category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Niets missen, tv kijken met de Interactieve TV App

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 3 minuten

Ben je vaak onderweg? Dan zijn er allerlei manieren om jezelf te entertainen. Een boek lezen, muziek luisteren of een spelletje op je telefoon spelen. En nu hoef je onderweg ook niets meer te missen van tv. Met de Interactieve TV App kijk jij wanneer én waar je wilt jouw favorieten! Maar wist je dat je nog veel meer kunt doen met deze handige app? We geven je een kleine tour!

Wat kan ik allemaal met de Interactieve TV App?

De Interactieve TV App is een mooie aanvulling op je tv-abonnement bij Online.nl. Met de Interactievel TV App kun je niet alleen programma’s en films bekijken via je smartphone. Je kunt ook programma’s opnemen en de functionaliteiten TV Gemist en Begin Gemist gebruiken. Met de Interactieve TV App heb je alle voordelen van interactieve tv gewoon in je broekzak.

TV Gids, TV Gemist en Films & Series

Wanneer je de app opent, zie je eerst de startpagina met de tv-gids: wat is er nu en later op tv? Ook kun je hier zien wat je misschien gemist hebt. Dit kan dankzij de handige filter bovenaan die is opgedeeld in TV Gids, TV Gemist en Films & Series. Als je het programma wilt zien, klik je het simpelweg aan en je kunt meteen kijken!

Wil je een film of serie kijken? Met de button Films & Series zie je een uitgelichte selectie op basis van je kijkgedrag. Hier kun je ook een film huren uit de videotheek.

Programma opnemen met de Interactieve TV App

In het menu van de app vind je ook een aparte tv-gids. Hierin zie je alle uitzendingen per zender en per dag terug. Scroll je verder naar beneden, dan zie je wat er later in de week op tv is. Scroll je omhoog, dan zie je wat vandaag al geweest is.

Kom je in de tv-gids een mooie film of uitzending tegen? Dan kun je deze meteen opnemen! Het werkt heel simpel:

  • Open de app en ga naar ‘TV gids’.
  • Kies bovenin de juiste zender uit en zoek het programma op.
  • Druk op de ronde, grijze knop naast het programma.
  • Het programma wordt nu opgenomen!

Handigheidje: wanneer het programma onderdeel is van een serie, krijg je de keuze of je alleen deze uitzending wilt opnemen of de hele serie. Ideaal als je bijvoorbeeld altijd moet werken op het moment dat de serie wordt uitgezonden.

Opnames terugkijken

Gisteren een spannende wedstrijd gemist maar hem wel kunnen opnemen? Dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk terugkijken. Ook dit is heel gemakkelijk via de Interactieve App:

  • Open de app en ga naar ‘Alle opnames’.
  • Bekijk al je opnames of serie-opnames.
  • Kies je opname.
  • Voilà, je kunt nu je opname bekijken.

Met de app zie je ook gemakkelijk hoeveel ruimte je nog hebt voor nieuwe opnames en kun je opnames verwijderen. Ook zie je welke opnames je al gezien hebt en welke nog vers voor jou op de plank liggen!

Maximaal kijkplezier

Wist je dat je met de Interactieve TV App ook een programma op een tweede scherm kunt afspelen? Met de handige Chromecast-functie tover jij met een druk op de knop je opname of serie op een groter scherm. Handig voor wanneer je ergens op visite bent en écht even dat ene fragment van die te gekke wedstrijd wilt laten zien aan je vrienden. Je pakt gewoon je app erbij, zoekt in je opnames naar de wedstrijd en met een druk op de knop is deze verbonden met de tv. .

Download de Interactieve TV App

Kun je niet wachten om onderweg, bij vrienden en familie of gewoon thuis tv te kijken via je smartphone? Download als je een tv-abonnement hebt bij Online.nl dan nu de Interactieve TV App en geniet waar dan ook van de voordelen van interactieve tv. De app is beschikbaar voor iOS apparaten en voor Android apparaten.

Waar gebruik jij de Interactieve TV App het meest voor?