De leukste kijktips op BBC One, Two en First
Terug naar de blog

De leukste kijktips op BBC One, Two en First

16/07/2020 Kijktips
Op BBC One, Two en First kijk je naar de beste programma’s, series en films van Britse bodem. Ideaal om onze Nederlandse televisiezenders af en toe mee af te wisselen. Van spannende detectiveseries tot romantische komedies: wij zetten de leukste kijktips voor de maand juli op een rijtje.

BBC kijken bij Online.nl

Toe aan nieuwe series en programma’s? In het Basis HD-pakket van Online.nl vind je BBC One, Two en First en laten die nou de beste Britse programma’s, series en films uitzenden. Van oude, maar gouden programma’s als Downton Abbey tot oude Britse voetbalcompetities als de FA Cup: er is voor ieder wat wils. Houd je meer van entertainment? Met ons Entertainment HD-pakket kun je ook naar BBC Entertainment kijken. Ideaal als je comedy- of dramaseries op je vrijdagavond wil kijken. Je kijkt BBC One op kanaal 67, BBC Two op kanaal 68 en BBC First op kanaal 69. Dit kan via de tv, maar ook onderweg via de Canal Digitaal TV App. BBC Entertainment vind je op kanaal 70.

De leukste kijktips op BBC

Op BBC kijk je 24 uur per dag naar de beste, Britse programma’s. Ook deze maand is er weer een heleboel leuks te zien. Ga mee op onderzoek met de detectives in Death in Paradise of laat je inspireren voor een bloeiende tuin met Gardener’s World. Hieronder lichten we een aantal kijktips uit die je zeker niet wilt missen.

Death in Paradise

Trek je detectivejas maar aan. In het programma Death in Paradise kun jij namelijk je skills als rechercheur testen. Je volgt in deze serie Richard Poole die naar het Caribische eiland Sainte Marie wordt gestuurd om de moord op een collega op te lossen. Uiteindelijk blijft Richard langer op het eiland dan verwacht als hij gedetacheerd wordt bij de lokale politie. Hij blijkt een geweldige detective te zijn met oog voor het oplossen van de meest complexe moorden. Ontdek jij eerder dan hem wie de dader is? Kijk zaterdag 18 juli om 14:55 uur naar Death in Paradise op BBC First.

The Durrells

Hoewel we dit jaar waarschijnlijk minder ver op vakantie gaan, zijn er genoeg manieren om virtueel te reizen. Zo ervaar je direct de Griekse sferen met het programma The Durrells op BBC First. In deze serie zie je hoe een excentrieke familie hun thuishaven in Bournemouth verruilt voor het Griekse eiland Corfu. Het gezin is niet veel gewend, want al snel raken ze overspoelt met onbekend voedsel, vreemde mensen en een nieuwe cultuur. Zullen ze het eiland snel hun thuis kunnen maken? Kijk zaterdag 18 juli om 10:05 uur naar The Durrells op BBC First.

Gardeners’ World

We houden van een tuin die er mooi uitziet. Benieuwd hoe je hier het hele jaar van kan genieten? Kijk dan naar het programma Gardener’s World. Hierin zie je een heleboel handige tips en tricks hoe je jouw buitenplek het hele jaar bloeiend kan houden. Of je nu een grote of kleine tuin hebt: de tuinders vertellen je alles wat je moet weten, waardoor jij alleen nog maar zin krijgt om te tuinieren en planten te zaaien. Kijk zondag 19 juli om 09:30 uur naar Gardeners’ World op BBC Two.

Home Under the Hammer

In het programma Home Under the Hammer bezoek je samen met presentatoren Martin Roberts, Dion Dublin en Martel Maxwell verschillende huizen die gerenoveerd worden. Lege en instortende woningen worden stap voor stap getransformeerd naar prachtige en leefbare huizen. Kijk mee naar hoe de bewoners een huis een nieuw leven inblazen, binnen hun budget proberen te blijven en het huis vervolgens op de markt zetten. Zullen ze de woning met winst verkopen? Of hebben ze te veel geld in hun verbouwproject geïnvesteerd? Kijk dinsdag 21 juli om 12:45 uur naar Home Under the Hammer op BBC One.

Home Is Where The Art Is

Ben je een liefhebber van kunst? Dan wil je het programma Home Is Where The Art Is op BBC First zeker niet missen. In deze realityserie gaan drie kunstenaars de strijd met elkaar aan. Elke deelnemer maakt een kunstwerk voor dezelfde mysterieuze koper. Wie deze koper is blijft onbekend, maar de deelnemers mogen vooraf eerst door zijn of haar huis speuren om meer over dit persoon te weten te komen. Welk kunstwerk zal het beste bij de koper passen? Kijk op dinsdag 21 juli om 16:46 uur naar Home Is Where The Art Is op BBC One. Veel kijkplezier!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot