Op zoek naar een nieuwe reisbestemming?
Terug naar de blog

Op zoek naar een nieuwe reisbestemming?

20/03/2018 Kijktips

Stop met zoeken! Inspiratie voor de beste, meest originele reisbestemmingen verschijnen gewoon voor je neus, op tv. En dat is maar goed ook, want we naderen het einde van de winter en dat betekent dat we massaal voorjaars- en zomervakanties gaan boeken. Tijd om de luchthavennaam van jouw vliegticket te bepalen. Trek je de natuur in of laat je je leiden door de locatie van Wie is de Mol? Of kies je op het laatste moment een willekeurige bestemming? Met deze reisprogramma’s vind jij in no-time je vakantiebestemming voor 2018!

Allesbehalve mensen om je heen

Een eindeloos heuvellandschap vol groene bomen. Gigantische meren waarin het uitzicht weerspiegelt en verder niets dan stilte. Voor vakantiegangers die zich één willen voelen met de natuur, en geen toeristen om zich heen willen, is een afgelegen bestemming ideaal. Gaat jouw hart sneller kloppen van de gedachte aan puur natuur? Hoog tijd voor een reisprogramma waarin mensen zich helemaal afzonderen van de rest van de wereld.

Reisbestemming: het einde van de wereld

Je zou zeggen dat Floortje Dessing wel zo’n beetje ieder hoekje en gaatje van onze planeet heeft gezien. Niets is minder waar. In Floortje naar het einde van de Wereld reist ze af naar de verste uithoeken op aarde waar reisjournalisten doorgaans niet komen. Ze bezoekt mensen die er bewust voor kiezen om helemaal afgezonderd te wonen. Op de meest indrukwekkende plekken, ver weg van de beschaafde wereld die wij gewend zijn. Floortje is in iedere aflevering een aantal dagen bij de personen te gast. Hier luistert ze naar hun bijzondere verhalen. Is vakantie vieren op een prachtige, afgelegen plek iets voor jou? Laat Floortje jou dan inspireren voor je eerstvolgende reis. Floortje naar het einde van de Wereld start ieder jaar met een nieuw seizoen vol reisinspiratie. Het seizoen van 2018 is net afgelopen. Van welke aflevering liep jij warm?

Op reis met Wie is de Mol?

“Waar neemt de Mol ons dit jaar naar toe?” Wie is de Mol? speelt zich altijd af op een prachtige locatie, waar menig vakantieganger al inspiratie uit heeft geput. Wist je nog, die prachtige treinreis die de kandidaten in 2015 maakten door Sri Lanka? En hoeveel kijkers hebben IJsland niet op hun bucketlist gezet na het zien van Wie is de Mol? in 2012? Volgend jaar is het alweer twintig jaar geleden dat het eerste seizoen werd uitgezonden. Voor het eerste seizoen in 1999 reisden de Mol en zijn geldzoekertjes af naar Australië. Dat was nog voordat dit land razend populair werd onder Nederlandse backpackers en vakantiegangers. In Wie is de Mol? 2018 ontdekten we Georgië, wat voor velen nu een geweldige bestemming blijkt.

Reisbestemming: Georgië

Dit jaar nam de trendsetter van populaire vakantiebestemmingen ons mee naar Georgië en zette dit land direct op de kaart. En wat een prachtig land is Georgië! Die betoverende, ongerepte natuur… Wauw. Het groene berglandschap, de gezellige sfeer in Tbilisi en de eeuwenoude kloosters en kastelen maken dat wij spontaan bijna een ticket boeken. Zomervakantie 2018, we komen er aan! Wie is de Mol 2018 is nog maar net afgelopen, maar wij trappelen nu al van ongeduld tot het nieuwe seizoen volgend jaar weer start. Waar neem je ons dan mee naartoe, Mol?

Reisbestemming onbekend

Wil jij je écht laten verrassen? Houd jij ervan om niet te weten waar je morgen slaapt? Is op de bonnefooi een vlucht boeken helemaal jouw ding? Dan is een reisprogramma met veel verschillende bestemmingen iets voor jou. In iedere aflevering ontdek jij nieuwe plekken, met nieuwe culturen en nieuwe tradities. Ben je klaar voor een hele hoop reisinspiratie?

Dansend de wereld rond

In Dance around the World ontdekken presentatoren Jan Kooijman en Ish Ait Hamou landen aan de hand van de danscultuur van de streek. Hierdoor ontdek je nieuwe plekken op een geheel andere manier dan via gebruikelijke toeristische trekpleisters. Super interessant! En we krijgen spontaan zin om ook een dansje over de grens te wagen… Ben jij er klaar voor om dansend de wereld te ontdekken? Dance around the World is iedere maandag om 21:25 uur te zien op NPO 3.

Reisbestemming: overal ter wereld met 3 Op Reis

Wie denkt aan een reisprogramma waarin je veel plekken ontdekt in één aflevering, denkt aan 3 Op Reis. Dit reisprogramma bestaat al heel lang. Tien jaar om precies te zijn. En daar is een hele goede reden voor: we krijgen er geen genoeg van! Presentatoren Chris, Evi, Geraldine, Maurice en Nienke nemen ons wekelijks mee op reis over de hele wereld. Van een Europese stedentrip tot feestweek aan de andere kant van de wereld en van avontuurlijke trip tot bijzondere ontdekkingsreis. Wil jij tot het laatste moment wachten met een beslissing maken? Kijk dan 3 Op Reis en boek tijdens de uitzending je vlucht! 3 Op Reis is iedere zondag om 19:50 uur te zien op NPO 3. Ook doordeweeks mee op reis? Kijk dan iedere werkdag 3 Op Reis Midweek om 19:50 uur op NPO 3.

Genoeg inspiratie voor je volgende reisbestemming

Onze vakantiekriebels staan méér dan aan dankzij deze reisprogramma’s. Gelukkig maar, want wat is er nou leuker dan dromen over je volgende vakantie? Betere voorpret kun je je niet wensen. Wil jij nog meer reisprogramma’s kijken bij Online.nl? Met tv van Online.nl kijk je interactieve tv op al je apparaten. Programma gemist? Kijk terug via TV Gemist. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot