Deze zeven januari films wil je niet missen
Terug naar de blog

Deze zeven januari films wil je niet missen

10/01/2018 Kijktips
Het koude winterweer nodigt uit om met een warme kop chocomel eens lekker op de bank neer te ploffen om een film te kijken. Gelukkig zit de Video On Demand-videotheek van Online.nl boordevol leuke, spannende en grappige films om van te genieten! Deze januari films wil je niet missen.

Zeven januari films om het koude weer mee te ontwijken

In de Video On Demand-videotheek van Online.nl vind je een breed aanbod aan films. Van zoetsappige romantische komedies tot spannende horrorfilms. Voor januari hebben we deze zeven films geselecteerd.

Logan

In Logan zien we de antiheld uit de bekende X-Men series terug: The Wolverine. In de film is Logan niet langer de supermutant van eerst en zijn de X-Men uiteengevallen. Alleen hij en professor X zijn nog samen. Logan ontmoet bij toeval een bijzonder meisje, dat hem ergens aan zichzelf doet denken…

Dunkirk

De film Dunkirk vertelt het verhaal van de evacuaties op de Franse stranden tijdens de Tweede Wereldoorlog. In mei 1940 zijn duizenden Franse, Engelse en Belgische troepen omsingeld door de Duitsers met als enige uitweg de zee. De nieuwe premier van Engeland, Winston Churchill, zet elke mogelijkheid in om de troepen te redden.

Ghost in the Shell

De spannende actiefilm Ghost in the Shell is gebaseerd op de gelijknamige animefilms. In de toekomst is het mogelijk het brein van mensen in robots te plaatsen om zo supermensen te creëren die niet zomaar kunnen sterven. Ontwikkeld om mensenlevens te redden na een ongeluk, of is er een ander motief?

Logan Lucky

Een leuke komedie met in de hoofdrol Channing Tatum en Daniel Craig. Jimmy Logan besluit samen met zijn broer Clyde en zusje Mellie om een overval te plegen. Hiervoor hebben ze de hulp van Joe nodig, die momenteel in de gevangenis zit. Het enige wat ze hoeven te doen is hem vrij krijgen, de overval te plegen en hem ongezien weer terug in de gevangenis zien te krijgen. Geen probleem natuurlijk.

Blind

Blind is een bijzonder verhaal over verlies, liefde en vertrouwen. Bill is een schrijver die na een ongeval zijn zicht en vrouw verloren is. Suzanne moet als onderdeel van een taakstraf meerdere keren per week voorlezen aan Bill. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee waarbij ze zichzelf afvragen wat ware liefde betekent.

The Dark Tower

Een verfilming van de gelijknamige boekenserie van Stephen King. Hoofdpersoon Roland bevindt zich in een parallel universum en is op zoek naar de zogenaamde Donkere Toren. Hij leeft in een wereld vol magie, monsters en bizarre gebeurtenissen. Lukt het hem op tijd de toren te vinden?

Atomic Blonde

Blondes have more fun… In Atomic Blonde zien we hoe M16-spion Agent Broughton in het Berlijn van 1989 wordt gedropt om de moord op een collega te onderzoeken. Een spannende actiefilm met een stevig staaltje ‘girl power’!

Leuke januari films voor de kleintjes

Ook voor de kids is er genoeg te zien in de videotheek van Online.nl. Wat dacht je van een leuke film met je favoriete blauwe vriendjes?

De Smurfen 1

Smurfenhater Gargamel weet de smurfen te verjagen uit hun dorp. Ze komen in een grote stad terecht, New York City nota bene. Kunnen deze blauwe wezentjes zich redden in The Big Apple?

De Smurfen 2

Gargamel heeft zich wederom gestort op de geheime magie van de smurfen. Om hun magische essentie te vangen ontvoert hij Smurfin en neemt haar mee naar Parijs. Weten de smurfen hun lievelingssmurf te redden uit handen van de gemene Gargamel?

De Smurfen en het Verloren Dorp

Een heel nieuw avontuur voor onze blauwe vriendjes. Smurfin vindt een geheimzinnige kaart met daarop een onbekend dorp. Samen met de andere smurfen besluiten ze op zoek te gaan naar dit verloren dorp. Leuke film gevonden? Kies dan voor ‘Huur Film’ en de film is 48 uur van jou! Je kunt de film gemakkelijk betalen met de betaalpincode. Deze code kun je eenvoudig wijzigen via het menu van de interactieve tv-ontvanger. Ga naar Menu > Instellingen > Betaalpincode. Je kunt dit ook via Mijn Online.nl wijzigen onder het kopje 'Mijn Instellingen'. Ook via de Interactieve TV app kun je de gehele videocatalogus bekijken en genieten van topfilms, waar en wanneer jij wilt! [online_nl_block id="esYnOkS94y"]

Tv-tips voor januari: zender van de maand

Naast deze januari films is natuurlijk nog meer moois op tv te zien. In de maand januari vind je op de zender van de maand dit keer de zender Mezzo uit het Entertainment HD-pakket. Op Mezzo ontdek je het beste van klassieke muziek, een echte zender voor de fijnproever! Welke film wil jij graag zien?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot