Kinderseries: bij deze zenders moet je zijn!
Terug naar de blog

Kinderseries: bij deze zenders moet je zijn!

12/05/2020 Kijktips
Pingu, Woezel en Pip, Spongebob Squarepants of toch Mowgli. Wat kijken we vandaag met onze kinderen? Vooral nu we allemaal meer thuis zijn en de kids dus iets vaker voor de televisie zitten, willen we kunnen kiezen uit de allerleukste kinderseries. Om die keuze iets makkelijker te maken hebben wij de leukste kinderzenders mét -series voor de kids (en stiekem jezelf) op een rij gezet. Lees je mee?

Meer kijkplezier met extra kinderseries bij Online.nl

Kunnen jouw kinderen hun aandacht niet meer bij Spongebob Squarepants houden? Of wil je ze graag een keer iets anders laten kijken? Met ons Entertainment HD-pakket ontvang je maar liefst zeven extra zenders vol leuke kinderseries. Zo heb je Duck TV voor de allerkleinsten, Pebble TV, NickToons en RTL Telekids voor de iets oudere kinderen en Cartoon Network, Nickelodeon en Boomerang voor het hele gezin. Tip: om deze bijzondere periode, waarbij we allemaal meer aan huis gekluisterd zijn, beter door te komen hebben wij iets leuks. Wij zetten namelijk tijdelijk de extra tv-zenders uit ons Entertainment HD-pakket open voor onze Interactieve TV-abonnees. Hierdoor kunnen je kinderen kijken naar tv-zenders als Pebble TV of NickToons en kun je zelf ontstressen met MyZen TV of wegdromen bij mooie bestemmingen via TravelXP.

De leukste kinderseries kijk je op deze zenders

Benieuwd wat de leukste kinderseries van dit moment zijn? Ontdek het hier.

Pebble TV: 24 uur per dag kinderprogramma's zonder reclame

Op Pebble TV kijken de kids letterlijk de hele dag naar de leukste kinderseries zonder reclame. De kinderprogramma’s zijn vermakelijk en educatief tegelijk. Zo leren de kinderen spelenderwijs. Pebble TV is goedgekeurd door Bassie (van Adriaan) voor kinderen van twee tot 100 jaar. 100, want ouders kunnen hier stiekem kinderseries uit hun eigen jeugd meekijken. De kinderen kunnen kiezen uit veel animatieseries als Alfred J. Kwak, Boes, Dommel, Snorkels, Vrouwtje Theelepel en De Zusjes Mol. Voor de allerkleinsten wordt meerdere keren per dag PebbleBox uitgezonden. Hier kijken ze naar korte, grappige en leerzame programma’s als Nijntje, Tip de Muis en De kleine ijsbeer. Vanaf 20.00 uur zijn er spannende jeugdseries te zien. Denk aan Mowgli – The New Adventures of the Jungle Book en Enid Blyto. Op zaterdagavond kruip je met het hele gezin, inclusief een bakje chips en cola, samen op de bank voor de film. Elke zaterdagavond wordt er namelijk om 19.30 uur een kinderfilm als bijvoorbeeld het spannende Lucky Luke uitgezonden. Pebble TV is te zien op kanaal 84.

Nickelodeon: altijd iets leuks te zien

Nickelodeon is dé zender voor onze kleine vriendjes. Met alle favorieten van Nickelodeon, SpongeBob Squarepants (natuurlijk met zijn beste maatje Patrick), Avatar, Winx Club, Dora en ICarly, vervelen ze zich geen moment. Elke ochtend zendt de zender Nick Jr. uit voor de allerkleinsten en overdag is er Nickelodeon voor alle leeftijden. Mochten ouders in een nostalgische bui zijn, kan er na middernacht gekeken worden naar het speciale ‘Splat’-blok met vintage cartoons en kinderseries. Denk aan Ren & Stimpy, CatDog, Rugrats en Kenan & Kel. Nickelodeon is te zien op kanaal 20.

Nicktoons: voor de kids die dol zijn op cartoons

Speciaal voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van De pinguïns van Madagascar, Teenage Mutant Ninja Turtles en Avatar krijgen is er Nicktoons. Hier zie je alle originele cartoons van Nickelodeon op één plek. Oftewel: kijk naar de beste kindercartoons vol actie, humor en animatie. Zo zijn ze wel even zoet. Nicktoons is te zien op kanaal 87.

Duck TV: voor de aller-, allerkleinsten

Voor de allerkleinste kijkers is daar de kinderzender Duck TV. De zender richt zicht op veilige en kindvriendelijke kinderseries voor de jongsten. Of zoals de slogan van Duck TV luidt: ‘Televisie voor absolute beginners’. Kinderen kijken hier leuke tekenfilms en korte miniseries met vaak een educatieve ondertoon. Kinderseries als Somewhere Over The Rainbow, Hipp-Hopp Cactus en Sippi Sappi vermaken de kids met liefde. Duck TV is te zien op kanaal 89.

Kinderseries via de Canal Digitaal TV App

Zijn alle televisies in huis bezet of wil je juist de tv even voor jezelf hebben? Dan hebben we een leuke, laatste tip. Via de Canal Digitaal TV App kunnen je kinderen alle kinderseries gewoon op de laptop, tablet of smartphone bekijken. Thuis, maar ook onderweg in de auto of in de tuin bij opa en oma. Welke kinderseries kijk jij het liefst met je kinderen?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot