Alles van de Eredivisie live kijken
Terug naar de blog

Alles van de Eredivisie live kijken

13/01/2020 Sport
Wil je elke spannende wedstrijd van de Eredivisie (live) kijken? Neem dan een abonnement op Internet & TV of Alles-in-1 bij Online.nl. In je Basis zenderpakket heb je de keuze uit meer dan 80 kanalen. En het mooiste is, ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 krijg je er bij. Laten dit nou net de zenders zijn die live Eredivisie-voetbal aanbieden.

Eredivisie (live) kijken zonder haperingen, in vlijmscherpe beelden

2020 Zal altijd bekend blijven staan als het jaar van de pandemie en 2021 laat voorlopig geen verbetering zien, hoewel er wel licht aan het eind van de tunnel is. Je bent de afgelopen maanden veel minder vaak naar een live voetbalwedstrijd gegaan als je misschien van plan was. Noodgedwongen zitten we veel meer thuis. Dit heeft echter ook zijn voordelen. Hoe deel je je weekenden nu in? Geen bezoekjes waar je misschien minder behoefte aan hebt. Je hebt nu alle gelegenheid om veel tijd te steken in je passie: wedstrijden uit de Eredivisie (live) kijken. Dan is het natuurlijk wel van belang dat je een abonnement neemt bij een provider die deze live wedstrijden aanbiedt. Als je de vlijmscherpe beelden zonder haperingen ziet en door het levensechte geluid de indruk krijgt alsof je zelf bij de wedstrijd aanwezig bent, geniet je zoveel meer van topvoetbal. Zo richt je je zithoek in het weekend in tot stadion bij je thuis.

Wat is de huidige stand in de Eredivisie?

Toen de Eredivisie van het seizoen 2020 - 2021 eindelijk van start mocht gaan, was het even wennen. Wedstrijden zonder publiek, in elk geval de eerste maanden, waren voor zowel toeschouwers als spelers echt even wennen. De voetballers misten de ondersteuning van de twaalfde man en toeschouwers baalden ervan dat ze niet meer elke week naar het stadion konden komen. De KNVB had dit voorzien en hield rekening met een versoepeling van de regels na de jaarwisseling. Dat is de reden waarom ze in de eerste maanden de zogenaamde minder cruciale wedstrijden gepland hadden. Nu januari is aangebroken, is het tijd voor de eerste echte klassiekers en topwedstrijden die het competitieverloop echt kunnen bepalen. Wil dat zeggen dat de speelrondes tot aan de jaarwisseling minder interessant waren? Integendeel, we hebben van september tot en met december kunnen genieten van topvoetbal, vaak met verrassende resultaten. Wie had de 13-0 overwinning van Ajax op VVV nou echt kunnen voorspellen? Als we een blik werpen op de huidige stand van de Eredivisie, dan zien we Ajax de toppositie innemen. Met één punt voorsprong op nummer 2, PSV, en vier punten op Feyenoord en Vitesse die respectievelijk de derde en vierde plaats bezet houden, zijn de kaarten nog lang niet geschud. Ajax heeft misschien de meeste kansen op het landkampioenschap, maar de verschillen zijn slechts klein. De nummer twee van het vorige seizoen, AZ, kende een slechte seizoenstart. De Alkmaarders hebben zich echter terug geknokt tot een vijfde plaats, met slechts twee punten afstand van Feyenoord en Vitesse. Ook FC Twente en FC Groningen hebben voetballiefhebbers positief verrast. Twente's Danilo voert de topscorerslijst aan en FC Groningen wacht in spanning op de dag dat Arjen Robben écht in actie gaat komen. ADO en FC Emmen kunnen zich geen verliezen meer veroorloven, willen ze van de gehate laatste twee plaatsen afkomen.

Welke mooie wedstrijden mag je zeker niet missen?

Januari heeft veel mooie wedstrijden voor je in petto. Reserveer 13 januari en 18.45 uur maar in je agenda. PSV ontvangt dan AZ. Dit is dé kans voor de Alkmaarders om nog hoger in de ranglijst te klimmen. Op 14 januari reist Ajax af naar de Grolsche Veste, waar ze om 20.00 uur de strijd aanbinden met FC Twente. Op 17 januari zit je om 16.45 uur voor je tv, als de eerste van de twee Klassiekers van het seizoen wordt gespeeld. Feyenoord reist dan af naar Amsterdam. Het zal nog tot mei duren voordat de Ajacieden de Kuip zullen betreden. Via je abonnement bij Online.nl hoef je geen minuut van de wedstrijd te missen.

Eredivisievoetbal en andere sportwedstrijden comfortabel live kijken

Lockdown of niet, als je eenmaal hebt ervaren hoe spannend Eredivisie (live) kijken via Online.nl is, dan wil je niet anders meer. Via ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 volg je elke interessante wedstrijd uit onze nationale competitie op de voet. Ook live wedstrijden uit de spannende Keuken Kampioen Divisie kun je van aftrap tot eindsignaal volgen. Liever buitenlandse competities? Geniet van de topwedstrijden uit La Liga, de Serie A of de Premier League. Daarnaast heb je toegang tot bloedstollend spannende wedstrijden uit de NBA en nog vele andere sporten. Is er een avond waarop je geen zin hebt in sport, maar juist in een mooie film of onderhoudende serie, dan heb je meer dan 80 kanalen om uit te kiezen. Met zo'n aanbod is het logisch dat je veel nieuwe programma's gaat ontdekken. Zit je in de trein, bekijk dan ons tv-aanbod op je tablet of telefoon. Alles wat je hiervoor nodig hebt is onze handige Online TV App, beschikbaar voor Android en iOS. Kijk ook alvast uit naar de zomer, wanneer het Europees Kampioenschap voetbal wordt georganiseerd, evenals de Olympische Spelen. Gun jezelf ongestoord en haarscherp beeld zonder haperingen en neem vandaag nog een abonnement bij Online.nl. Wil je overigens ook genieten van buitenlands voetbal? Neem dan ook ons extra pakket Ziggo Sport Totaal of ESPN International en zit op het puntje van je stoel bij de Serie A, de Bundesliga of de Premier League.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot