category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Live tv kijken: de leukste kijktips voor september

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author LianneDoor leestijd 2 minuten

Het is september en dat betekent dat een heleboel leuke programma’s terugkeren van hun zomerstop. Van een gloednieuw seizoen Expeditie Robinson tot Familie Kruys en een come back van Dancing with The Stars. Kijk live al je favoriete programma’s op tv of onderweg via de Canal Digitaal TV App. Dit zijn de kijktips voor september.

Live tv kijken bij Online.nl

Altijd en overal live tv kijken? Dan zit je goed bij Online.nl. Volg als sportfanaat live alle voetbalwedstrijden van je ‘cluppie’ met FOX Sports 1, 2 en 3 standaard in het basispakket. Ook als liefhebber van entertainment kijk jij overal live naar tv. Heb je een extra zenderpakket zoals Entertainment HD-pakket, dan kijk je ook gewoon live naar RTL Crime, RTL Lounge en E! Entertainment wanneer je dat wilt. Je geniet altijd van alle topprogramma’s waar je ook bent, thuis of onderweg via de Canal Digitaal TV App.

De leukste programma’s in september

De zomer is voorbij en dat betekent dat er weer een heleboel leuke programma’s op de planning staan. Van een nieuwe seizoen Expeditie Robinson tot Boer Zoekt Vrouw, Familie Kruys en meer. Deze programma’s wil jij dit najaar niet missen.

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

Hou je vast… want RTL’s survivalprogramma is weer terug. Opnieuw probeert een groep deelnemers te overleven op een onbewoond eiland. Door middel van verschillende opdrachten gaan ze de strijd met elkaar aan én leren ze elkaar een stukje beter kennen. Wie dit jaar de kandidaten zijn? RTL onthulde al een paar namen, zoals: 3FM-dj Frank van der Lende, ex-Dolly Dot Anita Heilker, RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen en YouTubers OnneDi en Kalvijn. Dit jaar is het een jubileumeditie, want het is het twintigste seizoen van Expeditie Robinson! Dat belooft wat…

Kijk Expeditie Robinson vanaf zondag 1 september om 20:00 uur op RTL 4.

Nieuw seizoen Familie Kruys

Voor de grote Familie Kruys-fans, goed nieuws! Want de vragen die de cliffhanger van seizoen vier opriepen, worden eindelijk beantwoord. Vanaf 1 september kijk je namelijk naar een gloednieuw seizoen. Vorig keer eindigde de serie met de bevalling van Ruxandra en de hartaanval van Thomas Kruys in het bijzijn van Bette. Zal Thomas nog wel terugkeren in het nieuwe seizoen?

Kijk Familie Kruys vanaf zondag 1 september om 21:30 uur op RTL 4.

Terugkeer Dancing with the Stars

Na tien jaar is het dan eindelijk zo ver… Dancing with the stars keert terug! De populaire dansklassieker was voor het laatst op televisie in 2009 en maakt nu in 2019 een come back. In het programma, gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand, openen de deelnemers elke week met een groepschoreografie. Hierna gaan ze met hun danspartner aan de slag met een Ballroom óf Latin dans. Wie er dit jaar meedoen? RTL onthulde de volgende deelnemers: schrijfster Heleen van Royen, oud-voetbalster Anouk Hoogendijk, YouTuber Rutger Vink en rapper Keizer! Wie gaan het volgens jou ver schoppen?

Kijk Dancing with the Stars vanaf zondag 7 september op RTL 4.

Pssst: veel van jouw favorieten tegelijkertijd? Met opnemen en TV Gemist in ons basispakket hoef je niets te missen. Veel kijkplezier!