Hoe trotseer je vrijdag de 13e?
Terug naar de blog

Hoe trotseer je vrijdag de 13e?

13/04/2018 Wist je dat...

Pas op voor zwarte katten, laat je spiegel niet kapotvallen en loop niet onder een ladder door. Alle (on)gelukszoekers opgelet! Vandaag is het vrijdag de 13e, de dag van het ongeluk. Wij snappen natuurlijk maar al te goed dat je deze dag ongeschonden door wilt komen. Het lot hebben we niet in de hand, maar we kunnen je wél helpen als je met pech op de digitale snelweg staat. Vier tips om vrijdag de 13e te trotseren!

Kies het juiste pakket

Op een dag als vandaag wil je niets aan het lot overlaten. Zorg er daarom voor dat je over het juiste Online.nl-abonnement beschikt. Neem nou je internetsnelheid. Weet je zeker dat deze naadloos aansluit op jouw gebruik? In Welke internetsnelheid moet ik kiezen? leggen we uit hoe je de beste keuze maakt. Hetzelfde geldt voor je televisiepakket. Misschien verwacht je bepaalde zenders uit het Entertainment HD-pakket, maar heb jij het Basis HD Plus-pakket. Zowel je internet- als je televisiepakket pas je op Mijn Online.nl zelf aan. Zo houd je op deze ongeluksdag de touwtjes in handen en regel je voor jezelf alsnog die zenders waar je zo naar uitkeek.

Zorg voor een sterk wifi-signaal

Het kan zijn dat thuis het wifi-signaal niet altijd even goed is. Dit kan komen door de hoek van je modem, de isolatie van je huis of door drukte op het uitzendkanaal. Ook het succes van je wifi-signaal heb je (gedeeltelijk) zelf in de hand. In Wifi signaal van je modem slecht? leggen we uit hoe je zelf voor een zo sterk mogelijk signaal zorgt.

Kies een nieuw wifi-wachtwoord

Onthoud jij X5kdi093KWPtvms1 als wifi-wachtwoord? Grote kans dat je dat verfrommelde briefje, waar je dit wachtwoord op hebt geschreven, kwijtraakt. Terwijl je vervolgens naar je wifi-modem zoekt in het hoekje van de meterkast, ontkoppel je per ongeluk wat kabels en voilà: al je verbindingen liggen plat. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Lees onze tips over hoe je je wifi-wachtwoord verandert en bespaar jezelf het ongeluk in de meterkast!

Vertrouw op je favoriete programma’s

Je favoriete programma’s mogen ook op vrijdag de 13e niet ontbreken. Als je goed voorbereid de deur uit wilt gaan, doe je er goed aan om je programma’s op te nemen. Met interactieve tv bij Online.nl kun je meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen. Zo hoef je dus niet tussen je favoriete series te kiezen! Vergeet je tóch een programma op te nemen? Dan kijk je ‘m gewoon terug met TV Gemist van Online.nl. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? In ons blog over uitzending gemist leggen we uit hoe je eenvoudig programma’s terugkijkt. We hopen je hiermee toch nog wat geluk te brengen op vrijdag de 13e. Zo hoeft vandaag helemaal geen ongeluksdag te zijn!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot