category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Nieuw jaar: Wie is de Mol en Olympische Winterspelen

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 2 minuten

Nieuw jaar: nieuwe seizoenen van jouw favorieten! De eerste tv-maanden van 2018 zien er goed uit met nieuwe series en nieuwe seizoenen van je favoriete shows zoals Wie is de Mol 2018. Wat mag je dit jaar echt niet missen? We zochten het voor je uit!

Nieuwe seizoenen van populaire series

We trappen af met een aantal nieuwe seizoenen van oude bekenden! In de eerste week van 2018 gaan we direct van start met een paar favorieten.

Wie is de Mol 2018

Pak je mol-boekje er maar weer bij! Het is tijd voor Wie is de Mol 2018! Op 6 januari start de eerste aflevering van alweer het achttiende seizoen. Het geheimzinnige verdenkspel start op 6 januari om 20.30 op NPO 1. Voor de liefhebber is er ook een vernieuwde app waarmee je het spel kunt volgen en ‘jouw mol’ kunt ontmaskeren. Of toch niet? Niets is wat het lijkt…

MolTalk

Een nieuw seizoen Wie is de Mol betekent natuurlijk ook een nieuw seizoen MolTalk! Net als voorgaande jaren zie je meteen na Wie is de Mol ‘de nabespreking’ bij MolTalk op NPO3. MolTalk wordt dit jaar gepresenteerd door oud-kandidaten Chris Zegers en Margriet van der Linden. Net als voorgaande jaren is de eerste aflevering dé kick-off van het mol-seizoen. Deze is altijd vóór de eerste aflevering van Wie is de Mol en is terug te zien via TV Gemist.

The X Files

Mulder & Scully are back, again. Na de reboot van de populaire sciencefiction show in 2016 is er ook dit jaar weer een nieuw seizoen. De twee FBI-agenten die het occulte onderzoeken zijn weer terug met een elfde seizoen! Het elfde seizoen wordt vanaf donderdag 4 januari om 21.00 uur op FOX uitgezonden.

Flikken Maastricht

In dit laatste seizoen pakken Eva en Wolfs hun leven weer op na de schokkende gebeurtenissen uit het laatste seizoen. Het twaalfde seizoen van de populaire crime-serie start op 2 maart op NPO1. Volgens acteur Victor Reinier is dit het laatste seizoen.

Boer zoekt Vrouw

Het is nog even wachten, maar Boer zoekt Vrouw komt in 2018 weer terug. Met alweer het tiende seizoen van deze eigenzinnige romantiekshow. De serie start in het voorjaar van 2018. Wil je zelf meedoen? Je kunt je nu aanmelden via de website van Boer zoekt Vrouw!

Goede voornemens: lekker sporten

Ook op sportief vlak valt er in 2018 weer genoeg te beleven. Zeker met de Olympische Spelen voor de deur. Op 9 februari is het eindelijk weer zo ver: de Olympische Winterspelen! Dit keer in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Nederland is vertegenwoordigd in drie disciplines: langebaanschaatsen, shorttrack en snowboarden. Vooral bij het schaatsen wordt verwacht dat Nederland wat medailles gaat binnenslepen.

Genoeg te zien dus, ook dit jaar weer! Naar welke serie kijk jij dit jaar uit?