category label Wist je dat... Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Alles gemakkelijk geregeld via Mijn Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 2 minuten

Heb je Internet van Online.nl maar wil je een hogere internetsnelheid? Of gebruik je het Internet & TV-pakket en wil je uit nóg meer zenders kunnen kiezen? Via Mijn Online.nl heb jij de touwtjes in handen en pas je makkelijk je abonnement en pakketten aan. Zo zijn jouw internet, tv en bellen-zaken dus zó gepiept!

Flexibel je abonnement aanpassen

Wil je jouw abonnement uitbreiden met één van de extra opties van Online.nl? Dit doe je gemakkelijk via Mijn Online.nl, jouw persoonlijke ruimte waar je jouw abonnement bij Online.nl kunt beheren. Hoe? Dat leggen we hier graag aan je uit.

Mijn abonnement aanpassen

Nadat je bent ingelogd kun je op Mijn Online.nl alle onderdelen uit je pakket terugzien onder ‘Mijn Producten’. Hier zie je ook meteen op welke manier je jouw pakket kunt aanpassen.

Zo kun je jouw pakket op allerlei manieren uitbreiden. In het overzicht zie je uit welke onderdelen jouw pakket nu bestaat en welke opties er zijn. Wil je bijvoorbeeld je Interactieve tv-pakket uitbreiden met het Film1-pakket voor de beste films? Dan kan dat hier. Ook het bestellen van een extra televisieontvanger voor je tweede tv is een peulenschil.

Welke opties kan ik aanpassen in ‘Mijn Producten’?

Onder mijn producten vind je alle mogelijke opties die voor jou van toepassing zjin. Is sneller internet mogelijk op jouw adres? Dan regel je dat hier. Interesse in het Entertainment HD-pakket of een van de premium zenderpakketten zoals Film1 of Ziggo Sport Totaal? Ook dat is via Mijn Online.nl zo gefixt.

Maak je keuze door de gewenste producten aan te vinken. In de zijbalk zie je meteen wat de kosten zijn. Je kunt dan meteen door met bestellen. In het volgende scherm rond je de bestelling vervolgens af. Op dit moment nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag verder!

Lekker vanuit je luie stoel

Staat de popcorn al klaar, maar heb je nog geen film voor de avond uitgezocht? Wanneer je het Internet & TV of Alles-in-1 pakket van Online.nl hebt, kies je zo via Mijn Online.nl een van de films uit de videotheek uit. Via ‘Mijn Overzicht’ kun je de videotheek bezoeken, waar je een mooie selectie aan nieuwe en klassieke films vindt die je met een klik op de knop kunt huren.

Je regelt het zelf met Mijn Online.nl

In Mijn Online.nl vind je meer dan alleen je pakketoverzicht. In Mijn Online.nl kun je alle praktische zaken rondom jouw abonnement terugzien. In Mijn Online.nl vind je terug:

  • Mijn overzicht – jouw homepage!
  • Mijn profiel – hier zie jouw gegevens en kun je wijzigingen doorvoeren.
  • E-mailbeheer – hier kun je een @online.nl mailadres creëren.
  • Mijn contract – hier vind je alle specificaties van jouw contract.
  • Mijn nota – Nota-overzicht bekijken en de specificatie zien.
  • Mijn producten – bekijk de inhoud van je pakket en bestel mooie extra’s.
  • Mijn instellingen – beheer hier je tv-instellingen, zoals de pincode van het kinderslot.

Met Mijn Online.nl regel jij alle zaken omtrent je pakket gemakkelijk en snel zelf.

Heb jij Mijn Online.nl al ontdekt?