Nagenieten van North Sea Jazz met de leukste muziekzenders
Terug naar de blog

Nagenieten van North Sea Jazz met de leukste muziekzenders

17/07/2018 Wist je dat...
Wat hebben we genoten van North Sea Jazz afgelopen weekend! De muziek… de artiesten… de sfeer… Livemuziek geeft artiesten gewoon net dat beetje extra. Wij vinden het dan ook heel jammer dat dit jazzfestival maar drie dagen duurt. Om nog even een poosje te kunnen nagenieten van North Sea Jazz, zetten we een aantal muziekzenders voor je klaar waarop je de mooiste jazz- en livemuziek hoort en ziet. Deze zie je allemaal bij Online.nl. Wat is jouw favoriet?

Stingray DJAZZ: North Sea Jazz bij jou thuis

Voor de echte jazzliefhebber is dit dé zender. Stingray DJAZZ zet je op als je wakker wordt, als er bezoek is, als je in de tuin zit, tijdens het avondeten en eigenlijk gewoon de hele dag. Je luistert op deze zender naar jazzconcerten en jazzoptredens. Ook kijk je hierop interessante jazzdocumentaires over bekende en minder bekende jazzartiesten. Van de grondleggers van de jazzmuziek, tot hedendaagse artiesten als Wouter Hamel en Robert Rook. Ben je na North Sea Jazz fan geworden van Jett Rebel? Ook hij komt vast voorbij op Stingray DJAZZ! Stingray DJAZZ zit in het Basis HD-pakket en vind je op kanaal 86.

Stingray iConcerts: altijd de beste concerten

Als jij een North Sea Jazz-liefhebber bent, dan luister jij het allerliefst naar livemuziek. Bij Stingray iConcerts kijk je non-stop de beste, mooiste, en leukste concerten terug op tv. En die kijk jij gewoon thuis in de huiskamer vanuit je eigen ‘zitplaats’ met je eigen versnaperingen. Vaarwel dure concertkaartjes, oncomfortabele stoeltjes en eindeloze rijen voor de bar. Alleen de sfeer hoef je er zelf bij te denken. Stingray iConcerts zit in het Entertainment HD-pakket en vind je op kanaal 79.

Stingray Brava: de mooiste klassieke muziek, opera en ballet

Derde in het Stingray-rijtje is Brava. Deze muziekzender staat geheel in het teken van klassieke muziek, opera en ballet. De programmering is zo samengesteld, dat er dagelijks voor iedere muziekliefhebber wel wat passends voorbijkomt. La Bohème, Otello, Aïda, Het Zwanenmeer… alle groten zijn van de partij. Wat Stringray Brava ook heel leuk maakt, is dat je meteen binnenstapt in de meest prachtige, vooraanstaande concertzalen en operahuizen ter wereld. The Royal Opera House in Londen en La Scala in Milaan openen hun deuren voor jou. De Rotterdam Ahoy, thuishaven van North Sea Jazz is er niets bij! Stingray Brava zit in het Basis HD-pakket en vind je op kanaal 87.

XITE: de nieuwste videoclips

Krijg jij geen genoeg van videoclips kijken op YouTube? Dan is XITE de zender die bij jou thuis de hele dag (en nacht) opstaat. Bij XITE kijk je populaire muziekvideo’s en volg je alle hitlijsten. Een leuke extra aan deze zender is dat je met XITE op de hoogte blijft van de leukste muziekfestivals van binnen- en buitenland. XITE interviewt artiesten, houd je op de hoogte van optredens en gaat helemaal mee in op de festivalsfeer. Wie weet kom je ze nog tegen tijdens je festivalbezoek! XITE zit in het Basis HD-pakket en vind je op kanaal 71.

VH1 Classic: rock on!

Geen klassieke muziek, maar echte classics. Die hoor je op VH1 Classic. Want deze zender zendt non-stop classic rock-, soul- en popmuziek uit. En dan vooral live in concert, allemaal uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Klaar voor een reis terug in de tijd naar de flowerpower van de jaren zestig, wijd uitlopende discobroeken uit de jaren zeventig, Madonna-kapsels uit de jaren tachtig en Spice Girls t-shirts uit de jaren negentig? VH1 Classic zit in het Basis HD-pakket en vind je op kanaal 81. Welke zender staat bij jou thuis standaard op?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot