Leuke muziekprogramma’s in mei op Stingray CMusic
Terug naar de blog

Leuke muziekprogramma’s in mei op Stingray CMusic

04/05/2020 Kijktips

Hoewel alle concerten en optredens de komende tijd niet doorgaan, zijn er genoeg andere manieren om van goede muziek te genieten. Gewoon thuis! Daarom delen we, speciaal voor de liefhebber van klassieke muziek, de leukste kijktips voor Stringray CMusic. Op deze zender kijk en luister je naar de beste klassieke muziek in een modern jasje. Zet je volume dus alvast een tandje hoger en geniet van deze Zender van de Maand.

Stingray CMusic kijken bij Online.nl

Nu we veel thuis zijn, vanuit huis werken en zelfs thuis de kinderen les geven, is ontspanning belangrijker dan ooit. Daarom stellen we de komende tijd Stingray CMusic en alle andere extra tv-zenders uit ons Entertainment HD-pakket open voor Interactieve TV-abonnees. Hierdoor kun je de hele maand genieten van goede muziek, exclusieve interviews en behind-the-scenes beelden van de beste klassieke muziekartiesten. Je kunt Stingray CMusic kijken op kanaal 309 via je televisie of via de Canal Digitaal TV App.

De mei kijktips op Stingray CMusic

Van interviews met artiesten tot livesessies: op Stingray CMusic kijk je 24/7 naar de beste programma’s over klassieke muziek en filmmuziek. Het is de enige zender die dit type muziek op televisie uitzendt in de vorm van een videoformat. Benieuwd wat je deze maand kunt zien? Dit zijn de leukste kijktips.

Sheku Kanneh-Mason – Elgar: Nimrod

Hij is nog maar 21 jaar, won al een aantal prijzen én speelde op de bruiloft van prins Harry en Megan: Sheku Kanneh-Mason. Deze Britse cellist is het nieuwe wonderkind in de klassieke muziek. In de maand mei kun je naar een speciaal optreden van hem kijken. Dan speelt hij het stuk ‘Nimrod’ ter ere van de geliefde componist Edward Elgar. Het nummer is onderdeel van zijn album ‘Elgar’, die Simon Parkin voor hem produceerde.

Pure Piano

Ook kijk je vanaf deze maand naar gloednieuwe programma’s op Stingray CMusic, zoals Pure Piano. Hierdoor geniet je van de mooiste pianomuziek van al je favoriete muzikanten. Van legendes als Lang Lang tot relatieve nieuwkomers als Albert Pizzo: alle grootheden komen voorbij. Verder kun je ook luisteren naar een aantal nieuwe Close Ups & CMusic Sessions. Kortom: genoeg muziek om thuis een eigen concert te creëren.

The Call of The Wild

Heb jij de film The Call of The Wild gezien? In deze film volgen we hond Buck die zich aansluit bij een hondenslee voor postbezorging. Het zit hem niet direct mee, want hij kampt al snel met de moeilijkheden van de wildernis van Alaska. In dit programma zie je een muziekvideo van deze film. Je hoort de klanken van de beroemde componist John Powell, die onder andere ook muziek maakte voor bekende films als Shrek, Jason Bourne en How To Train Your Dragon 3. Dat belooft pure ontspanning! Veel kijkplezier!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot