category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Interactieve TV App: grenzeloos interactieve tv

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author LianneDoor leestijd 2 minuten

Een leuke, handige extra aan interactieve tv van Online.nl is de gratis Interactieve TV App. Hiermee maak je ook op je smartphone, tablet en laptop uitgebreid gebruik van jouw Online.nl-pakket. En we hebben goed nieuws, want vanaf 1 april kun je de Interactieve TV App in heel Europa gebruiken zoals jij gewend bent! De landelijke begrenzing voor online abonnementen, geoblocking genaamd, wordt dan namelijk opgeheven. Zo kun jij je favoriete series gewoon live op de app blijven volgen op vakantie in Europa. Ook programma’s opnemen en gemiste uitzendingen terugkijken kun je vanaf 1 april gewoon in het buitenland doen. We leggen even uit hoe dit werkt.

Vakantie vieren met de Interactieve TV App

Ik ga op reis en ik neem mee… mijn zwembroek, zonnebrandcrème en tandenborstel. En natuurlijk mijn telefoon of tablet met de Interactieve TV App! Via deze app kijk je onbeperkt interactieve tv van Online.nl. Geoblocking is er vanaf 1 april in de EU namelijk niet meer. Hierdoor behoudt de app alle gebruikelijke functionaliteiten ook buiten de Nederlandse grens. Je kunt dus gewoon je favoriete series, live tv en programma’s die je hebt opgenomen blijven kijken tijdens je vakantie in Europa.

Download de Interactieve TV App gratis in de App Store of in Google Play.

Stel je voor…

Na een intensieve shopsessie in Berlijn even met een filmpje ontspannen op de hotelkamer. ’s Ochtends tijdens het ontbijt kijk je live het NOS Nieuws, met uitzicht over de heuvels van Toscane. Aan het zwembad van je vakantiehuisje aan de Costa del Sol kijk je afleveringen van Models in Capetown terug. En tijdens het barbecueën naast de caravan volg je de Grand Prix op de voet. Jouw vakantie is pas compleet met interactieve tv van Online.nl. Of je nu kiest voor een korte stedentrip in Italië of een weekje aan de kust in Kroatië. De Interactieve TV App tilt iedere vakantie naar een interactief tv-niveau!

Interactieve tv van Online.nl

Bij Online.nl ontvang je interactieve tv bij het Alles-in-1-abonnement en het Internet en TV-abonnement. Met interactieve tv van Online.nl ontvang je 72 tv-zenders, waarvan 24 in HD. Sportliefhebbers opgelet: ook FOX Sports 1, 2 en 3 zitten in dit pakket! Tevens krijg je toegang tot TV gemist, waarmee je tot zeven dagen na uitzending nog programma’s terugkijkt. Je kunt pauzeren tijdens een uitzending en tot 100 uur aan programma’s opnemen. Vanzelfsprekend kijk je tv op je televisie, maar via de Interactieve TV App ook op je smartphone, tablet of laptop. Tv kijken doe je met Online.nl waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Wij zijn klaar voor grenzeloos tv kijken, jij ook?

Download de Interactieve TV App gratis in de App Store of in Google Play.