category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

De voordelen van interactieve tv

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 2 minuten

Dankzij interactieve tv is er tegenwoordig veel meer mogelijk dan voorheen. Je kunt nu tv kijken waar, wanneer en op welke manier jij maar wilt. De film pauzeren wanneer jij wilt of een programma terugkijken op het moment dat jou dit uitkomt: interactieve tv barst van de handige opties! Tijd om de voordelen van interactieve tv op een rijtje te zetten!

Je favoriete uitzendingen altijd beschikbaar

Alle interactieve opties van Online.nl zitten standaard in het Basis HD-pakket. Dankzij deze handige functionaliteiten hoef jij nooit meer wat te missen!

TV Gemist

Compleet vergeten de laatste aflevering van je favoriete programma te kijken? Geen probleem! Met TV Gemist kijk je tot 7 dagen een ruime selectie aan programma’s van NPO 1, 2, 3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, RTLZ, SBS6, NET5 én Veronica terug. Je hoeft dus niet te twijfelen of je nu gaat sporten of op de bank blijft zitten voor je favoriete show. Met interactieve tv kijk je jouw favoriete serie, lievelingsfilm of interessante docu terug op het moment dat het jou uitkomt!

Begin Gemist

Nét het begin van het programma gemist omdat de popcorn nog niet klaar was? Geen probleem, één van de handige functies van interactieve tv is Begin Gemist. Met Begin Gemist spoel je zo terug naar het begin van de show zolang het programma nog aan de gang is.

Opnemen

Weet je zeker dat je het programma gaat missen, maar wil je het toch graag zien? Met interactieve tv van Online.nl kun je tot wel 100 uur digitaal opnemen. De opnames kun je 365 dagen lang terugkijken. Extra handig: je kunt meerdere programma’s tegelijk opnemen. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Koppel al je apparaten

Een ander voordeel van interactieve tv is dat je zelf bepaalt hóé je tv-kijkt. Wil je niet altijd op de bank liggen maar ben ook regelmatig onderweg en vind je het leuk dan een serie of film te kijken? Dat is met interactieve tv geen probleem. Met de Interactieve TV App kijk je ook via je laptop, tablet of smartphone tv. De Interactieve TV App is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Wist je dat je alle eerdergenoemde functies ook via de app kunt bedienen? Handig als je onderweg ineens bedenkt dat die mooie film zo begint. Via de app zoek je het programma of de film op en je drukt op opnemen. Ook zie je dan meteen hoeveel uur opnameruimte je nog hebt! Superhandig, supermakkelijk!

Interactieve tv van Online.nl

Interactieve tv van Online.nl is dus super compleet. Met als bonus FOX Sports 1, 2 en 3 standaard in je basis tv-pakket! Zo mis je nooit meer iets van de beste voetbalwedstrijden en zie je altijd het mooiste van tv terug.

Heel veel kijkplezier

Naast de zenders uit het door jou gekozen tv-pakket kun je van nog meer moois genieten met interactieve tv van Online.nl. Zo heb je toegang tot de Video-on-Demand videotheek vol nieuwe en klassieke films. Daarnaast kun je jouw tv-pakket aanvullen met mooie extra’s zoals Fox Sports International, Film1 of Ziggo Sport Totaal. Dit regel je gemakkelijk zelf via Mijn Online.nl waarin je jouw pakket op allerlei manieren kunt uitbreiden en waar je praktische informatie over je abonnement terugvindt.

Wat is jouw favoriete functie voor interactieve tv?