category label Wist je dat... Online.nl Blog - Handige Internet en TV tips

Altijd het snelste internet met Maximaal Internet

Online.nl Blog - Handige Internet en TV tips author NaomiDoor leestijd 2 minuten

Elk moment van de dag het snelste internet? Dan zit je bij Online.nl goed. Of je nu zorgeloos online wilt gamen, surfen of streamen: bij ons krijg je de hoogst mogelijke internetsnelheid op jouw adres. Dat noemen we Maximaal Internet. Wij leggen uit wat het is!

Wat is Maximaal Internet?

Waar je bij een andere provider kiest voor een pakket met een bepaalde snelheid, hoef je bij ons niets te kiezen. Geen keuzestress meer, want met Maximaal Internet ontvang je gegarandeerd altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid op jouw adres via het betrouwbare DSL-netwerk van KPN. Geniet van een snelheid tot wel 100 MB/s. En wordt het netwerk verbeterd? Dan verhogen we natuurlijk ook de snelheid op jouw adres als dat mogelijk is. Daar hoef je niets voor te doen en je betaalt er ook niets extra’s voor. Handig!

Of je nu een Internet en TV-, Internet en Bellen- of Alles-in-1 pakket kiest: je krijgt bij elk abonnement van Online.nl standaard Maximaal Internet. Hierdoor heb je met een Alles-in-1 pakket met gratis FOX Sports 1, 2 en 3, Opnemen, Pauzeren, TV- en Begin Gemist écht het compleetste pakket voor de beste prijs. Je internetverbinding is gegarandeerd het snelst, waardoor je altijd onbezorgd kunt gamen, chatten of streamen.

Maximaal Internet op jouw adres? Dit kun je ermee!

Met Maximaal Internet krijg je altijd de hoogst mogelijke snelheid op je adres. Met het gratis wifi-modem heb je in elke hoek van het huis bereik: ideaal als je die spannende sportwedstrijd wilt streamen vanuit de tuin via de Canal Digitaal TV App. Of je nu 30 Mb/s of 100 Mb/s thuis ontvangt: dit is wat je allemaal met Maximaal Internet kan.

Zorgeloos internetten

Heb je thuis een verbinding van 30Mb/s? Dan kun je zorgeloos e-mailen, surfen, video’s bekijken en series streamen. Is het netwerk op je adres 50 Mb/s of hoger? Dan kun je zelfs nog meer! Surf, stream, download en game op meerdere apparaten tegelijk.

Interactieve tv op meerdere toestellen

Je favoriete serie vanuit bed streamen, terwijl je dochter een film op haar smartphone kijkt? Geen probleem! Met 30 Mb/s kijk je interactieve TV op twee apparaten tegelijk, met 50 Mb/s op drie en met 100 Mb/s zelfs op vier. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je je favoriete programma mist.

Supersnel up- en downloaden

Wil je een reeks vakantiefoto’s online delen? Met 30, 50 en 100 Mb/s upload en download je gemakkelijk alles wat je maar wilt. Je foto’s en video’s staan in no-time in de cloud, de groeps-app of je website. Zelfs wanneer je partner naast je ook druk aan het internetten is.

Doe de postcodecheck

Benieuwd naar hoe hoog de maximale internetsnelheid op jouw adres is? Via de gratis postcodecheck ontdek je binnen één minuut wat voor moois er allemaal op jouw adres beschikbaar is. En dit kan in de toekomst dus alleen nog maar beter en sneller worden! Doe hier de postcodecheck.