De leukste kijktips in april op RTL Lounge
Terug naar de blog

De leukste kijktips in april op RTL Lounge

02/04/2020 Kijktips

Van drama series van eigen bodem als Help, Mijn Man is Klusser! tot lifestyleprogramma’s als In De Vlaamsche Pot: RTL Lounge is dé ideale zender voor vrouwelijk Nederland. Op deze zender kijk je 24 uur per dag naar televisie waar je écht even mee kunt ontspannen. Ideaal voor tijdens het binnenblijven deze dagen of als rustmomentje na het thuiswerken. Benieuwd wat je deze maand kunt zien? Dit zijn de leukste kijktips.

RTL Lounge kijken bij Online.nl

De komende tijd zitten we aan ons huis gekluisterd. Een mooi moment om de tuin alvast lenteproof te maken of wat tijd te besteden met het gezin. Ook ontspanning mag deze dagen niet ontbreken. Daarom stellen wij de komende tijd RTL Lounge en alle andere extra tv-zenders uit ons Entertainment HD-pakket open voor Interactieve TV-abonnees. Hierdoor kun je de hele maand genieten van vermakelijke programma’s als Everybody Loves Raymond, The Bold & The Beautiful, GTST en meer. Je kunt RTL Lounge kijken op kanaal 52 via je televisie of via de Canal Digitaal TV App.

De april kijktips op RTL Lounge

Van een voorproefje van een nieuwe aflevering in GTST Preview tot comedy en drama in In De Vlaamsche Pot: in de maand april is er een heleboel te zien op RTL Lounge. Hierdoor hoef jij je thuis geen moment te vervelen en is er altijd wel iets leuks op tv, 24 uur per dag. Wat je deze maand allemaal kunt verwachten? Hieronder lichten wij een aantal kijktips uit die je zeker niet wilt missen.

Baywatch Hawaii

In deze Amerikaanse televisieserie volgen we verschillende strandwachten die de stranden van Hawaii bewaken. Niet alleen redden ze verschillende bezoekers uit het water, ook komen er soms nog heftigere gevaren ter sprake. Van een haai die achter mensen aanjaagt tot verdachte moorden en zelfs praktijken met nucleaire wapens: het team zet alles op alles om de kust veilig te houden. Het mooiste van deze serie? Je kijkt elke werkdag niet één, maar twee afleveringen. Deze worden direct na elkaar uitgezonden. Dat belooft pure ontspanning! Kijk vanaf 6 april elke werkdag om 18:30 uur naar Baywatch Hawaii op RTL Lounge. 

In De Vlaamsche Pot

In deze Belgische serie zien we hoe Karel Visser en zijn grote liefde Luciën van Damme samen het Amsterdamse restaurant In De Vlaamsche Pot runnen. Taboes bestaan in deze serie niet, want dit was één van de eerste series waar een homostel centraal staat. Zaken als homohuwelijken of racisme worden dan ook gewoon besproken. Bereid je voor op een goede dosis drama en tegelijkertijd ook humor. Ook bij In De Vlaamsche Pot zie je twee afleveringen achter elkaar, van maandag tot en met vrijdag! Kijk elke werkdag om 20:30 uur naar In De Vlaamsche Pot op RTL Lounge. 

Everybody Loves Raymond

Zeg nou zelf… Everbody Loves Raymond! In deze Amerikaanse comedyserie nemen we een kijkje in het leven van familie Barone, met in de hoofdrol Raymond Barone. Raymond is een succesvol sportjournalist en woont samen met zijn vrouw Debra, dochter Ally en tweeling Michael en Geoffrey tegenover zijn ouders en oudere broer. Hoewel dat gezellig klinkt, kan zijn familie soms nogal bemoeizuchtig zijn. Van liefde tot drama en humor: ook met deze serie beleef jij op je vrije avond genoeg ontspanning. Vooral met de twee afleveringen die je elke werkdag achter elkaar ziet. Kijk elke werkdag om 21:30 uur naar Everybody Loves Raymond op RTL Lounge.  

GTST Preview

Ben je groot fan van GTST? Zit je elke dag om 20:00 uur aan de buis gekluisterd? En kan je echt niet wachten tot de volgende aflevering? Goed nieuws: in GTST Preview zie jij namelijk alvast de aflevering die de dag erna pas uitgezonden wordt. Zo ben jij als allergrootste fan als eerste op de hoogte van wat er komen gaat. Leef helemaal mee met alle personages uit Meerdijk en de perikelen rondom de verschillende families. Wat denk jij dat er na die ene cliffhanger zal gebeuren? Kijk elke werkdag om 22:30 uur naar GTST Preview op RTL Lounge. 

The Bold & Beautiful Preview

Meer fan van The Bold & The Beautiful? Ook hiervan kun jij alvast de volgende aflevering kijken. Elke werkdag om 23:00 uur zie jij in The Bold & The Beautiful Preview namelijk alvast de aflevering die de volgende dag pas op RTL 8 wordt uitgezonden. Heel fijn! Zo volg jij als groot fan als eerste alle gebeurtenissen rondom de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrest Creations. Heerlijke ontspanning voor het slapengaan. Kijk elke werkdag om 23:00 uur naar The Bold & Beautiful Preview op RTL Lounge. 

The Bold & Beautiful The Beginning

Voor de allergrootste The Bold & Beautiful-fan is er op RTL Lounge zelfs nog meer te zien. Gelijk na The Bold & The Beautiful Preview kijk jij namelijk naar The Bold & Beautiful The Beginning. Hierin gaan we helemaal terug in de tijd, naar het begin van dit programma. Bekijk alle klassieke afleveringen van deze Amerikaanse soapserie en herbeleef de gebeurtenissen en drama’s rondom de familie Foster en hun bedrijf Forrester Creations. Kijk elke werkdag om 23:30 uur naar The Bold & Beautiful The Beginning op RTL Lounge.  Veel kijkplezier!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot