category label Sport Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

De leukste sportwedstrijden op tv met Pasen

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 1 minuten

Het lange Paasweekend staat voor de deur! Altijd lekker, zo’n extra lang weekend. Zeker wanneer er genoeg leuks op tv is. Dit jaar zit je gebakken, want er staan genoeg sportwedstrijden op het programma die je ziet met tv van Online.nl. Van voetbal tot wielrennen: het komt allemaal voorbij!

De ‘klassieker’ van Duitsland: Bayern München – Borussia Dortmund

In het paasweekend staat er op zaterdag een prachtige kraker op het programma in de Bundesliga. De twee absolute topclubs van Duitsland staan dan tegenover elkaar. Bayern München tegen Borussia Dortmund. Arjen Robben tegen Marco Reus. Roman Weidenfeller tegen Manuel Neueur. Kijken dus. Vanaf 18.30 uur op FOX Sports 4!

Topper in Spanje met Pasen: Sevilla – FC Barcelona

Smaakt het topvoetbal na de Duitse kraker naar meer? Meteen daarna staat er een Spaanse superkraker op het programma: Sevilla – FC Barcelona. Inderdaad, twee kwartfinalisten van de Champions League. Ze nemen het tegen elkaar op in de reguliere Spaanse competitie. Het is een mooie voorbereiding voor de finale van de Copa del Rey op 21 april, want ook dan staan Sevilla en Barca tegen over elkaar. Eerst maar eens kijken wat er zaterdag gebeurt. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is te zien op Ziggo Sport Select HD.

Ronde van Vlaanderen

Het is koers! En niet zomaar eentje. Op 1 april wordt de Ronde van Vlaanderen gereden. Absoluut een van de mooiste wielerkoersen van het jaar. Dit jaar wordt ‘ie voor de 101e keer verreden. ‘Tout’ België hoopt op een succes van Phillippe Gilbert, de plaatselijke klassiekerspecialist. Namens Nederland lijkt Niki Terpstra de grote vorm te pakken te hebben. Leuk detail: beide renners rijden voor dezelfde ploeg (Quick-Step). De koers is te zien op Canvas en de uitzending start om 13.00 uur.

De wedstrijden zijn allemaal bij tv van Online.nl te zien. Wij schakelen zeker in. Welke wedstrijden ga jij kijken?