Series kijken: voor deze series blijf jij een avondje thuis
Terug naar de blog

Series kijken: voor deze series blijf jij een avondje thuis

19/02/2018 Kijktips
De winter is nog in volle gang en dat is maar goed ook. Want tijd voor lange zwoele avonden op het terras heb jij helemaal niet. Er zijn namelijk genoeg series die méér dan de moeite waard zijn om een avondje thuis te blijven.

The Walking Dead en andere series kijken bij Online.nl

Wanneer je interactieve tv van Online.nl hebt, weet je dat je enorm veel keuze in zenders en series hebt. Om het je wat makkelijker te maken hebben we onze vijf favorieten voor je op een rij gezet. Van spannende nieuwe seizoenen tot guilty pleasures!

The Walking Dead

Na een spannende cliffhanger, gaat The Walking Dead weer verder. In het begin van seizoen 8 zagen we een sprankje hoop bij Team Rick. Het leek het erop dat Negan voor eens en voor altijd uitgeschakeld was. Hoe gaat het verder? Kijk vanaf 26 februari naar de nieuwe gebeurtenissen rondom deze angstaanjagende zombie-epidemie! The Walking Dead is met seizoen 8b vanaf maandag 26 februari 2018 te zien op FOX.

De Luizenmoeder

Met bijna vier miljoen kijkers, breekt De Luizenmoeder record na record. De dagelijkse beslommeringen van moeder Hannah, juf Ank en directeur Anton zijn een ware hit in Nederland. Hulde aan al die spannende, vreemde en vooral lastige tegenslagen op de basisschool! De serie is zelfs zo populair, dat onze zuiderburen een Belgische remake gaan maken van De Luizenmoeder. En, heel fijn voor ons, AVROTROS heeft al beloofd met een tweede seizoen te komen! De Luizenmoeder is iedere zondag om 20:25 uur te zien op NPO3.

Temptation Island

We hebben inmiddels net aflevering 4 achter de rug van het nieuwe seizoen van deze veelbesproken serie. De goedgelovige stelletjes, de nachtelijke perikelen en de ongemakkelijke zelfreflectie hebben ieder seizoen weer het hele land aan de buis gekluisterd. Iedere donderdag kijken we vol spanning en plaatsvervangende schaamte toe hoe verleid(st)ers toeslaan en deelnemers méér dan lief en leed met elkaar delen. Geef het maar toe: Temptation Island is ook jouw guilty pleasure. Temptation Island is iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

The X-Files

Al 25 jaar lang mogen we genieten van de avonturen van Mulder en Scully. Samen nemen ze al jaren ingewikkelde en spannende FBI-zaken op zich. In januari is het elfde seizoen van start gegaan. In dit seizoen staat hun zoon William centraal. Waar is William? Volg het iconische duo in hun zoektocht naar hun zoon. Weet jij waar ze hem gaan vinden? The X-Files is iedere donderdag om 21:00 uur te zien op FOX.

Door het hart van China

In deze reisserie leggen fotograaf Ruben Terlou en regisseur Maaik Krijgsman in zeven afleveringen hun reis dwars door China vast. Ze beginnen helemaal bovenaan en eindigen in het meest zuidelijke gebied. In deze serie zien we de ongelofelijke veelzijdigheid van China. Van Mongolische tradities en de tropische kust van Macau tot grotten, gebergten en wereldstad Beijing. Wat deze serie ook een beetje spannend maakt, zijn de ontwikkelingen die in beeld komen. Van rituelen die dreigen te verdwijnen tot volksmigraties met alle gevolgen van dien. Door het hart van China is iedere zondag om 20:15 te zien op NPO 2. [online_nl_block id="Ai09wjl8EG"]

Aflevering gemist? Series terugkijken doe je zo!

Heb je de laatste aflevering van jouw favoriete serie gemist en liggen de spoilers al op de loer? Met interactieve tv van Online.nl weet je zeker dat je nooit meer wat mist! Je kunt namelijk niet alleen een hele hoop afleveringen terugkijken via TV Gemist maar zelfs hele seizoenen opnemen! Ideaal voor als je écht niet thuis kan blijven. Je kunt de gemiste afleveringen gewoon terugkijken wanneer het jou wel uitkomt. Voor welke serie blijf jij absoluut thuis?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot