe zendt non-stop Europese Filmhuisfilms uit. Films met inhoud en diepte dus! Naast de films die op deze zender uitzendt, bieden wij samen met Film Europe ook on-demand films! Hierdoor kijk je met Online.nl films gratis on-demand films. Je bepaalt dan helemaal zelf wanneer je de film kijkt. En het mooie is: dit kan ook nog eens via de Interactieve TV App! Toffe film kijken in de tuin bij lekker weer? Check!

Wil je nóg meer film kijken? Met Video on Demand bestel je films vanaf je luie stoel. Als standaard onderdeel van het complete tv-pakket, is Video on Demand onmisbaar voor filmfans. Iedere maand verversen we het aanbod in onze videotheek. Zo zit er altijd wel wat voor jou bij. Wie heeft er nog een bioscoop nodig?

Tv-aanbod van Online.nl

Met het tv-aanbod van Online.nl haal je met gemak de complete tv-ervaring in huis. Wacht.. Alleen in huis? Nee hoor! Ook buitenhuis geniet jij van Interactieve TV. Met de Interactieve TV App kijk jij waar je wilt, wanneer je wilt op je smartphone of tablet live tv. Met de app kun je ook programma’s kijken die je hebt opgenomen, die je terugkijkt via TV Gemist of on-demand een film. Het complete tv-aanbod neem je op je smartphone of tablet dus overal mee naar toe.

Welke zender maakt voor jou het tv-aanbod bij Online.nl compleet?